20 lat "Mody na sukces" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
mailo
x 26

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze:
mailo pisze:Kogo miałaby zaprosić?
Proponuję osoby najlepiej zorientowane w temacie: Mareczek, B@r, Adex, Dawidek, cmk... ::rad::
Haha no właśnie, nikogo na pewno nie znajdzie lepszego:)
gzymi

Post autor: gzymi »

Temat wiele razy poruszany już był, ale teoretycznie ten akurat powstał z okazji 20 lat MnS w Polsce : http://aleseriale.pl/gid,14917,img,4006 ... temat.html
misiek12345

Post autor: misiek12345 »

Kiepski artykuł. W wielu przypadkach polega na pokazaniu castowego zdjęcia sprzed lat i odgrzebanego z otchłani Internetów zdjęcia które, delikatnie mówiąc, nie wyszło. Akurat Winsor Harmon albo Schae Harrison to przykłady jak się dobrze starzeć :P A pokazanie KKL albo Bobby Eakes już w ogóle nie rozumiem, nawet na tym nowym zdjęciu wyszły dobrze... Tendencyjne polskie 'dziennikarstwo'.
'Diversi nihil a me alienum puto'

http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B :)
Awatar użytkownika
Poland

Post autor: Poland »

Tak sobie myślę że gdyby zakończenia emisji w Polsce nie było to TVP1 śmiało mogłaby zrobić wydanie specjalne w "Świat się kręci" oraz we współpracy z CBS... polską wersje czołówki. Po zrealizowaniu przez ekipę zapowiedzi nagrywania odcinków w Polsce oraz przylocie na specjalny wywiad odtwórców podstawowych ról w serialu (Ridge, Brooke itd.) mogłyby wejść znakomity prezent urodzinowy. Także TVP1 mogłaby się dołożyć układając ramówkę tak by serial trafił na 16:30. Niestety ale usunięcie serialu z ramówki pokrzyżowało te pomysły które to mogłyby się zyścić. Inaczej mówiąc Jedynka zepsuła nam rocznicę dając negatywny prezent :(
Poland - aktywnie najlepszy!
B@r
x 43

Post autor: B@r »

Jeśli ktoś jest ciekawy to z okazji 20-lat B&B w Polsce gościłem dzisiaj w Czwórce Polskiego Radia. Opowiedziałem o mojej historii i miłości do Mody, ale pamiętałem też by wspomnieć o forum. Jak to ostatecznie zmontują - nie mam pojęcia. Ale audycję z moim udziałem będzie tam można słuchać jutro po godzinie 21. Zapraszam do słuchania. :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
matti05

Post autor: matti05 »

B@r pisze:Jeśli ktoś jest ciekawy to z okazji 20-lat B&B w Polsce gościłem dzisiaj w Czwórce Polskiego Radia. Opowiedziałem o mojej historii i miłości do Mody, ale pamiętałem też by wspomnieć o forum. Jak to ostatecznie zmontują - nie mam pojęcia. Ale audycję z moim udziałem będzie tam można słuchać jutro po godzinie 21. Zapraszam do słuchania. :D
Z chęcią jutro posłucham :)
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja też oczywiście posłucham :D
Wreszcie posłuchamy kogoś kto jest ewidentnie po stronie fanów, a nie szyderców :)
halihali

Post autor: halihali »

Mareczek pisze:Ja też oczywiście posłucham :D
Wreszcie posłuchamy kogoś kto jest ewidentnie po stronie fanów, a nie szyderców :)
Posłucham sobie, też mam dość opinii szyderców i "wielkich znawców".
Oglądam: B&B, Revenge, Devious Maids, Hi! School: Love On, My Love from the Star
Dawidek
Administrator
x 79

Post autor: Dawidek »

B@r, a był tylko mikrofon, czy także kamera telewizyjna? Bo na stronie radiowej Czwórki można oglądać, co dzieje się w studiu. I ciekawe, czy Twoja rozmowa będzie potem zarchiwizowana na stronie Polskiego Radia, by inni w przyszłości mogli Cię posłuchać. Gratulacje. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 72

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mam nadzieję, że nie czekamy na reklamę Taylor, tylko na pozytywne i zgodne z faktami wypowiedzi odnośnie całego serialu lub fabuły. ::chytry:: :lol:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
DeaconFan
Moderator
x 28

Post autor: DeaconFan »

Zapewne, gdybyś to Ty Adex gościł w Polskim Radiu, to głównym tematem audycji byłaby postać Brooke oraz wdzięki KKL. :P :lol:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 72

Nie, głównym właśnie nie, ale na pewno uwzględniłbym czołową postać tego serialu bo jest równocześnie najbardziej kontrowersyjną postacią i warto obalać różne stereotypy jakie odnośnie niej czasem pojawiają się. :) Tak samo o Taylor obaliłbym przekłamania o jej "śmierci" bo czasem piszą, że przeżyła katastrofę samolotu a wg faktów serialowych ona nie leciała tym samolotem.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
B@r
x 43

Adex-fan Brooke pisze:Mam nadzieję, że nie czekamy na reklamę Taylor, tylko na pozytywne i zgodne z faktami wypowiedzi odnośnie całego serialu lub fabuły. ::chytry:: :lol:
Wiesz trudno mówić o wszystkim do konkretnych pytań, które były dość osobiste ::chytry:: Głównie rozmowa się tyczyła o mojej historii z tym serialem i tym co zobaczyłem w Los Angeles. I tak starałem się wytłumaczyć, że serial się bardzo zmienił, zrobił się bardziej młodzieżowy, itp. że tu na forum są ludzie w przedziale wieku naście lat - 30 kilka, ale jak to zmontują to nie mam pojęcia. Czas jest ograniczony a ja dałem ok. pół godziny wypowiedzi. Mówiłem ogólnie o serialu, ale oczywiście w ulubionych scenach trudno było nie wspomnieć o tych z Taylor czy Stephanie i moim spotkaniu z Hunter Tylo. :D

DeaconFan, słuszna uwaga! :mrgreen: :: bow ::

Przypominam, że to już dziś kilka minut po 21. Audycja o pasjach. :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 72

Program o Twoich przeżyciach? :shock: :lol: W sumie lepszy rydz niż nic jak to mówię bo promocja MNS zawsze dobra :) Nie wątpię, że powiedziałeś ciekawe rzeczy, ale jednak dziwne jeśli nie będzie wypowiedzi innych ludzi... No chyba, że to na ich zlecenie gadałeś z Hunter i to taka relacja czy na żywo wygląda tak samo sztucznie jak na zdjęciach ::rad::
B@r
x 43

Ale ty jesteś złośliwy. To jest program o pasjach ludzi i odezwała się do mnie redakcja bo znaleźli gdzieś w necie, że byłem na planie w LA. Tyle. Mój znajomy tam ostatnio opowiadał o swojej pasji jaką jest muzyka Kylie Minogue, itp. :wink:
Zawsze Ci Adex źle. Idź może sam i coś powiedz o B&B bo promuję serial ile mogę.

I tak, poruszyłem temat operacji Hunter. Podkreślam, że nie wiem ciągle jak to potną. :wink:
ODPOWIEDZ