A mnie się podobało: Jesteś ładnym pudełkiem, niestety pustym w środku...
Oczywiście Stefa do Brooke. Chyba coś z tego wykorzystam w wypracowaniach na polski do szkoły . Ach ta Stefa i te jej porównania...
Mnie rozwalił tekst z rozmowy Erica za Stefą o ile się nie mylę-brzmiał jakoś w tym stylu:
E:A co zrobimy gdy Brooke się o wszystkim dowie?
S:Do tej pory na pewno prześpi się z kilkoma Francuzami...
Dzisiaj Sally powiedziała święte słowa, co w następnych scenach swoimi czynami potwierdzili Stefa i Eric.
Forresterowie są patologicznie nadopiekuńczy..
Ostatnio było powiedziane że Forrester Creations bez Ridge'a to jak Disneyland bez Myszki Mickey
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
W odcinkach z poniedziałku :
Sally: Co byłoby najlepsze dla domyu mody Forrester?
Steph: Gdyby Brooke Logan została sparaliżowana od pasa w dół.
Sally: Clarke jest jak gong, trzeba w niego uderzać.
Poza tym i tak spraliżowana Brooke nadal by wszystkich rozkochiwała
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Odnośnie sentencji przypomniała mi się jedna. Bridget powiedziała do Brooke w Big Bear odkrywszy już jej romans (o ile się nie mylę) : "Każdy wybór ma swoje konsekwencje" Bardzo mi się to spodobało i zapadło w pamięć.
To chyba z Nonsensopedii, prawda? Zdaje mi się, że widziałam tam te "przepowiednie".
Wszystkie są świetne, może tylko oprócz kilku, które są niesmaczne...