Power Rangers

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: B@r »

W ładny sposób i ciekawymi fotosami, wspomniał go Niebieski Wojownik Billy, czyli David Yost - https://www.instagram.com/p/ClNagUyyMxD/

:( :( :(

Też mam sentyment do tych pierwszych odcinków. Zbierał ktoś z "Power Rangers" naklejki do albumu? Ja tak. :D
Ostatnio zmieniony 2022-11-21, 13:12 przez B@r, łącznie zmieniany 1 raz.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Post autor: B@r »

Hit, wraca „Power Rangers” z oryginalną obsadą. Specjalny odcinek pojawi się w kwietniu na Netflixie. Rita znajdzie nowe ciało i będzie chciała raz na zawsze rozprawić się z Rangersami i zniszczyć ziemię. Fajny ten trailerze, wraca mi sentyment i pewnie z niego obejrzę - https://youtu.be/jTc98EbJRlo
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 30

Post autor: DeaconFan »

Wg mnie tak sobie to wygląda. Kiepsko, że nie wrócili oryginalni Czerwony, Różowa i Zielony/Biały (film powstał jeszcze za życia Jasona Davida Franka). Czarny i Niebieski Wojownik raczej nie byli nigdy jakoś szczególnie ciekawi i ważni.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Artur
x 21

Post autor: Artur »

DeaconFan, pierwszy czerwony jest obecnie strażakiem i był skłócony z Jasonem Davidem Frankiem. Były też plotki że brał udział w jakimś filmie dla dorosłych. Pierwsza różowa nie chciała lecieć na miesiąc do Nowej Zelandii i nie ma zamiaru z tego się tłumaczyć. Co do Franka, to wydaje mi się że w trakcie kręcenia już zaczęły się jego problemy psychiczne i miał gdzieś ten projekt. Co do niebieskiego, to się nie zgadzam że nie był ciekweym. Był geniuszem komputerowym i dużo wniósł do zespołu wojowników mocy, nawet jak stracił moce w serii Zeo. Były też spekulacje, że mu podziękowano ze względu na orientację seksualną.
ODPOWIEDZ