Przeszłość
Oj szkoda, ze go nie ma. Przynajmniej Ridżur miałby pożądnego rywala.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Ja tez żałuję, że go nie ma... ale popatrzmy - gdyby wszstkie postacie zostawały, to na omówienie ich problemów w każdym odcinku 20 min. by nie starzczało... 
szkoda, że najlepszych chocaż nam nie zostawili...

szkoda, że najlepszych chocaż nam nie zostawili...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
- Adex-fan Brooke
- x 71
I tak Connor był niedawno jak była sprawa Maggie,James,Sheila,Mary -kto chce wiedzieć czy jeszcze będzie niech zapyta w dziale spoilerowym
Dla mnie jednak głupie było iż Karen w końcu nie ostała żoną Connora

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
to bylo glupie. to byl nawet gorący romans.
w tym serialu wiekszosc duzo jest ślubow ale niewiele z nich sie odbywa.Adex-fan Brooke pisze:I tak Connor był niedawno jak była sprawa Maggie,James,Sheila,Mary -kto chce wiedzieć czy jeszcze będzie niech zapyta w dziale spoilerowym![]()

to ten kurdpupelek obok Katie? Czasem nie miał romansu z Donną?
Rocco był pracownikiem u Forresterów. Był przyjacielem Donny ale sie w niej zakochał. W nim natomiast zakochała się 2 siostra Brooke- Katie i powstał trójkąt. Rocco chciał dać Donie pierścionek i chyba jakis list, ale przez pomyłkę zamiast do płaszcza Dony (miala to byc niespodzianka) włożył go do płaszcza Katie która związała z nim wieksze nadzieje. Rocco nie wiedzial co robic i postanowil zniechecic do siebie Katie. Min kazał jej nosić wyzywające stroje, bo mowil ze taka ma byc jego dziewczyna. Katie byla skromna i wstdzila sie tego szczegolnie przed rodzicami. Jak wychodzila kiedys z Rocco to zakrywala sie plaszczem itp. Po pewnym czasei rocco powiedzial jej prawde ze tenpierscionek byl dla Donny i ze jej nie kocha.
Dzięki mailo - sporo mi to rozjaśniłomailo pisze:Rocco był pracownikiem u Forresterów. Był przyjacielem Donny ale sie w niej zakochał. W nim natomiast zakochała się 2 siostra Brooke- Katie i powstał trójkąt. Rocco chciał dać Donie pierścionek i chyba jakis list, ale przez pomyłkę zamiast do płaszcza Dony (miala to byc niespodzianka) włożył go do płaszcza Katie która związała z nim wieksze nadzieje. Rocco nie wiedzial co robic i postanowil zniechecic do siebie Katie. Min kazał jej nosić wyzywające stroje, bo mowil ze taka ma byc jego dziewczyna. Katie byla skromna i wstdzila sie tego szczegolnie przed rodzicami. Jak wychodzila kiedys z Rocco to zakrywala sie plaszczem itp. Po pewnym czasei rocco powiedzial jej prawde ze tenpierscionek byl dla Donny i ze jej nie kocha.

No to teraz sobie przypominałem.