Savannah

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

To jest właśnie najgorsze ::kwasny:: Reklamą zajmują się osoby, które nie mają pojęcia o reklamowanym produkcie - w tym wypadku serialu :!:
Dzisiejszy odcinek był fajny. Szkoda mi Peyton, a nie lubię Reese, której problemy są takie powierzchowne ::kwasny:: Chciała zrobić z sukienki mini, ale jest zbyt ozdobna ::plask wczolo: No i kocham Lyne! :serce:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Ja najbardziej lubię Lyne ::rad:: ::ok:: A Peyton mnie denerwuje...tak nie zachowuje się wobec swoich przyjaciółek :nie:
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Mam wrażenie, że scene z Peyton w płomieniach widziałem już kiedyś... ::chytry::
Dzisiejszy odcinek był całkiem niezły. Gdyby nakręcono podobny serial teraz, byłoby świetnie.
Awatar użytkownika
anna

Post autor: anna »

wiwi pisze:A ja właśne Peyton najbardziej lubiłam :) Przynajmniej nie była taką słodką idiotką jak Reese...
Popieram, a tak pozatym to chyba każdy coś tam obejrzał z Savannach bo już to powtarzali tyle razy........ a takiego SB nie mogą :evil: :evil: :evil:
Awatar użytkownika
Brooklyn

Na stronie TVP jest napisane, że "Savannah" leci o 10:15, a o 17 z minutami będzie lecieć "Dwie strony medalu". ::kwasny:: Nie mogę rano oglądać, a chcę oglądać, bo oglądam od września po raz pierwszy.
Primok

Post autor: Primok »

Tak, a od przyszłego tygodnia Savannah będzie w czwartki o 10.05 rano ::krzyw:: .
Awatar użytkownika
Brooklyn

Primok pisze:Tak, a od przyszłego tygodnia Savannah będzie w czwartki o 10.05 rano ::krzyw:: .
Wtedy będę mógł oglądać! 8) Szkoda, że dziś nie obejrzałem, bo wyjątkowo mogłem, ale zapomniałem.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

I oglądacie? Bo to już końcowe odcinki, trzeba przyznać że w tym serialu jak w żadnym innym aż gęsto od intryg :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Heh ,no ostatnio nei oglądam Savannah a tak lubię ten zagmatwaniec :wink: A najbardziej to lubię Peyton i Veronikę Kozlowski :lol:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Aktorka co gra Veronice jest żoną Jacka Colemana (Steven nr 2 z "Dynastii")
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Primok

Post autor: Primok »

Minął rok i kolejna powtórka serialu od 28 czerwca w soboty i niedziele o 6.00 rano na TVP1 :wink: .
Awatar użytkownika
Sexy Secret

Post autor: Sexy Secret »

Ostatni odcinek wkurzył mnie bo bardzo kibicowałam parze Peyton & Tom :serce:
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Nick

Post autor: Nick »

Serial przypomni CBS Drama. Emisja od 15 maja o 19:00 z powtórką o 11:00 i 15:00.
ODPOWIEDZ