Pozdrawiam
Naprawdę niesamowita,mrożąca krew w żyłach scena!! Momentami przyprawiająca ciało o ciarki!! Przypominająca konwencjonalny film psychiatryczny,psychoza!! Szereg tych głosów,częściowo zmodyfikowanych komputerowo na tchnienie z piekła,głos samego Lucyfera. Dzięki Adex za dawkę takiego dramatyzmu.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
A tu jeśli ktos nie zna strona o Y&R : http://www.theyoungandtherestless.com/index.html
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Poprzedni tydzień w Y&R był bardzo ciekawy – Tom chciał zerwać zatruty naszyjnik z Lauren –śpiącej w szpitalu –obudziła się więc zaczął ją dusić przybiegł Michael - doszło do kłótni w wyniku której Michael dostał tacą w głowę i padł trupem zakrwawiony a Tom zerwał naszyjnik i uciekł –krzyki usłyszał personel medyczny i przybiegli do lauren –ale jak się okazało ona panikuje na darmo bo to halucynacja – Michlowi nic nie było –potem przyszedł ją spanikowaną uspokoić –aczkolwiek naszyjnik zniknął –bo Tom serio go ukradł! Zamiast jednak oddać go Sheili powiedział Sheili/Brendzie że włożył go gdzieś do sejfu jako zabezpieczenie czy jakoś tak – więc chyba ma dowód na Sheile że ma coś wspólnego z zatrutym naszyjnikiem który Scott-syn Lauren dał matce., Sheila przebrana jako Jennifer (bardzo ładnie wygląda w czarnej peruce) udała się na ślub –zapakowała prawdopodobnie węża w prezencie dla Lauren –wyobraziła sobie jak Lauren otwiera pudełko i on ją atakuje –gdyby coś nie tak z tym planem Sheila na podwiązke dała sobie pistolet, już nie mogła się doczekać kiedy zniszczy szczęście Lauren –ale Michael namówił Lauren aby w związku z halucynacjami nowymi (przypominam że miała je znowu bo miała ten naszyjnik znowu) została w szpitalu i aby odłożyli ślub ku niezadowoleniu organizatorki matki Michaela – Glorii (która to na życzenie Sheili/Jennifer zaprosiła ją –przypominam że Sheila uratowała jej życie gdy Gloria się zakrztusiła w momencie gdy Sheila szła z nożem na Lauren). Sheila/Jennifer słysząc od Glorii że ślub przełożony po jej wyjściu tak się zezłościła że rozwaliła tort ślubny krzycząc że nie może jej znowu lauren psuć planów –nagle nadszedł Scott i Sheila na czas się schowała i zaraz uciekła z paczką (z wężem), u siebie się przebrała i przyszedł Scott powiedzieć że ślub jego matki odwołany (Sheila/Brenda nie chciała iśc z nim na ślub bo zważywszy na stan matki nie chciała się niby z nią zapoznać w takich okolicznościach). Gdy Sheila poszła do łazienki, Scott znalazł jakiś jej dokument stary z zdjęciem…(ciekawe kiedy sie dowie że jego przyjaciółka już tak wiele razy próbowała zabić jego matkę?)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Scott już ma podejrzenia, że Brenda nie jest osobą, za którą się podaje... Jestem ciekaw czy ją przejrzy.... A z innej beczki, zdziwiła mnie dzisiejsza okładka "Soap Opera Digest".... Podobno Nick i Phyllis będą mieli romans... Nie podoba mi się to. A co z Sharon, czy Nick juz zapomniał o niej i o dramacie jaki przeżyli (śmierć Cassie)?
[ Dodano: 2005-11-08, 20:23 ]
Dzisiejszy odcinek zakończył się dość dramatycznie... Tom rzucił się na Kevina - wywiązała się bójka.... Ciekawe co będzie jutro
Natomiast zastanawia mnie zachowanie Phyllis. Coś łączy ją z Nickiem, a całowała się dziś z Jackiem... Tak czy inaczej uwielbiam Phyllis.
Pozostawiam minigalerię moich ulubionych postaci...
Phyllis... Uwielbiam tę aktorkę...

Nick - syn Victora i Nikki

Daniel - syn Phyllis... W pewnym sensie to z jego winy zginęła Cassie... Bardzo lubię tego aktora (zwłaszcza teraz gdy ściął włosy
bo wygląda o niebo lepiej)

I wreszcie niezastąpiona Nikki... Melody Thomas Scott

Wybaczcie, ale Sheila i Lauren w ogóle mnie nie pasjonują
Wolę Phyllis, Ashley, Kevina itp...
[ Dodano: 2005-11-08, 20:23 ]
Dzisiejszy odcinek zakończył się dość dramatycznie... Tom rzucił się na Kevina - wywiązała się bójka.... Ciekawe co będzie jutro
Pozostawiam minigalerię moich ulubionych postaci...
Phyllis... Uwielbiam tę aktorkę...

Nick - syn Victora i Nikki

Daniel - syn Phyllis... W pewnym sensie to z jego winy zginęła Cassie... Bardzo lubię tego aktora (zwłaszcza teraz gdy ściął włosy

I wreszcie niezastąpiona Nikki... Melody Thomas Scott

Wybaczcie, ale Sheila i Lauren w ogóle mnie nie pasjonują
Ja natomiast sądzę,iż uzewnętrznianie wątków Y&R nie pozostających w żadnej koneksji z nas interesującym i powszechnie znanym przez fanów B&B,czyli losy Lauren i Sheila'i jest dygresyjne! Kto z Was oprócz Martina kojarzy takie postaci jak Cassie czy Phyllis?? Bodajże tylko reign of light. Jednak z drugiej studni teoretycznie związek z tematem...
Dołożę starań,by w najbliższej przyszłości zamieścić streszczenia odcinków (tego jednego wątku!)
Dołożę starań,by w najbliższej przyszłości zamieścić streszczenia odcinków (tego jednego wątku!)
Thorne, nikt nie zmusza Cię do czytania ani komentowania moich postów - to po pierwsze. Dział "Żar młodości" to dział w całości poświęcony tej soap operze jak mówi tytuł, a nie dwóm postaciom. Wtedy można by go nazwać "Sheila & Lauren w 'Y&R', więc nie wiem skąd Twoje niecelne uwagi.
I taka moja mała rada do Ciebie - uprzedzenia natury prywatnej pozostaw poza ramami forum.
Wiwi, wiem, że jest wtedy emitowany. Polecam Ci go szczerze. Spodoba Ci się na pewno. Chwilami jest nawet o wiele ciekawszy niż 'B&B'
Poza tym to zawsze kolejna okazja, żeby podszlifować sobie American English
Pozdrówka!!!
I taka moja mała rada do Ciebie - uprzedzenia natury prywatnej pozostaw poza ramami forum.
Wiwi, wiem, że jest wtedy emitowany. Polecam Ci go szczerze. Spodoba Ci się na pewno. Chwilami jest nawet o wiele ciekawszy niż 'B&B'
Wiwi, trzeba próbować
Ja po pewnym czasie wciągłem się w All my children
[ Dodano: 2005-11-09, 11:27 ]
Tapetka z moim ulubieńcem Żaru...(Aby powiększyć kliknijcie w miniaturkę)

Thorne, nie wiem jak możesz sprowadzać Y&R tylko do wątku Sheili i Lauren. Oprócz znanych nam dobrze pań, jest tam jeszcze wiele innych interesujących postaci i wątków.
Ja po pewnym czasie wciągłem się w All my children
[ Dodano: 2005-11-09, 11:27 ]
Tapetka z moim ulubieńcem Żaru...(Aby powiększyć kliknijcie w miniaturkę)

Thorne, nie wiem jak możesz sprowadzać Y&R tylko do wątku Sheili i Lauren. Oprócz znanych nam dobrze pań, jest tam jeszcze wiele innych interesujących postaci i wątków.
Wiwi - jestem ciekaw czy zerknęłaś na dzisiejszy odcinek? Masz rację, w 'Y&R' nie ma Brooke, ale w 1999 pojawiła się ona w kilku odcinkach gościnnie. Mimo, iż wiele osób porównuje 'Y&R' do 'B&B', 'Y&R' ma swój niepowtarzalny klimat i jest zupełnie inny niż "B&B". Tak samo sprawa ma się z "Guiding Light" lub "As The World Turns" jeśli już dysktujemy o CBSie. Obejrzyjcie sobie po jednym odcinku w wolnej chwili, a zauważycie ogromne różnice w tych serialach.
Wiwi - moim zdaniem, nie byłoby Ci trudno "wciągnąć się" w 'Y&R', mimo, że liczba odcinków dawno przekroczyła już 8 tys. Ja wpadłem w obsesję na punkcie żeńskiej części obsady
Świetnie dobrali aktorki. I znów potwierdza się moja teza, że soap opery Bella są lepsze od Spellinga.
Thorne - ponawiam prośbę o niekomentowanie moich postów.
Wiwi - moim zdaniem, nie byłoby Ci trudno "wciągnąć się" w 'Y&R', mimo, że liczba odcinków dawno przekroczyła już 8 tys. Ja wpadłem w obsesję na punkcie żeńskiej części obsady
Thorne - ponawiam prośbę o niekomentowanie moich postów.