Agent - Gwiazdy

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
Despina

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Despina »

Mega żenujący Królikowski i ta dwulicowa Tamara znowu zostali ::ysz:: Powinien wygrać Urbański :)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Mi się zdaje, że Urbański jest agentem a Tamara jest okropna, to już Jabłczyńska zaczęła mi się podobać i wolę ją. Królikowski ma swój urok, ale jednak odziedziczył po tacie zdolność irytowania. Ta Tajner wypadła całkiem ok jak na żonę Wiśniewskiego.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Despina

Królikowski odziedziczył wszystko po ojcu w tym zero uroku osobistego. ::ysz::
Annie Douglas

Post autor: Annie Douglas »

Tamara byłaby świetnym materiałem na czarny charakter w jakiejś soapce. :lol:
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Tamara jest genialna, zdecydowanie moja ulubiona uczestniczka. W pełni się z nią zgadzam - w tej grze nie ma miejsca na sentymenty czy sympatie, przykro mi. Trzymam kciuki, żeby wygrała i mam nadzieję, że nie jest agentem! Szkoda byłoby, gdyby najbardziej trafne komentarze okazały się wyreżyserowane ::chytry::
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

Ta Tamara jest taka sztuczna i tak sztucznie mówi jakby czytała wszystko z kartki, że jeśli by się okazała agentem to byłoby to po prostu zbyt oczywiste.
Jej komentarze są jak wyreżyserowane, podane na tacy teksty.
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Moim zdaniem, Hubert nie jest agentem. Coraz bardziej myślę, że jest nią Joasia. Tamary i Antka tez nie wykluczam. Jeszcze nie widziałem w całości wczorajszego odcinka, więc może się coś jeszcze u mnie zmienić. :D
Awatar użytkownika
Despina

mailo pisze:Jakby ktoś nie wiedział to dzisiaj pomimo święta 3-go maja jest normalnie odcinek Agenta.
Po wszystkich odcinkach obstawiam że agentem jest Królikowski, Tamara wielką przegraną a Hubert zwycięzcą 8)
Ostatnio zmieniony 2016-09-17, 22:58 przez Despina, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

3 kwietnia napisałem na forum "To ciekawe ,ja właśnie Urbańskiego typuję. Jabłczyńska jest taka dziwna, że w sumie też może być. " A więc jednak znam się na ludziach ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 76

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja też się znam bo wyszło, iż Hurbański tak jak pisałem jest :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Gorzej być nie mogło! Jestem totalnie rozczarowany, że wygrał Antek ::kwasny::
Samym odcinkiem finałowym też nie jestem specjalnie zachwycony, bo w sumie nie wiadomo, dlaczego Antek jest zwycięzcą. Liczyłem, że pokażą nam jakoś wyniki tego testu z pociągu, czy coś :roll:
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Zwycięstwo Antka mnie jakos specjalnie nie dotknąło. Za to najbardziej przerażające chyba w tym finale było to, że Tamara nie jest agentem i naprawdę mówi tak sztucznie jakby czytała z kartki. To straszne jest :lol:
Dawidek
Administrator
x 85

Post autor: Dawidek »

Finałowy odcinek "Agenta Gwiazdy" nie był najlepszy. Można to było lepiej zrobić. Przyznam, że jestem zadowolony ze zwycięstwa Antka, chociaż brałem tez pod uwagę opcję, że będzie on agentem. Nie spodziewałem się, że agentem będzie Hubert. Bardziej obstawiałem Tamarę - bardziej pasuje ona na agentkę, jak widać - pozory mogą mylić. Jej cechy, sposób mówienia mogły na to wskazywać. Kiedyś sądziłem, że krecią robotę odwala Joasia - miała w sobie to coś, co kierowało podejrzenia w jej stronę.

Wirtualne Media potwierdziły, że za rok będzie druga edycja. Mówiła już o tym Kinga Rusin podczas pożegnania z programem: http://www.wirtualnemedia.pl/artykul/re ... jna-edycja .
Awatar użytkownika
Despina

Obrzydliwe że wygrał Królikowski ::ysz:: Totalnie bezsensu wyszedł im cały ten program - wszystko nie tak i przewidywalne, zero zaskoczenia. :roll:
paw
x 1

Agent - Gwiazdy

Post autor: paw »

Już trwają przygotowania do nowej edycji, a w niej jak pisze Party-Agnieszka Rylik.
Ostatnio zmieniony 2016-09-17, 22:04 przez paw, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ