Kubeczek dzięki za trzeźwą ocenę sytuacji.kubeczek pisze:Zasadnicza różnica polega na tym, że Taylor wiązała się z Rickiem i Thorne'm czy też spała ze Stephenem, kiedy ci byli wolnymi mężczyznami. Natomiast Brooke uprawiała seks z mężami Stephanie, Macy, Taylor oraz Bridget i dlatego według mnie zaliczanie członków rodziny jest bardziej przypisywane Brooke niż Taylor.
Zauważcie kolosalną różnicę: w przypadku Taylor - były chłopak córki, w przypadku Brooke - obecny mąż córki.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
-
Piotrek2014
- Pottermaniack
-
Piotrek2014
Tak, zdjęcia są spoilerowe.Pottermaniack pisze:Ale zdjęcia sugerują inne sceny.Mareczek pisze:W 1995 całowała się z Erickiem, a z Thorne'm była już dwukrotnie, więc to nie takie przyszłe wydarzeniaPottermaniack pisze:Ciekawe, że Taylor dostaje się już za zdarzenia przyszłe. Tylko czy temat jest do tego odpowiedni?
Pominę te nudne dywagacje "moralnościowe" na tematy sprzed lat i przejdę do dzisiejszego odcinka, który nawet mi się podobał.
Po pierwsze, walka Steph z chorobą. Kiedyś Logan nad łóżkiem symulującej atak serca rywalki mówiła, że powinni nazwać ten szpital jej imieniem. Można powiedzieć, że właściwie się to sprawdziło, bo traktują ja wspaniale.
Taylor była dziś jak trojańska wieszczka Kasandra, przepowiadała wielką katastrofę, a wszyscy jej nie wierzyli. Śmiać mi się chciało z kpin Thomasa o uroku Brooke, bo sam tak czasem mówię. Stwierdzenie, że Tom nie ma doświadczenia z kobietami jest absurdalne. Był z Caitlin, Amber, przeżył krótkie małżeństwo z Gabrielą. Pewnie według niej będzie doświadczony, gdy zdobędzie tyle kobiet, co Eric czy Ridge.
Rozumiem trochę Taylorzycę, ale wiedziałem, że Ridge postawi na swoim. Jest uparty i nie rezygnuje łatwo ze swoich pomysłów. Cała sytuacja przypomina mi aferę wokół Sypialni Brooke, kiedy Stefa ostro protestowała, a Tay lekceważącym tonem mówiła: "Sypialnie Brooke - to takie prostackie". W ogóle jak Taylorzyca może krytykować rywalkę jako modelkę, jeśli teraz kolekcję przejęła Steffy?
Po pierwsze, walka Steph z chorobą. Kiedyś Logan nad łóżkiem symulującej atak serca rywalki mówiła, że powinni nazwać ten szpital jej imieniem. Można powiedzieć, że właściwie się to sprawdziło, bo traktują ja wspaniale.
Taylor była dziś jak trojańska wieszczka Kasandra, przepowiadała wielką katastrofę, a wszyscy jej nie wierzyli. Śmiać mi się chciało z kpin Thomasa o uroku Brooke, bo sam tak czasem mówię. Stwierdzenie, że Tom nie ma doświadczenia z kobietami jest absurdalne. Był z Caitlin, Amber, przeżył krótkie małżeństwo z Gabrielą. Pewnie według niej będzie doświadczony, gdy zdobędzie tyle kobiet, co Eric czy Ridge.
Rozumiem trochę Taylorzycę, ale wiedziałem, że Ridge postawi na swoim. Jest uparty i nie rezygnuje łatwo ze swoich pomysłów. Cała sytuacja przypomina mi aferę wokół Sypialni Brooke, kiedy Stefa ostro protestowała, a Tay lekceważącym tonem mówiła: "Sypialnie Brooke - to takie prostackie". W ogóle jak Taylorzyca może krytykować rywalkę jako modelkę, jeśli teraz kolekcję przejęła Steffy?
Przepraszam za OT, ale Piotrek czy stać Cię na coś więcej niż cytowanie cudzych postów i dodawanie do nich jednego zdania?
Wracając jednak to głównego tematu naszych dyskusji czyli dzisiejszego odcinka, to najbardziej moją uwagę przykuły miny Brooke, kiedy Taylor wygłaszała swój monolog. Ktoś zwrócił na to uwagę? To było takie fajne połączenie znudzenia z ironicznym uśmieszkiem
Wracając jednak to głównego tematu naszych dyskusji czyli dzisiejszego odcinka, to najbardziej moją uwagę przykuły miny Brooke, kiedy Taylor wygłaszała swój monolog. Ktoś zwrócił na to uwagę? To było takie fajne połączenie znudzenia z ironicznym uśmieszkiem
Ostatnio zmieniony 2014-03-13, 21:31 przez Mareczek, łącznie zmieniany 1 raz.
Dobrze wiesz, że Taylor rozbijała związki Brooke. Ale tego tłumaczyć nie będę. Bo i po co ? ja to wiem, ty to dobrze wiesz, a emocji dziś na forum bardzo dużo, więc w dyskusję wdawać się nie będę.Pottermaniack pisze:"Uwiodła" sugeruje rozbicie jakiegoś związku. Czyj rozbiła Taylor seksem z Loganem, Rickiem, Thornem czy Ericiem? Ciekawe, że Taylor dostaje się już za zdarzenia przyszłe.Robi pisze:Nie wiem czy ktoś zamieszczał czy nie, ale to video jest najlepszą odpowiedzią na dzisiejszy odcinek niż jakikolwiek komentarzhttps://www.youtube.com/watch?v=j2D2r73DeoY
Tylko czy temat jest do tego odpowiedni?
A co do samej Taylor i jej słów. To tak jak Brooke ma problem z facetami, tak Taylor z Brooke. Bierze po niej wszystkich, ale to dosłownie wszystkich facetów. Takie spady. Ktokolwiek był związany z Logan natychmiast zjawia się doktor Hayes i zaczyna swoją grę. Nawet obecny mąż Taylor - Whip był związany kiedyś z Brooke.
Czy Taylor naprawdę nie stać na kogoś kto nie był związany z Logan? Czy Brooke wydaje jakieś atesty dla facetów?
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
-
Piotrek2014
Dlaczego się do mnie czepiasz ? Nie, nie zauważyłem tego.Mareczek pisze:Przepraszam za OT, ale Piotrek czy stać się na coś więcej niż cytowanie cudzych postów i dodawanie do nich jednego zdania?![]()
- Pottermaniack
Robi pisze: Dobrze wiesz, że Taylor rozbijała związki Brooke. Ale tego tłumaczyć nie będę. Bo i po co ? ja to wiem, ty to dobrze wiesz, a emocji dziś na forum bardzo dużo, więc w dyskusję wdawać się nie będę.
A co do samej Taylor i jej słów. To tak jak Brooke ma problem z facetami, tak Taylor z Brooke. Bierze po niej wszystkich, ale to dosłownie wszystkich facetów. Takie spady. Ktokolwiek był związany z Logan natychmiast zjawia się doktor Hayes i zaczyna swoją grę. Nawet obecny mąż Taylor - Whip był związany kiedyś z Brooke.
Czy Taylor naprawdę nie stać na kogoś kto nie był związany z Logan? Czy Brooke wydaje jakieś atesty dla facetów?
W innym temacie napisałem, że Ridge jest wyjątkiem. Możesz sprawdzić. Co do drugiej części, napisz do CBS o powiększenie obsady MNS, problem "każdy z każdy" to nie tylko specjalność Taylor i Brooke.
- Adex-fan Brooke
Znowu przeinaczanie faktów bo jak Whip wrócił był zainteresowany Brooke a para Bridge jeszcze przed pojawieniem się Taylor miała już swoją miłosną historię i dużo pięknych scen.
Dobre

Robi pisze:Czy Brooke wydaje jakieś atesty dla facetów?
Ja zwróciłem uwagę oczywiście to było lepsze niż gdyby się odezwałaMareczek pisze:Wracając jednak to głównego tematu naszych dyskusji czyli dzisiejszego odcinka, to najbardziej moją uwagę przykuły miny Brooke, kiedy Taylor wygłaszała swój monolog. Ktoś zwrócił na to uwagę? To było takie fajne połączenie znudzenia z ironicznym uśmieszkiem
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Pottermaniack
Masz na myśli kogoś konkretnego?mailo pisze:Właśnie na tym polega ciekawa dyskusja, że ktoś ma inne zdanie i potrafi je uzasadnić solidnymi faktami. A nie pisać tylko brednie typu :"Nasza piękna pani doktor..."B@r pisze:Czy wy nie widzicie, że nie można mieć swojego zdania, a na niektóre subiektywne sytuacje trzeba patrzeć przez wykładnie Adexa?![]()
Właśnie, czas przeszły - kiedy to było? Obecnie nie spojrzy i dokładnie to napisałem. To jest opinia. Ciekawi mnie jak można przeinaczyć fakt, że Taylor wyszła za Ridge'a przed Brooke, nie wyszła?Adex-fan Brooke pisze:Znowu przeinaczanie faktów bo jak Whip wrócił był zainteresowany Brooke a para Bridge jeszcze przed pojawieniem się Taylor miała już swoją miłosną historię i dużo pięknych scen.
Ostatnio zmieniony 2014-03-13, 23:21 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Co to w ogóle ma za znaczenie w dyskusji o wydarzeniach z dzisiejszego odcinka?
Nie wiem co chcesz tu konkretnie uzasadnić, jakieś wyrwane z kontekstu fakty aby w jakąś teorię na siłę dopasować czy jak?! Wróć może lepiej do tematu 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Cieszę się że był dziś odcinek w szpitalu bo już naprawdę nie mogę oglądać jak Ridge,Taylor,Brooke i Thomas rozprawiają o tym pocałunku.
Jak wcześniej pisałem ten wątek będzie na 20 odcinków rozważań.
Przynamniej Stephanie będąc w szpitalu nie rozmawiała z Erykiem o Brooke i jej kolejnym wyskoku.
Tylko rozmowa ich była o leczeniu jej raka.
Oby ten zabieg pomógł choć w połowie wrócić do zdrowia.
Widać że Stephanie bardzo chce walczyć bo bardzo pragnie się poświecić w pomaganie innym.
Także dużo jej daje towarzystwo Dayzee.
Podoba mi się bardzo ich przyjazń
Jak wcześniej pisałem ten wątek będzie na 20 odcinków rozważań.
Przynamniej Stephanie będąc w szpitalu nie rozmawiała z Erykiem o Brooke i jej kolejnym wyskoku.
Oby ten zabieg pomógł choć w połowie wrócić do zdrowia.
Także dużo jej daje towarzystwo Dayzee.
Podoba mi się bardzo ich przyjazń
Fan SB.
- Pottermaniack
Skoro grzecznie prosisz.Adex-fan Brooke pisze:Co to w ogóle ma za znaczenie w dyskusji o wydarzeniach z dzisiejszego odcinka?![]()
Nie wiem co chcesz tu konkretnie uzasadnić, jakieś wyrwane z kontekstu fakty aby w jakąś teorię na siłę dopasować czy jak?! Wróć może lepiej do tematu
Mina Brooke była wymowna "Tylko tyle? Stać mnie na więcej".