Post autor: Adex-fan Brooke »

To jednak Paschalskiej nie będzie? To dziwne, że była taka plotka.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:To jednak Paschalskiej nie będzie? To dziwne, że była taka plotka.
Rozmawiali z nią, ale w końcu się na nią nie zdecydowali. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Ciekawe dlaczego? :P
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Kto ogląda nową edycję? Ja zerkam na niedziele powtórki, ostatnio rewelacyjny był jakiś koleś co udawał Jerzego Połomskiego. Ten program jest fajny, ale jury mnie irytuje.

Post autor: bosskicinu »

Ja oglądam ten program :)
Ten koleś to aktor Marcin Przybylski co udawał Połomskiego.
Szkoda, że tamtego odcinka nie wygrał Jacek Kawalec lub Marek Kaliszuk.

Post autor: Mareczek »

Ja też oglądam i bardzo lubię :)
Też uważam, że Marcin Przybylski powinien wygrać 2 odcinek za kreację Połomskiego - to było po prostu rewelacyjne! Druga seria jak na razie bardzo mi się podoba, choć Królikowski i Skrzynecka w jury są męczący. Zdecydowanie wolałem Kasię jako uczestniczkę :roll:

Post autor: DeaconFan »

Przybylski jako Połomski był fenomenalny. :: bow :: To zdecydowanie jeden z najlepszych występów w historii tego show. :)

Mnie też irytuje jury. Skrzynecka się nie sprawdza. Królikowski był ok w I edycji, teraz już nudzi. Adamusa nie lubię, bo wciąż pozuje na wielkiego znawcę wszelakiej muzyki. Chyba tylko Walewska jest w miarę ok. W III edycji powinni wymienić całe jury na nowe. Można przywrócić Kwiatkowską. Kobieta w końcu trochę się zna na rzeczy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Oglądaliście 3 odcinek?
Moim zdaniem Marek Kaliszuk jako Hanka Ordonówna był najlepszy i powinien zająć I miejsce - zresztą do tej pory wszystkie jego przemiany mi się podobały i cieszę się, że ma wysokie noty :) Steczkowska nie była zła, ale nie jestem pewien, czy zasłużyła na wygraną :?

Post autor: bosskicinu »

Ja oglądałem :)
Moim zdaniem Magda Steczkowska zasłużyła na wygraną. Świetnie wcieliła się w Miley Cyrus przede wszystkim pokazując uczucia. Zgodzę się też, że Marek Kaliszuk zasłużenie zdobył drugie miejsce.
Liczyłem, że Kawalec jako Maryla Rodowicz lepiej przedstawi swój występ.

Obejrzałem właśnie kolejny odcinek.

Zgadzam się z Mareczkiem. Marek Kaliszuk był najlepszy. Steczkowska bardzo dobrze, ale nie miała tak trudnego zadania jak Marek. On dał od siebie w swoim występie o wiele więcej.

Generalnie uważam, że Marek Kaliszuk i Marcin Przybylski (znów świetny jako David Bowie!) są w tej edycji najlepsi. Czekam aż wreszcie uda im się wygrać jakiś odcinek (co na pewno nastąpi). :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Ekipa z II edycji jest naprawdę świetna! :D
Dziś zauroczyła mnie Basia Melzer, dla mnie powinna wygrać! Molęda i Kaliszuk mieli świetne występy, choć Kaliszuk miał trudniejsze zadanie do wykonania przez choreografię, przebranie i całą osobowość Nicki Minaj :) Przybylski znów pozytywnie zaskoczył, facet świetnie wciela się we wszystko co wylosuje. Bardzo go lubię i kibicuję. Ciekawe jak wypadnie Urszula Dudziak w jego wykonaniu :D Męczy mnie strasznie jak wszyscy słodzą Liszowskiej, to po prostu niesmaczne... Kawalec jest jakoś niedoceniony, ale w sumie nie dziwię się jurorom, bo jak porównać jego Johna Lennona czy Ryśka Riedela do szalonej Milley Cyrus czy dzisiejszej Minaj :P

Następny odcinek dopiero 18 października :(

Post autor: kamilabuziaczek »

Mnie się podobały występy w tym odcinku Liszowszkiej,Bohosiewicz i Przybylskiego.

Zgadzam się z Mareczkiem.

Mdli mnie od zbytniego słodzenia Liszowskiej. Jak dla mnie są w tym programie lepsi od niej. Przybylski i Kaliszuk to moi absolutni faworyci. Trochę jestem zły, że Przybylski wylosował Dudziak, wolę go w męskich wcieleniach. Ale zobaczymy jak sobie poradzi. :D A Marek Kaliszuk jest świetny, gdy wciela się w kobietę, czy to Hanka Ordonówna czy Nicky Minaj. :D

Wczoraj jak dla mnie najlepsi byli Molęda i Melzer. W sumie cieszę się, że wygrał Kuba. Ważne, że nie wygrała faworyzowana Liszowska. Bohosiewicz wypadła najgorzej, ale ją lubię. Po prostu jej głos nie brzmiał ani trochę jak głos faceta. Kawalec fajny, ale faktycznie ogólnie jest niedoceniany.

Szkoda, że następny odcinek dopiero za 2 tygodnie. Program jest świetny, format bardzo mi się podoba. :)

Post autor: kamilabuziaczek »

Moją faworytką do wygrania programu jest Joasia Liszowszka bo z odcinka na odcinek pokazuję swój niesamowity talent.

Dla mnie Liszowska jest przeceniana i przereklamowana. Dobrze śpiewa, ale zobaczymy co będzie jak trafi się jej jakiś artysta naprawdę z kosmosu, jak np. Markowi Kaliszukowi Nicky Minaj.
ODPOWIEDZ