Haha no właśnie, nikogo na pewno nie znajdzie lepszego:)DeaconFan pisze:Proponuję osoby najlepiej zorientowane w temacie: Mareczek, B@r, Adex, Dawidek, cmk...mailo pisze:Kogo miałaby zaprosić?
20 lat "Mody na sukces" w Polsce
Temat wiele razy poruszany już był, ale teoretycznie ten akurat powstał z okazji 20 lat MnS w Polsce : http://aleseriale.pl/gid,14917,img,4006 ... temat.html
-
Kiepski artykuł. W wielu przypadkach polega na pokazaniu castowego zdjęcia sprzed lat i odgrzebanego z otchłani Internetów zdjęcia które, delikatnie mówiąc, nie wyszło. Akurat Winsor Harmon albo Schae Harrison to przykłady jak się dobrze starzeć
A pokazanie KKL albo Bobby Eakes już w ogóle nie rozumiem, nawet na tym nowym zdjęciu wyszły dobrze... Tendencyjne polskie 'dziennikarstwo'.

'Diversi nihil a me alienum puto'
http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B
http://www.youtube.com/user/michalg1991 - mój kanał na YT
http://www.youtube.com/user/bbmocked - kanał poświęcony B&B

Tak sobie myślę że gdyby zakończenia emisji w Polsce nie było to TVP1 śmiało mogłaby zrobić wydanie specjalne w "Świat się kręci" oraz we współpracy z CBS... polską wersje czołówki. Po zrealizowaniu przez ekipę zapowiedzi nagrywania odcinków w Polsce oraz przylocie na specjalny wywiad odtwórców podstawowych ról w serialu (Ridge, Brooke itd.) mogłyby wejść znakomity prezent urodzinowy. Także TVP1 mogłaby się dołożyć układając ramówkę tak by serial trafił na 16:30. Niestety ale usunięcie serialu z ramówki pokrzyżowało te pomysły które to mogłyby się zyścić. Inaczej mówiąc Jedynka zepsuła nam rocznicę dając negatywny prezent 

Poland - aktywnie najlepszy!
Jeśli ktoś jest ciekawy to z okazji 20-lat B&B w Polsce gościłem dzisiaj w Czwórce Polskiego Radia. Opowiedziałem o mojej historii i miłości do Mody, ale pamiętałem też by wspomnieć o forum. Jak to ostatecznie zmontują - nie mam pojęcia. Ale audycję z moim udziałem będzie tam można słuchać jutro po godzinie 21. Zapraszam do słuchania. 

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Z chęcią jutro posłuchamB@r pisze:Jeśli ktoś jest ciekawy to z okazji 20-lat B&B w Polsce gościłem dzisiaj w Czwórce Polskiego Radia. Opowiedziałem o mojej historii i miłości do Mody, ale pamiętałem też by wspomnieć o forum. Jak to ostatecznie zmontują - nie mam pojęcia. Ale audycję z moim udziałem będzie tam można słuchać jutro po godzinie 21. Zapraszam do słuchania.

- Adex-fan Brooke
- x 72
Mam nadzieję, że nie czekamy na reklamę Taylor, tylko na pozytywne i zgodne z faktami wypowiedzi odnośnie całego serialu lub fabuły.

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
- x 72
Nie, głównym właśnie nie, ale na pewno uwzględniłbym czołową postać tego serialu bo jest równocześnie najbardziej kontrowersyjną postacią i warto obalać różne stereotypy jakie odnośnie niej czasem pojawiają się.
Tak samo o Taylor obaliłbym przekłamania o jej "śmierci" bo czasem piszą, że przeżyła katastrofę samolotu a wg faktów serialowych ona nie leciała tym samolotem.

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Wiesz trudno mówić o wszystkim do konkretnych pytań, które były dość osobisteAdex-fan Brooke pisze:Mam nadzieję, że nie czekamy na reklamę Taylor, tylko na pozytywne i zgodne z faktami wypowiedzi odnośnie całego serialu lub fabuły.![]()

DeaconFan, słuszna uwaga!

Przypominam, że to już dziś kilka minut po 21. Audycja o pasjach.

"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- x 72
Program o Twoich przeżyciach?
W sumie lepszy rydz niż nic jak to mówię bo promocja MNS zawsze dobra
Nie wątpię, że powiedziałeś ciekawe rzeczy, ale jednak dziwne jeśli nie będzie wypowiedzi innych ludzi... No chyba, że to na ich zlecenie gadałeś z Hunter i to taka relacja czy na żywo wygląda tak samo sztucznie jak na zdjęciach 

Ale ty jesteś złośliwy. To jest program o pasjach ludzi i odezwała się do mnie redakcja bo znaleźli gdzieś w necie, że byłem na planie w LA. Tyle. Mój znajomy tam ostatnio opowiadał o swojej pasji jaką jest muzyka Kylie Minogue, itp. 
Zawsze Ci Adex źle. Idź może sam i coś powiedz o B&B bo promuję serial ile mogę.
I tak, poruszyłem temat operacji Hunter. Podkreślam, że nie wiem ciągle jak to potną.

Zawsze Ci Adex źle. Idź może sam i coś powiedz o B&B bo promuję serial ile mogę.
I tak, poruszyłem temat operacji Hunter. Podkreślam, że nie wiem ciągle jak to potną.