Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Kingsajz

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: Kingsajz »

Oj szkoda, ze go nie ma. Przynajmniej Ridżur miałby pożądnego rywala.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Bartex

Post autor: Bartex »

Ja tez żałuję, że go nie ma... ale popatrzmy - gdyby wszstkie postacie zostawały, to na omówienie ich problemów w każdym odcinku 20 min. by nie starzczało... :)
szkoda, że najlepszych chocaż nam nie zostawili...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke
x 71

Post autor: Adex-fan Brooke »

I tak Connor był niedawno jak była sprawa Maggie,James,Sheila,Mary -kto chce wiedzieć czy jeszcze będzie niech zapyta w dziale spoilerowym :wink:
Dla mnie jednak głupie było iż Karen w końcu nie ostała żoną Connora :(
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Kingsajz

to bylo glupie. to byl nawet gorący romans.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
start

Post autor: start »

Zostawmy już Connora. To zdjęcia z lat 1987-1988, czy ktoś pamięta kim był Rocco Carner?, na pierwszym zdjęciu stoi koło Storma Logana, na drugim koło Katy.

Obrazek

Obrazek
gregi

Post autor: gregi »

Adex-fan Brooke pisze:I tak Connor był niedawno jak była sprawa Maggie,James,Sheila,Mary -kto chce wiedzieć czy jeszcze będzie niech zapyta w dziale spoilerowym :wink:
Dla mnie jednak głupie było iż Karen w końcu nie ostała żoną Connora :(
w tym serialu wiekszosc duzo jest ślubow ale niewiele z nich sie odbywa. :lol: to denerwujace, dlatego ziewam patrzac co jakis czas na te ich oswiadczyny ::kwasny::
Kingsajz

to ten kurdpupelek obok Katie? Czasem nie miał romansu z Donną?
start

a może i tak, kojarze twarz, ale nie bardzo kojarze co, z kim i dlaczego
wiwi

Post autor: wiwi »

Kingsajz pisze:to ten kurdpupelek obok Katie? Czasem nie miał romansu z Donną?
Chyba chodzi o tego za Katie. Ale ja go w ogóle nie pamiętam :)
start

chodziło mi o tego za Kate
Logan

Post autor: Logan »

On chyba kręcił z obiema siostrami Brooke jednocześnie. Dobrze pamiętam?
Awatar użytkownika
mailo
x 26

Post autor: mailo »

Rocco był pracownikiem u Forresterów. Był przyjacielem Donny ale sie w niej zakochał. W nim natomiast zakochała się 2 siostra Brooke- Katie i powstał trójkąt. Rocco chciał dać Donie pierścionek i chyba jakis list, ale przez pomyłkę zamiast do płaszcza Dony (miala to byc niespodzianka) włożył go do płaszcza Katie która związała z nim wieksze nadzieje. Rocco nie wiedzial co robic i postanowil zniechecic do siebie Katie. Min kazał jej nosić wyzywające stroje, bo mowil ze taka ma byc jego dziewczyna. Katie byla skromna i wstdzila sie tego szczegolnie przed rodzicami. Jak wychodzila kiedys z Rocco to zakrywala sie plaszczem itp. Po pewnym czasei rocco powiedzial jej prawde ze tenpierscionek byl dla Donny i ze jej nie kocha.
Primok

Post autor: Primok »

mailo pisze:Rocco był pracownikiem u Forresterów. Był przyjacielem Donny ale sie w niej zakochał. W nim natomiast zakochała się 2 siostra Brooke- Katie i powstał trójkąt. Rocco chciał dać Donie pierścionek i chyba jakis list, ale przez pomyłkę zamiast do płaszcza Dony (miala to byc niespodzianka) włożył go do płaszcza Katie która związała z nim wieksze nadzieje. Rocco nie wiedzial co robic i postanowil zniechecic do siebie Katie. Min kazał jej nosić wyzywające stroje, bo mowil ze taka ma byc jego dziewczyna. Katie byla skromna i wstdzila sie tego szczegolnie przed rodzicami. Jak wychodzila kiedys z Rocco to zakrywala sie plaszczem itp. Po pewnym czasei rocco powiedzial jej prawde ze tenpierscionek byl dla Donny i ze jej nie kocha.
Dzięki mailo - sporo mi to rozjaśniło ::rad:: - mniej więcej od tych odcinków zacząłem oglądać MNS - ale na początku to było tylko zerkanie w ekran i bardzo mało pamiętam :( .
Kingsajz

No to teraz sobie przypominałem.
start

Dzięki mailo i gratuluje pamięci, moja tak daleko nie sięga.
ODPOWIEDZ