Najlepsza postać kwietnia i części maja 2025 roku

Czas głosowania minął 2025-07-24, 23:00

Liczba głosów: 35
Thomas (1) 3%
Ridge (1) 3%
Eric (1) 3%
Hope Brak głosów
Brooke (3) 9%
Taylor (1) 3%
Steffy (3) 9%
Sheila (5) 14%
Deacon (4) 11%
Carter (1) 3%
Quinn (3) 9%
Finn Brak głosów
Zende Brak głosów
Donna (4) 11%
Bill (1) 3%
Li Brak głosów
Kelly (3) 9%
Douglas (1) 3%
Katie Brak głosów
Liam (1) 3%
Wyatt (2) 6%
Paris Brak głosów
Jordan (kurator sądowy) Brak głosów
barman Brak głosów
Administrator
Administrator

Post autor: Dawidek »

Rozpoczęło się głosowanie na najlepszą niespoilerową postać listopada. Tym razem mamy bardzo duży wybór. W ankiecie została uwzględniona dr Caspary, tóra w serialu jest od dawna, mimo że pojawia się epizodycznie - można ją zaliczyć do stałej obsady. Nie zapomniałem także o Lizzy - bohaterka pojawiła się w około 10 odcinkach, więc tej małej rólki nie sposób pominąć. Zasady głosowania są niezmienne - każdy z Was ma do dyspozycji 4 głosy, które może oddać w ciągu dziesięciu dni. Zachęcam do aktywnego udziału w zabawie.

Od 2021 roku zostanie wprowadzona modyfikacja, polegająca na tym, że jeśli w głosowaniu będzie więcej niż 30 opcji do wyboru, to głosujący będzie miał możliwość oddania nie czterech - lecz pięciu głosów.
Administrator
Administrator

Dwa dni i kilka godzin - tyle czasu zostało na oddanie głosu w comiesięcznym głosowaniu na najlepszą niespoilerową postać listopada. Decydujcie o tym, kto powinien wygrać - a tym razem wybór naprawdę mamy duży. Zachęcam do licznego udziału w zabawie. :wink:
Administrator
Administrator

W zakończonym głosowaniu na najlepszą niespoilerową postać listopada wzięło udział 10 forumowiczów. Oddano w sumie 40 głosów. Wyniki przedstawiają się następująco (tradycyjnie już podaję liczbę oddanych głosów, bez procentów):

Sally - 3
Shirley - 2
Saul - 0
Darlita - 2
Thomas - 0
Steffy - 1
Carter - 0
Brooke - 1
Bill - 1
Liam - 0
Wyatt - 0
Jarett - 0
Emmy - 0
Zende - 0
Nicole - 1
Coco - 0
RJ - 0
Charlie - 0
Justin - 1
Katie - 0
Quinn - 4
Ivy - 0
Maya - 0
Rick - 0
Lizzy - 1
dr Caspary - 2
Vivienne - 0
Julius - 1
Pamela - 0
Eric - 2
porucznik Baker - 2
Sheila - 8
Deacon - 7
Ridge - 1

Zdecydowaną zwyciężczynią została Sheila, która otrzymała 8 głosów. Na drugim miejscu znalazł się Deacon, który dostał 7 głosów, a na najniższym miejscu podium stanęła Quinn - z czterema głosami. Dziękuję za udział w ankiecie i zapraszam do udziału w kolejnych.
Administrator
Administrator

Rozpoczyna się kolejne głosowanie na najlepszą niespoilerową postać - wybierzemy ostatniego bohatera 2020 roku. Tym razem z głosowania zostały wykluczone dzieci. Mam nadzieję, że zostały uwzględnione wszystkie postacie, które miały trafić do plebiscytu. Zasady prawie się nie zmieniają. W związku z tym, że do wyboru jest 31 opcji, to po raz pierwszy zostaje wprowadzona zostaje możliwość oddania maksymalnie pięciu (nie czterech) głosów przez każdego z Was. Zapraszam do aktywnego udziału w zabawie.
Administrator
Administrator

Cały czas trwa głosowanie na najlepszą niespoilerową postać grudnia. Jeszcze niespełna trzy dni zostały do zamknięcia ankiety. Macie jeszcze czas na dokonanie wyboru bohatera ostatniego miesiąca 2020 roku. Zapraszam do udziału w zabawie. :wink:
Administrator
Administrator

Podsumowanie głosowania na najlepszą niespoilerową postać grudnia. Zagłosowało 13 forumowiczów, oddano w sumie 64 głosy (można było oddawać 5 głosów). Wyniki przedstawiają się następująco"

Zende - 0
Rick - 0
Maya - 2
Nicole - 1
Carter - 2
Julius - 1
Thomas - 4
Sally - 4
RJ - 1
Coco - 2
Eric - 2
Ridge - 0
Pamela - 1
Charlie - 1
Katie - 0
Brooke - 2
Sheila - 8
Bill - 1
Wyatt - 0
Steffy - 5
Liam - 0
Vivienne - 1
Alison - 1
Ivy - 1
Jarett - 2
Quinn - 8
porucznik Baker - 3
Caroline - 4
Shirley - 2
Darlita - 2
Saul - 3

Zwyciężczyniami ex aequo zostały Sheila i Quinn. Srebrny medal -po uzyskaniu 5 głosów - uzyskała Steffy. Na najniższym stopniu podium zmieścili się Sally, Thomas i Caroline. Dziękuję za udział w głosowaniu i zapraszam do udziału w kolejnych.
Administrator
Administrator

Rozpoczęło się głosowanie na najlepszą niespoilerową postać stycznia. W głosowaniu została ujęta Charlotte, która nie jest całkowicie nową postacią i pojawia się co jakiś czas. Mam nadzieję, że nie pominąłem nikogo istotnego. W związku z tym, że opcji do wyboru mamy 34, to każdy głosujący ma do dyspozycji 5 głosów. Ankieta będzie aktywna przez 10 dni. Zapraszam do licznego udziału w zabawie.
Administrator
Administrator

Cały czas trwa głosowanie na najlepszą niespoilerową postać stycznia. Jeszcze możecie zdecydować o tym, kto wygra to ciekawe starcie. Każdy głos się liczy, więc bierzcie udział w zabawie. Zachęcam do licznego udziału. :wink:

Post autor: Despina »

Brak Billa w głosowaniu :roll:
Administrator
Administrator

Zgadza się, teraz to zauważyłem, a myślałem, że są wszyscy. :roll: Jeśli ktoś chce dodać Billa, to proszę o PW, głos zostanie uwzględniony i doliczony - suma głosów nie może być większa niż pięć. Głosowanie już trwa od prawie tygodnia, więc nie będę unieważniać głosowania - co innego, gdyby błąd był zauważony dzień, dwa dni po rozpoczęciu - w takim przypadku uruchomiłbym od nowa.

Przepraszam za przeoczenie.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Ja chcę dodać Billa... ::chytry::

I nie muszę się z tym kryć na PW... :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator
Administrator

Ok, wzięte pod uwagę. :wink:

Post autor: Despina »

Ja głosuję na Billa :!: :!: 8)
Kolejny raz już pominąłeś Billa Dawidku i kolejny raz to ja Tobie o nim przypominam :wink: - wiem doskonale że go nie lubisz ale to już przesada z tą dyskryminacją :lol:
Ps. W zadośćuczynieniu Bill powinien dostać 5 Twoich głosów gratis 8)
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Ps. W zadośćuczynieniu Bill powinien dostać 5 Twoich głosów gratis
Podoba mi się ten pomysł, hahahaha ::rad::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Administrator
Administrator

Despina pisze:Ps. W zadośćuczynieniu Bill powinien dostać 5 Twoich głosów gratis 8)
Pomysł oryginalny, ale nie zostanie zrealizowany.

Co do braku Billa w głosowaniu, to jest moja wpadka - kolejna już - ale nie jest ona związana z moimi sympatiami i antypatiami. Rzeczywiście - nie przepadam za ta postacią, ale w tym temacie muszę zachować bezstronność. Obiecuję poprawę. :wink: I jeszcze raz przepraszam.
ODPOWIEDZ