Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
matti05

Post autor: matti05 »

Podczas dzisiejszego odcinka będzie kolejna intryga Tawny, jestem ciekaw co tym razem wymyśli :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Domyślam się, co Tawny kombinuje. Amber chyba znowu będzie świecić oczami przed Liamem.
Czy Katie upadła na głowę. Jeszcze kilkanaście odcinków temu była zdecydowana na terapię małżeńską z Billem, a po jego powrocie rezygnuje z tych planów. Takie jej działanie, to sygnał dla Billa, że może dalej zachowywać się, tak jak dotychczas. Dalej może być tym "macho". Mam jednak nadzieję, że ostatnie zdarzenia, choć trochę czegoś go nauczyły, chociaż w to wątpię. Jego nie da się tak łatwo przekonać.

Zapraszam Was do udziału w ankiecie weekendowej. Pytanie brzmi, czy Brooke powinna opowiedzieć mężowi o swoich podejrzeniach związanych z halucynacjami na wyspie? Głosowanie potrwa do poniedziałku do około godziny 8.30 rano. Zachęcam do komentowania i aktywnym udziale w zabawie.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Zawsze w sytuacji, gdy bohater/-ka ma rozterki czy wyznać prawdę jestem za tym żeby to zorbił/-a. Świętym prawem MnS, jest że każda tajemnica prędzej czy później wyjdzie na jaw więc nawet nie ma sensu długo ukrywać :wink: Dlatego mam nadzieję, że to prawo zadziała również w przypadku Amber i Tawny, bo Liam zasługuje na to żeby być z Hope
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Brooke i Thomas wrócili do normalnej rzeczywistości, ale jednak wciąż odczuwają tą traumę związaną z katastrofą samolotu i pobytem na wyspie. Nawiązując do ankiety czy powinni powiedzieć Ridge'owi o tym co się z nimi działo pod wpływem halucynacji to uważam, że powinni z tym się jeszcze wstrzymać. Przecież sami dokładnie nie pamiętają co się wydarzyło i próbują do tego dojść. Bell w sumie nieźle to rozegrał bo stawia także widza w takiej niepewności odnośnie tamtego wydarzenia. Ciekawe jest też skąd u Thomasa w kieszeni wzięły się te jagody myślę, że musiał je schować podczas halucynacji bo przecież nie był wtedy sobą.

Fajnie było zobaczyć Amber i Tawny po takim długim czasie bo z nimi jest zawsze ciekawie :D Tawny chyba znowu coś kombinuje gdy zobaczyła telefon Liama.
nołbady

Post autor: nołbady »

Tawny pisze smsy do Liama za Hope, żeby go do niej zniechęcić. Będzie ciekawie :lol: Widać, że Brook bardzo przeżywa tą całą sytuację i powinna wyrzucić to z siebie. Taylor powiedziała, że musi być z Ridge'em - Boże, tylko nie to. Pewnie kiedy sprawa na wyspie się wyda, to ona zobaczy szansę dla siebie i będzie truć jaka to Brooke niedobra. Może jej się udać przekabacić Ridge'a, ale trzymam kciuki, żeby jej się nie udało. Ma Whipa, a dalej chce Ridge'a. Masakra, Ja bym się wkurzył. Whip powinien ją zostawić.
matti05

Post autor: matti05 »

Również jestem zaciekawiony że Tawny podszywa się pod Hope odpisując sms-y do Liama. On z kolei zdziwiony że coś jest nie tak.Co z tego wyniknie? Zobaczymy niebawem ;)
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

13 osób zagłosowało w ankiecie, w której pytano o to, czy Brooke powinna powiedzieć mężowi o tym, co się stało na wyspie podczas halucynacji. Zdecydowana większość głosujących - 10 osób (76%) - odpowiedziała twierdząco na to pytanie. Dwie głosujące osoby uznały, że nie powinna wyjawiać tej tajemnicy (15%). 1 osoba (7%) nie miała zdania. Dziękuję za udział w głosowaniu i zapraszam na następne.

Liam w obecnej sytuacji powinien udać się do Hope i z nią porozmawiać, nie powinien przejmować się tym, co dostaje w sms-ie. Skoro kocha dziewczynę, to powinien starać się o nią walczyć. Sam przecież zauważył, że w treści wiadomości coś jest nie tak.
Brooke się kompletnie rozkleiła w czasie konferencji prasowej. Dla jej dobra psychicznego, powinna powiedzieć Ridge'owi o tym, co się stało. Nawet jeśli Ridge tego nie zrozumie, to ona odczuje spokój, że wydusiła to z siebie.
nołbady

Mam nadzieję, że Hope nie będzie z Liamem, tylko z Oliverem. Po co jej ktoś, kto z premedytacją przespał się z Amber? Co prawda Oliver też z nią spał, ale wtedy nie byli już razem.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tyle że Hope już nie kocha Olivera. To widać bardzo wyraźnie. Chłopak przestał ją interesować i jest dla niej już tylko przyjacielem. Więc po co ma z nim być? Na siłę?
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Zgadzam się z tym. Miłość Hope do Olivera już dawno się wypaliła od incydentu na imprezie jak ten przespał się z Brooke. Teraz ona go traktuje jak bliskiego przyjaciela a w jej sercu jest wciąż Liam.
nołbady

Dziwne tylko, że jakoś miłość Hope do Liama się nie wypaliła, chociaż z premedytacją i świadomie przespał się z Amber i sądząc po dzisiejszym odcinku, znowu to zrobi. Hope jest głupia, że nadal go chce po tym wszystkim. Oliverowi nieświadomej zdrady jakoś nie mogła wybaczyć i jej miłość wygasła, a Liama to nie dotyczy. Osobiście wolę Olivera, Liam jest takim przykukiem.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Może tak naprawdę nie kochała Olivera i to było tylko zauroczenie, pierwsza większa fascynacja Hope? A dopiero z Liamem wielka miłość? Tak też można to rozumieć.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
nołbady

Pewnie masz rację, że to było tylko zauroczenie. Liam wydaje mi się taki ciapowaty, taka klucha robiąca głupie miny. Szkoda, mi Olivera, bo wciąż ją kocha, myśli o niej i wspiera. Widać, że to nie było zauroczenie, tylko prawdziwa miłość z jego strony, inaczej by sobie ją dawno odpuścił. A mówią, że laski dojrzewają szybciej niż chłopaki...
Awatar użytkownika
DeaconFan

nołbady pisze:Widać, że to nie było zauroczenie, tylko prawdziwa miłość z jego strony, inaczej by sobie ją dawno odpuścił. A mówią, że laski dojrzewają szybciej niż chłopaki...
To prawda. Szkoda Olivera. Gołym okiem widać, że zaangażował się w to wszystko bardziej niż (zdaje się) kilka lat młodsza od niego Hope. Mógłby poznać jakąś inną, fajniejszą od Hope dziewczynę. Swoją drogą, kiedyś chciała go Steffy, ale straciła dość szybko zainteresowanie. :roll:
nołbady

Też mam nadzieję, że pozna w końcu fajną dziewczynę i zapomni o Hope. Już nie mogę patrzeć jak próbuje się do niej zbliżyć, stara się, a ona i tak wraca do Liama.
Super było dzisiaj zobaczyć Carla nachodzącego Tawny. Uwielbiam tego wariata, od razu pojawia się banan na twarzy :lol: Swoją drogą lektor przeczytał "Oddaj pieniądze.", tak jakby Tawny pożyczyła od niego kasę i chciał ją odzyskać, a jak wiadomo chodziło o kasę za sfałszowanie wyniku na ustalenie ojcostwa. Pewnie po prostu tłumaczka nie jest zorientowana w temacie.
Liama niby tknęło, że z tymi smsami od Hope jest coś nie tak. Nie pomyślał jednak, żeby iść spotkać się z Hope i to wyjaśnić, tylko daje się uwodzić Amber i zdaje się, że znowu się z nią prześpi. Ale cóż, to Moda na sukces, musi się dziać ;)
ODPOWIEDZ