Dzisiaj kolejne przyjemne sceny z Brooke i Stephanie. Sceny catfight z ich udziałem zawsze były genialne ale lubię też pooglądać je kiedy są w przyjaźni.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- pixiequeen
Olivier jest dziwny
Jak tylko Amber opowiadała mu o planie uwiedzenia Hope wyglądał jak napalony pedofil... Swoją drogą ciekawa relacja jest między nimi, spali ze sobą, pokłócili się, spali ze sobą a teraz Amber pomaga mu w zdobyciu dziewictwa Hope. Tak czy inaczej, chce aby Olivierowi udało się z Hope z racji tego ,że obu postaci nie lubię.
Dzisiaj kolejne przyjemne sceny z Brooke i Stephanie. Sceny catfight z ich udziałem zawsze były genialne ale lubię też pooglądać je kiedy są w przyjaźni.
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
Tak ale nie ciebie:) Jest na forum osoba, której poziom postów pomimo upływu lat nie przekracza poziomu podstawówki.Pottermaniack pisze:Masz na myśli kogoś konkretnego?mailo pisze:Właśnie na tym polega ciekawa dyskusja, że ktoś ma inne zdanie i potrafi je uzasadnić solidnymi faktami. A nie pisać tylko brednie typu :"Nasza piękna pani doktor..."B@r pisze:Czy wy nie widzicie, że nie można mieć swojego zdania, a na niektóre subiektywne sytuacje trzeba patrzeć przez wykładnie Adexa?![]()
Akurat piękno jest kategorią mocno subiektywną, nawet Adex nie potrafi zaprzeczyć pięknu Taylor opierając się na faktach.
:
Co do wyglądu Taylor to nie wiem gdzie przenieść wątek. Jest taki temat jak "Wygląd aktorów"?
- pixiequeen
Taką Amber jak dzisiaj - uwielbiam 
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
Dawidek pisze:A jak Amber wyeliminowała kierowcę limuzyny? Bo chyba coś przeoczyłem.
Samo przyjęcie fajne, bez zbędnej pompy, w zwykłym klubie, bez uroczystych strojów.
Hope chyba chce przejść do takich koleżeńskich relacji z Oliverem, dlatego nie unika go, rozmawia z nim.
Faktycznie odcinek ciekawy
Hope czeka na Liama ale jego dosyć długo nie ma.
Fan SB.
- bosskicinu
To było dobre jak Amber podała się za szofera limuzyny i woziła Liama bez celu. Też jestem ciekaw jakim cudem ona to wszystko zorganizowała, no ale to już szczegół. Zdecydowanie wolę bardziej Hope z Oliverem, jakoś byłem do nich przyzwyczajony zawsze, tworzyli fajną parę i szkoda, że im nie wyszło. Liam jest spoko, ale nie zachowuje się jak prawdziwy facet w związku i tu go dobrze ojciec podsumował.
Fajnie było też zobaczyć Jackie i Owena po długiej nieobecności (to przez te zwolnione tempo w TVP) no i ciesze się, że doszli wszyscy do porozumienia
Fajnie było też zobaczyć Jackie i Owena po długiej nieobecności (to przez te zwolnione tempo w TVP) no i ciesze się, że doszli wszyscy do porozumienia
-
Dawidek
- Administrator
Musiałem pominąć tę wypowiedź w czasie zamieszania na forum. B@r, odpuść sobie takie prowokacyjne komentarze, jak wyżej, na dodatek post niezgodny z tematem. Proszę nie komentować tego, co tu napisałem.B@r pisze:Czy wy nie widzicie, że nie można mieć swojego zdania, a na niektóre subiektywne sytuacje trzeba patrzeć przez wykładnie Adexa?![]()
Bartosz, masz dobry pomysł na ankietę. Będzie w weekend.
Zdziwiło mnie dzisiejsze przybycie Amber do Hope, niby pretekstem było spotkanie z Rickiem,ale miałem wrażenie,że Amber chciała porozmawiać tylko i wyłącznie z jego siostrą o Oliverze. Nieźle Taylor się rozmarzyła o tym, co powiedział jej Ridge. Miejmy nadzieję,że nic nie zakłóci "spokojnego" życia Taylor i Brooke.