Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

W zakończonej ankiecie było pytanie, która para się Wam bardziej podoba. Zagłosowało 11 osób, a wyniki sa następujące:

Amber i Liam - 3 (27%)
Hope i Liam - 1 (9%)
Obie tak samo - 0 (0%)
Żadna mi się nie podoba - 7 (63%)
Nie mam zdania - 0 (0%)

Większość z Was uznała, że ani para Hope - Liam, ani para Amber - Liam się nie podoba. Jednej głosujące osobie podoba się duet Amber - Liam. Dziękuję za udział w głosowaniu, wkrótce będą kolejne ankiety.

Taylor jednak zjadła te owoce. I ona może najbardziej odczuć skutki zjedzenia. Thomas i Brooke mieli tylko halucynacje, ona może mieć odtrucie organizmu. To dodatkowy kłopot dla duetu Thomas - Brooke, choć paradoksalnie Taylor może Logan zrozumieć, bo miała to samo, co ona.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Super był dziś odcinek :) Ze względu na ponowne sceny na St. Thomas z Ridge'm i Taylor. Biedaczyna Whip myślał, że żona nagle znowu na niego leci a tymczasem ona myślała, że całuje się z Ridge'm.
matti05

Post autor: matti05 »

Już myślałem że Brooke powie prawdę Ridge'owi co stało się na wyspie a tu nagle wchodzi Stephanie. Dobrze że stan Taylor poprawia się. Nadal czuje coś do Ridge.
nołbady

Post autor: nołbady »

W dzisiejszym odcinku Brooke powiedziała w końcu Ridge'ow, a Thomas Stephanie. Stephanie chce, żeby Thomas wmówił Brooke, że jednak uprawiali seks na wyspie, w zamian w testamencie chce mu zapisać 25% udziałów w firmie. Czyżby Stephanie powróciła na wojenną ścieżkę i chciała rozbić w ten sposób małżeństwo Ridge'a i Brooke? Oby Thomas się nie skusi. Zapowiada się ciekawie. Mam tylko nadzieję, że będzie już mniej halucynacyjnych migawek z wyspy.
matti05

Jeśli Taylor opowiadała Steffy że będzie kochać Ridge'a to jednak powinni rozstać się z Whipem. Zasługuje na nową miłość.Stephanie coraz bardziej podejrzewa co się działo na wyspie i zmusza Thomasa że uprawiali seks. Dobrze że Brooke powiedziała prawdę Rigde'owi :)
Dawidek
Administrator

Cieszę się, że Ridge zna prawdę. Powinien jednak zrozumieć, że Brooke sama ma problem z uporaniem się z wydarzeniami na wyspie. Pretensje pod adresem żony są trochę nie na miejscu. Brooke powinna była mu powiedzieć to wcześniej, a nie w momencie, kiedy pali jej się grunt pod nogami.
Matti, masz rację - Whip zasługuje na kogoś bardziej wartościowego niż Taylor, która ciągle tęskni za byłym mężem. Najlepiej by on sam powiedział żonie, że to koniec małżeństwa.
nołbady

A jednak Thomas się ugiął i powiedział Ridge'owi, że coś zaszło na wyspie. Brook zawsze go wspierała, a on niszczy jej małżeństwo z polecenia Stephanie.
matti05

Po wypisie w szpitalu mina Taylor mówi za siebie że nie chce być z Whipem, więc to doprowadzi wkrótce rozpadu małżeństwa. Dobrze że Ridge zrozumiał Brooke nie winność dopóki Thomas nie wyjawił prawdy z wyspy.
Dawidek
Administrator

Wygląda na to, że Thomas wybrał 30% udziałów w FC.... Uczciwości nie da się sprzedać za największe pieniądze. Wątpię, że Thomas sobie coś przypomniał, z tego co działo się na wyspie.
W tym wszystkim, w tej chwili najbardziej mi szkoda Whipa, zdaje on sobie sprawę z tego, że Taylor woli Ridge'a, co pewnie go dobija. ::kwasny::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Stephanie nie musiała długo namawiać Thomasa do intrygi… Kto by pomyślał, że on taki pazerny... :roll: Owszem, wcześniej podsłuchał rozmowę Ridge'a i Taylor i po gadce Stephanie, że oni powinni być razem patrzył na to inaczej, no ale to go nie usprawiedliwia. Dzięki temu jednak mamy ciekawiej. :mrgreen:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

To co wymyśliła Stephanie to oczywiście jest okropne. Powróciła do starych metod czyli pozbycia się Brooke z rodziny mimo, że jeszcze niedawno były w świetnych stosunkach.
Thomas mógł odrzucić ofertę babki. To fakt, że 30 % udziałów to bardzo dużo, ale nie pomyślał o swoim ojcu, że go zrani a także zniszczy życie Brooke, która tyle dla niego zrobiła. Widać, że władza i pieniądze są ważniejsze widocznie niż uczucia bliskich. A poza tym nie chciałbym znowu powrotu Tridge bo uważam, że między nimi jest tylko przyjaźń. Może Ridge kocha Taylor, ale tylko jako matkę swoich dzieci, lecz prawdziwa miłość łączy go z Brooke. :)
nołbady

Jezu, jak Stefa może patrzeć na cierpienie swojego syna i Brooke, która ją wspierała podczas choroby, jak może patrzeć na męczarnie Thomasa? Ta baba jest bez serca. Wszystko robi tylko po to, żeby Rigde był z rybioustą Taylor. A Steffy to co, małe dziecko, że potrzebuje, żeby ojciec i matka byli razem? Gdyby tylko Ridge wiedział, co Stefa wyrabia... Mam nadzieję, że Thomas się opamięta, dopóki nie będzie za późno.
matti05

Ridge nie powinien wierzyć Thomasowi gdy on miał później wątpliwości w gabinecie z Stephanie czy dobrze zrobił mówiąc nie prawdę. Whip dobrze zrobił zdejmując obrączkę na stole i odchodzi od domu Taylor.
Dawidek
Administrator

Thomas sprzedał się za 30% udziałów w FC, a precyzyjniej mówiąc za 25%. Dochodzę do wniosku, że ta przyjaźń Stephanie z Brooke był tylko fasadą. Wystarczyło podejrzenie wpadki i już dobre relacje idą w zapomnienie. Stephanie generalnie nie jest osobą, której na dłuższą metę można zaufać, mimo pozytywnych zrywów.
nołbady

Skusił się na te 25% i pewnie też przekonało go to, że jego rodzice mogą być znowu razem. A może też w głębi liczy, że może kiedy Ridge rozstanie się z Brooke, to będzie miał u niej jakieś szanse? Hmmm...
ODPOWIEDZ