Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
pixiequeen

Post autor: pixiequeen »

Mareczek pisze:Świetny odcinek dziś! Prawie jak za dawnych lat, z tajemniczą muzyczką i zaskakującą akcją na końcu. Właśnie za takie rzeczy pokochałem w dzieciństwie MNS
Tak! To jest ta Moda na sukces! :) Rzeczywiście dzisiaj czekałem od początku do końca w napięciu co z Amber! Wypadła i ... Już czekam na następny odcinek.
ZAPRASZAM na fan page serialu KLAN: https://www.facebook.com/lubiczowie
Elmoo

Post autor: Elmoo »

No w końcu Amber spadła, czekaliśmy na to od kilku odcinków. :D Moja biedna Ambrosia. Bill to kawał gnoja.
matti05

Post autor: matti05 »

Dzisiejszy odcinek Mody na Sukces było sporo emocji, szczególnie końcówka z Amber! :) . Jutro na vod.tvp.pl czekam na ciąg dalszy :lol: .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Także z napięciem obejrzałem odcinek. Upadek Amber trochę naciągany. Mam nieodparte wrażenie, że tak gałąź, która spadła na nią była za mała, by spowodować taki upadek. No chyba, że ten upadek z wysokości spowodowany był szokiem, straciła na moment równowagę i to wystarczyło. Po za tym, czemu dziewczyna od razu się nie oddaliła po odnalezieniu telefonu? Przeicież ona ma lęk wysokości, więc naturalnym odruchem byłoby szybkie oddalenie się z miejsca, w którym czuje się niepewnie. To są moje oceny na świeżo, bo dopiero kilka minut temu skończyłem oglądać dzisiejszy odcinek.
Steffy dziwaczy coraz bardziej. Matce mówi, że Bill ją interesuje, Brooke mówi w twarz, że nie ma zagrożenia dla małżeństwa dla niego i Katie. Ta dziewczyna powinna poszukać sobie faceta podobnego do niej samej, który - tak jak ona - potrzebuje andrealiny. Nudzić się nie będą. :zeby:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

A czy Steffy nie powiedziała dzisiaj Brooke, że jeśli Bill naprawdę kocha Katie to przecież się jej oprze i to był ten kontekst tego, że nie ma zagrożenia dla niego i Katie? Ja to tak zrozumiałem. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Elmoo

Post autor: Elmoo »

B@r pisze:A czy Steffy nie powiedziała dzisiaj Brooke, że jeśli Bill naprawdę kocha Katie to przecież się jej oprze i to był ten kontekst tego, że nie ma zagrożenia dla niego i Katie? Ja to tak zrozumiałem. :D
Na 100% chodziło jej o to.

Dzisiaj kontynuacja upadku Amber. Zastanawia mnie tylko, dlaczego zaczęła krzyczeć dopiero gdy zobaczyła Steffy, a wcześniej wisiała sobie spokojnie niczym nietoperz. :)
Mimo to fajnie widzieć takie sceny, Steffy uratowała Amber i bardzo dobrze, chyba dziewczyny polubią się bardziej. Może będą wspólnie intrygować. Na minus sceny z Hope i Liamem. Nudna ta ich miłość jak dla mnie. Wolałem Hope z Oliverem.
Dawidek
Administrator

Owszem, o to Steffy chodziło, jak mówisz B@r, ale czy to upoważnia dziewczynę do ingerowania w cudze małżeństwo?

Fajne sceny nad przepaścią. Steffy zachowała się tu wspaniale, uratowała Amber, tak zachowałby się (mam nadzieję) każdy. To wydarzenie pewnie zbliży obie dziewczyny.
A sam Bill nie ma żadnych wyrzutów, nieźle to upozorował na wypadek. Miłość do niedawno odnalezionego syna nie uprawnia go do takich czynów. Współczuję tu Steffy, bo znalazła się - z powodu Billa - w bardzo niezręcznej sytuacji.
Awatar użytkownika
pixiequeen

Sytuacja z upadkiem Amber pokazała drugą twarz Steffy, dzięki ratunku i tym ,że pomimo iż ma uczucie do Billa nie broniła go. Ja jednak czuje ,że Bill nie spocznie póki nie zemści się na Amber.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Super były odcinki w tym tygodniu już dawno nie było takiego mrocznego klimatu !
Upadek Amber całkiem nieźle wyszedł. Dobrze, że Steffy pojawiła się akurat i ją uratowała. Później rozmowy Billa i Steffy w biurze też emocjonujące i najlepsza jego mina jak zobaczył żywą Amber. Wydaje mi się, że to koniec morderczych planów Spencera.

Decyzja Liama odnośnie rozstania z Hope słuszna jak najbardziej. Nie ma sensu, aby tak młoda dziewczyna była wplątana w tą całą sprawę z dzieckiem. Moim zdaniem powinna spróbować z Oliverem bo tworzyli kiedyś fajną parę.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ciekawe odcinki, ale Bill Spencer załapał tutaj u mnie dożywotniego minusa zostawiając Amber na śmierć i ogólnie planując ją popchnąć... Szkoda, że Amber o tym nie wie.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

U mnie w sumie tak samo. Ciekawe co będzie jak np. Katie albo Liam się dowiedzą o tym co chciał zrobić Bill. Ogólnie Steffy zgodziła się milczeć, ale wiadomo że raczej takie rzeczy długo nie tkwią w sekrecie w tym serialu.
Dawidek
Administrator

Też mi się wydaje, że ta tajemnica długo się nie utrzyma. Fajna była mina Billa, jak zobaczył żywą Amber w drzwiach, bo był wręcz pewny, że ona spadła w tę przepaść. Nie przewidział, że ona utrzyma się tej gałęzi. Coś nie poszło po jego myśli, to kolejna taka sytuacja w ostatnim czasie.

Lubię i Liama i Olivera, więc ja nie mam faworyta w walce o Hope. Dziewczyna ma pecha. Jeśli jednak czuje coś do chłopaka i wierzy w to, że ten seks był tylko incydentalny, to nie powinna rezygnować ze związku z nim, nawet jeśli Brooke radzi inaczej. Ale będzie pośrednio związana z Amber i maluchem, ale cała trójka może się dogadać. Wystarczy odrobina dobrej woli.
Awatar użytkownika
halihali

Post autor: halihali »

Dzisiejszy odcinek był świetny. Mina Taylor podsłuchująca rozmowę Brooke i Thomasa bezcenna xDD lubię takie scenki. Teraz nic tylko czekać na jutrzejszy odcinek. xD
Oglądam: B&B, Revenge, Devious Maids, Hi! School: Love On, My Love from the Star
Awatar użytkownika
pixiequeen

Taylor dostaje frustracji na samą myśl o Brooke. Nie dziwie się ,że po tych wszystkich romansach z Forresterami, Taylor boi się ,że kolejnym punktem na liście będzie Thomas. Mnie wcale jej reakcja nie dziwi, jest wściekła i ma do tego prawo. Mimo, że Brooke jest niewinna, to trochę sobie na to zasłużyła. Taylor i Ridge powinni bardziej pilnować syna i odseparować Loganównę od młodego projektanta.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Thomas był dziś świetny, gdy wyśmiał Taylor i jej sposób mówienia i nadmiernej gestykulacji - "Znasz mamę, macha rękami, potrząsa głową i zawsze wieszczy koniec świata." ::loll::
ODPOWIEDZ