Myśle że na pewno tak będzie, skoro dużo dziewczyn się nim "jara".Elmoo pisze:Ten Juan Carlos Cano ma szansę wygrać
The Voice
W nowej edycji za Sadowską wskoczyła Edzia. Także czeka nas starcie diw: Edzi i Jusi. Faceci bez zmian. Będzie jeszcze nowa prowadząca, bo Marika zrezygnowała. Prawdopodobnie wróci Mielcarzowa.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
Piotrek2014
-
Piotrek2014
Czy można gdzieś obejrzeć odcinki wcześniejszych sezonów?
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
W VII edycji jurorami zostaną Andrzej Piaseczny, Tomson i Baron, Maria Sadowska oraz po raz pierwszy - Natalia Kukulska.
Obok Tomasza Kammela i Maćka Musiała prowadzącą zostanie Barbara Kurdej-Szatan, która zastąpi Halinę Młynkovą.
Szkoda, że jurorem nie zostanie Beata Kozidrak albo Patrycja Markowska. Według mnie Kukulska jest zbyt sztywna na ten program, ale nie skreślam jej od razu - zobaczymy jak sobie poradzi. Natomiast bardzo cieszy mnie wymiana nudnej Młynkowej na sympatyczną Basię Kurdej-Szatan.
Obok Tomasza Kammela i Maćka Musiała prowadzącą zostanie Barbara Kurdej-Szatan, która zastąpi Halinę Młynkovą.
Szkoda, że jurorem nie zostanie Beata Kozidrak albo Patrycja Markowska. Według mnie Kukulska jest zbyt sztywna na ten program, ale nie skreślam jej od razu - zobaczymy jak sobie poradzi. Natomiast bardzo cieszy mnie wymiana nudnej Młynkowej na sympatyczną Basię Kurdej-Szatan.
Też o niej myślałem. Beata ma sporo hitów na koncie, więc byłaby idealną jurorką i trenerką. Sporo w życiu zawodowym osiągnęła.Elmoo pisze:Szkoda, że jurorem nie zostanie Beata Kozidrak
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
No i dlatego włąśnie nie musi brać udziału w tego typu przedsięwzięciach, tylko zajmuje się tym co potrafi robić najlepiej. To jest gwiazda innego pokroju, której każdy przebój staje się z miejsca hitem coś jak Maryla Rodowicz) więc raczej wątpię żeby zawracała sobie głowę jurorowaniem.Robi pisze:Sporo w życiu zawodowym osiągnęła.
Uważam, że właśnie dlatego powinno wystąpić. I z tego co wiem dość poważnie rozważała.mailo pisze:No i dlatego włąśnie nie musi brać udziału w tego typu przedsięwzięciach, tylko zajmuje się tym co potrafi robić najlepiej. To jest gwiazda innego pokroju, której każdy przebój staje się z miejsca hitem coś jak Maryla Rodowicz) więc raczej wątpię żeby zawracała sobie głowę jurorowaniem.Robi pisze:Sporo w życiu zawodowym osiągnęła.
Osiągnęła sporo, więc wie jak dojść do sukcesu. Warto przekazywać swoją wiedzę, młodszym kolegom i koleżankom. Też dla urozmaicenia czasu, to dla byłoby dość nowe doświadczenie.
Oficjalnie nowym jurorem został Michał Szpak. http://voice.tvp.pl/28851195/michal-szp ... m-trenerem
Zabraknie Natalii Kukulskiej, która debiutowała jako juror w poprzedniej edycji. Pozostały skład zostaje bez zmian - Tomson z Baronem, Marysia Sadowska oraz Andrzej Piaseczny. To pierwsza edycja, w której tylko jeden fotel zasiądzie kobieta.
Póki co, nie oceniam wyboru. Z jeden strony bardzo się cieszę, bo Michał to niezwykle utalentowany artysta i wspaniała osobowość z zapałem oraz werwą, której nie brakuje również w programie. Z drugiej strony jestem trochę zaskoczony, bo Michał tak naprawdę dopiero zaczyna swoją karierę i nie ma dużego doświadczenia. Mimo to jestem bardzo ciekawy jak Szpak sprawdzi się w roli trenera. Szkoda, że nie mamy żadnego powrotu na fotel jurora. Z przyjemnością znowu ujrzałbym Steczkowską lub Piekarczyka. Mogliby też zrobić przerwę Tomsonowi i Baronowi, którym jak dotąd nie udało się doprowadzić do zwycięstwa żadnego uczestnika.
Nową edycję The Voice na pewno będę oglądać, to mój ulubiony talent show.
Zabraknie Natalii Kukulskiej, która debiutowała jako juror w poprzedniej edycji. Pozostały skład zostaje bez zmian - Tomson z Baronem, Marysia Sadowska oraz Andrzej Piaseczny. To pierwsza edycja, w której tylko jeden fotel zasiądzie kobieta.
Póki co, nie oceniam wyboru. Z jeden strony bardzo się cieszę, bo Michał to niezwykle utalentowany artysta i wspaniała osobowość z zapałem oraz werwą, której nie brakuje również w programie. Z drugiej strony jestem trochę zaskoczony, bo Michał tak naprawdę dopiero zaczyna swoją karierę i nie ma dużego doświadczenia. Mimo to jestem bardzo ciekawy jak Szpak sprawdzi się w roli trenera. Szkoda, że nie mamy żadnego powrotu na fotel jurora. Z przyjemnością znowu ujrzałbym Steczkowską lub Piekarczyka. Mogliby też zrobić przerwę Tomsonowi i Baronowi, którym jak dotąd nie udało się doprowadzić do zwycięstwa żadnego uczestnika.