Aly Forrester

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze: A więc mamy już potwierdzenie tego, co dla mnie wydawało się niemal pewne. Aktorka nie miała żadnego wpływu na takie zakończenie wątku Aly. Uśmiercenie tej postaci było wyłącznie decyzją scenarzystów.
No jasne, przecież aktorzy nie idą do scenarzystów i nie mówią "Ten wątek mi się nie podoba, chę, aby losy postaci potoczyły się tak i tak" :lol: Jedyne co może wpłynąć na scenariusz to odejście aktora z obsady lub ciąża aktorki, ewentualnie jakieś drastyczne zmiany w wyglądzie (chociaż pewnie w umowach maja żeby nic nie zmieniać)
Awatar użytkownika
Hedge

Post autor: Hedge »

Pozwolę sobie powrócić do sprawy SORASu Aly. Pamiętacie jak już w 2011 mówiono o postarzeniu Alexandrii do wieku nastoletniego? Miała ją zagrać wówczas znana z serialu "Kumple" (ang. Skins), Rachel Thevenard. Aktorka ostatecznie nie pojawiła się w serialu, a plotki szybko zdementowano. :roll:
Awatar użytkownika
warningshot

Post autor: warningshot »

Jak tak przeglądam zdjęcia tej Rachel to właśnie coś mi się kojarzy... Z wyglądu by pasowała. :) No ale Ashlyn odegrała świetnie swoją rolę.
Awatar użytkownika
B@r
x 60

Re: Aly Forrester

Post autor: B@r »

Dzisiaj, tj. 23 lipca mija 10! lat od śmierci Aly Forrester. Właśnie 23 lipca 2015 roku w USA wyemitowano odcinek, w którym umarła.

Ps. W sumie ten wątek może być już śmiało w dziale niespoilerowym, gdzie szukałem i nie znalazłem tematu o tej postaci.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Dawidek
Administrator
x 83

Post autor: Dawidek »

B@r pisze: 2025-07-23, 15:11 Ps. W sumie ten wątek może być już śmiało w dziale niespoilerowym, gdzie szukałem i nie znalazłem tematu o tej postaci.
Dzięki za tę sugestię. Temat ten został właśnie przeniesiony do bardziej odpowiedniego działu. Jeśli są w dziale spoilerowym jeszcze jakieś tematy, które można przenieść, to piszcie w SB (mChat).
Awatar użytkownika
Marcin1
x 6

Post autor: Marcin1 »

Bardzo brakuje mi tej postaci. Dzięki niej Thorne się pojawiał, nawet Darla. Myślę, że dałaby popalić Lunie i Sheili.

Info Dawidek: W poście pojawił się drobny spoiler, zaznaczyłem go na biało.
SteffyForrester
x 3

Post autor: SteffyForrester »

Szkoda naprawdę że tak szybko ją zabili, bo miała według mnie potencjał na dobrą postać.
Dawidek
Administrator
x 83

Post autor: Dawidek »

Ogólnie, zgadzam się z Wami. Postać Aly była niewykorzystana i zbyt szybko ją uśmiercono. Ostatnie miesiące jej postaci były mocne. I zostało ro zmarnowane. A można było to wykorzystać i stworzyć porządny i nawet mroczny wątek.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Jakoś tak ta MNS jest skonstruowana na zasadzie Forresterowie kontra "reszta świata" jak np walczą wszyscy przeciwko Sheilii. A Aly chociaż Forrester była trochę taką "czarną owcą" w rodzinie i miała zadatki na czarny charakter i psychopatkę.
ODPOWIEDZ