Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
pixiequeen

Post autor: pixiequeen »

Olivier jest dziwny ::plask wczolo: Jak tylko Amber opowiadała mu o planie uwiedzenia Hope wyglądał jak napalony pedofil... Swoją drogą ciekawa relacja jest między nimi, spali ze sobą, pokłócili się, spali ze sobą a teraz Amber pomaga mu w zdobyciu dziewictwa Hope. Tak czy inaczej, chce aby Olivierowi udało się z Hope z racji tego ,że obu postaci nie lubię.

Dzisiaj kolejne przyjemne sceny z Brooke i Stephanie. Sceny catfight z ich udziałem zawsze były genialne ale lubię też pooglądać je kiedy są w przyjaźni.
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Pottermaniack pisze:
mailo pisze:
B@r pisze:Czy wy nie widzicie, że nie można mieć swojego zdania, a na niektóre subiektywne sytuacje trzeba patrzeć przez wykładnie Adexa? ::plask wczolo: ::loll::
Właśnie na tym polega ciekawa dyskusja, że ktoś ma inne zdanie i potrafi je uzasadnić solidnymi faktami. A nie pisać tylko brednie typu :"Nasza piękna pani doktor..." :lol:
Masz na myśli kogoś konkretnego? ::chytry:: Akurat piękno jest kategorią mocno subiektywną, nawet Adex nie potrafi zaprzeczyć pięknu Taylor opierając się na faktach. :)

:
Tak ale nie ciebie:) Jest na forum osoba, której poziom postów pomimo upływu lat nie przekracza poziomu podstawówki.
Co do wyglądu Taylor to nie wiem gdzie przenieść wątek. Jest taki temat jak "Wygląd aktorów"?
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Piekna scena Stephanie i Brooke na koniec piątkowego odcinka. Oby więcej takich.
"Moda..." jest jak narkotyk - uzależnia.
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Widać,że Hope naprawdę kocha Liama,ale w dzisiejszym odcinku trochę przesadzała. Amber zaczyna pogrywać ze Spencerami, chyba nie ma pojęcia,co ją może spotkać jeśli Bill się dowie, jak potraktowała jego syna.
Awatar użytkownika
pixiequeen

Post autor: pixiequeen »

Taką Amber jak dzisiaj - uwielbiam :serce:
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

A jak Amber wyeliminowała kierowcę limuzyny? Bo chyba coś przeoczyłem.

Samo przyjęcie fajne, bez zbędnej pompy, w zwykłym klubie, bez uroczystych strojów.
Hope chyba chce przejść do takich koleżeńskich relacji z Oliverem, dlatego nie unika go, rozmawia z nim.
bartosz34

Post autor: bartosz34 »

Dawidek pisze:A jak Amber wyeliminowała kierowcę limuzyny? Bo chyba coś przeoczyłem.

Samo przyjęcie fajne, bez zbędnej pompy, w zwykłym klubie, bez uroczystych strojów.
Hope chyba chce przejść do takich koleżeńskich relacji z Oliverem, dlatego nie unika go, rozmawia z nim.

Faktycznie odcinek ciekawy :D .Amber widać że ma łeb na karku żeby wymyślić coś takiego. :roll: Ale bardzo chce pomóc Oliverowi w zdobyciu ponownie Hope. Tylko jedno mnie zastanawia skąd była aż tak przekonana że Hope jest zdecydowana zostać kobietą i to akurat dzięki Oliverowi. :roll: To jej przebranie dosyć śmieszne.
Hope czeka na Liama ale jego dosyć długo nie ma. :x Ale jest za to Oliver który nawet nie wie jaką intrygę uknuła Amber przeciw Liamowi.
Fan SB.
Elmoo

Post autor: Elmoo »

Amber świetnie to wymyśliła, a te jej przebranie rzeczywiście śmieszne. Liam jest taki delikatny, nawet się nie wkurzył na "szoferkę" i jeszcze dał jej kasę :) Kibicuję Oliverowi, żeby udało mu się z Hope.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

To było dobre jak Amber podała się za szofera limuzyny i woziła Liama bez celu. Też jestem ciekaw jakim cudem ona to wszystko zorganizowała, no ale to już szczegół. Zdecydowanie wolę bardziej Hope z Oliverem, jakoś byłem do nich przyzwyczajony zawsze, tworzyli fajną parę i szkoda, że im nie wyszło. Liam jest spoko, ale nie zachowuje się jak prawdziwy facet w związku i tu go dobrze ojciec podsumował.
Fajnie było też zobaczyć Jackie i Owena po długiej nieobecności (to przez te zwolnione tempo w TVP) no i ciesze się, że doszli wszyscy do porozumienia :)
bartosz34

Tak ale co zrobią w sprawie swojego pokazu :?:
Fan SB.
Dawidek
Administrator

Ja w ogóle mam problem, bo w równym stopniu lubię i Liama i Olivera. I nie mam pojęcia, której parze kibicować.

Mam nadzieję, że Jackie i spółka wyciągną firmę z tarapatów, w jakie wpędziła ją Ambrossia.
bartosz34

Dawidek pisze:Ja w ogóle mam problem, bo w równym stopniu lubię i Liama i Olivera. I nie mam pojęcia, której parze kibicować.

Tutaj także przydałaby się ankieta.
"Kogo według Ciebie powinna wybrać Hope-Liama czy Olivera" :?:
Fan SB.
Dawidek
Administrator

B@r pisze:Czy wy nie widzicie, że nie można mieć swojego zdania, a na niektóre subiektywne sytuacje trzeba patrzeć przez wykładnie Adexa? ::plask wczolo: ::loll::
Musiałem pominąć tę wypowiedź w czasie zamieszania na forum. B@r, odpuść sobie takie prowokacyjne komentarze, jak wyżej, na dodatek post niezgodny z tematem. Proszę nie komentować tego, co tu napisałem.

Bartosz, masz dobry pomysł na ankietę. Będzie w weekend. :wink:
bartosz34

Dawidek pisze:Bartosz, masz dobry pomysł na ankietę. Będzie w weekend.
Dziękuję za uznanie :D
Fan SB.
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Zdziwiło mnie dzisiejsze przybycie Amber do Hope, niby pretekstem było spotkanie z Rickiem,ale miałem wrażenie,że Amber chciała porozmawiać tylko i wyłącznie z jego siostrą o Oliverze. Nieźle Taylor się rozmarzyła o tym, co powiedział jej Ridge. Miejmy nadzieję,że nic nie zakłóci "spokojnego" życia Taylor i Brooke.
ODPOWIEDZ