Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

No na pewno wepchną Mroczka do finału. Wrrrrrr jak ja nie znoszę Mroczków!!!! Normalnie bym udusił!!! Gdzie w nich ten talent aktorski???? GDZIE???

Post autor: Ireth »

Martin pisze:No na pewno wepchną Mroczka do finału. Wrrrrrr jak ja nie znoszę Mroczków!!!! Normalnie bym udusił!!! Gdzie w nich ten talent aktorski???? GDZIE???
Aktorskiego może nie mają,ale Rafał tańczy super :serce:
Ryan Lavery
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Bo go nauczyli przez tydzień. ::ke:: Nie wiem co wy widzicie w tych dwóch podfruwajkach...

Martin pisze:Bo go nauczyli przez tydzień. ::ke:: Nie wiem co wy widzicie w tych dwóch podfruwajkach...
No innych tez uczyli ale tu trzeba miec predyspozycje... :mrgreen: .Rafał tańczy bosko,najlepiej ze wszystkich i to za każdym razem bo inni to różnie-czasem nieźle a czasem kiepsko.A on- ::ok::

Post autor: Monia »

Kolejna porcja fotek ::rad::

Obrazek Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:

Post autor: wiwi »

Monia, dzięki za fotki :) Ale akrobacje, zwłaszcza Joasia Jabłczyńska jest w fajnej pozie :)

Post autor: mailo »

Jakos nie znoszę tej Jabłczyńskiej:/ nie podoba mi sie i w ogóle ma dziwny głos. Wolę Renatę Dancewicz:)

Post autor: Primok »

mailo pisze:Jakos nie znoszę tej Jabłczyńskiej:/ nie podoba mi sie i w ogóle ma dziwny głos. Wolę Renatę Dancewicz:)
Głos ma bardzo oryginalny, ale nic poza tym...

Post autor: mailo »

Primok pisze:
mailo pisze:Jakos nie znoszę tej Jabłczyńskiej:/ nie podoba mi sie i w ogóle ma dziwny głos. Wolę Renatę Dancewicz:)
Głos ma bardzo oryginalny, ale nic poza tym...
Ale o której teraz mówisz?:)

Dobrze,że Dancewicz odpadła bo tańczyła najgorzej.następna pewnie odpadnie Koroniewska a szkoda,bo ją lubie i widać,że się dziewczyna stara ::ok:: .Wg mnie mogłaby odpaść Jabłczyńska bo jest jakaś przesadzona,choć tańczy nieźle.No i wiadomo,że Mroczek wymiata :mrgreen:

Post autor: Marek Forrester »

Nie lubie Mroczka ale przyznaje tańczy niesamowicie dobrze, Jabłczyńska też :) Teraz klolej na Koroniewską lub Rozmusa :twisted: :twisted: :twisted: Oluś Kwaśniewska też jest super.

P.S. a wy kogo chcielibyście zobaczyć w 4 edycji. Ja najbardziej: Agnieszke Dygant, Mandarynę, Maćka Zakościelnego, Kasię Tusk i Frytkę:)
Nobody does it better

Fajne typy podałeś ::ok:: .Ja bym chciała jeszcze kogoś z "Egzaminu z życia",najlepiej Damięckiego i tą aktorkę co gra Joasie.Fajnie byłoby też zobaczyć tą dziewczyne co gra w "Pensjonacie pod różą" Kalinę :D .Oprócz tego Górniak,Dodę(wreszcie byśmy zobaczyli na co ją stać :mrgreen: !oczywiście jeśliby jej stan zdrowia jej pozwolił),może drugiego Mroczka?Może Wojewódzki :mrgreen: ?Hmmm,kto by tu jeszcze...Przybylska,Paschalska( :twisted: ),Mucha :mrgreen: .

Post autor: Bartex »

może kazia szczuka...???:)
Byłoby pyyyyyysznie.....hahaha
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.

Dziś oglądałam tylko końcówkę "Tańca..."ale na pewno postaram się zobaczytć powtórkę.Żal mi było straszliwie Ani Głogowskiej i Rozmusa którzy odpadli,ale z drugiej strony cieszę się że Koroniewska została.Ona jest coraz lepsza,a poza tym bardzo ją polubiłam :D .Bo wcześniej nie znosiłam tej aktorki przez Małgośkę którą gra w M jak Miłość.Ale myślę,że niestety odpadnie za tydzień.Szkoda:(.M<ogłaby odpaść Jabłczyńska.

Bartex-Kazia Szczuka,hehe,to by był widok :mrgreen:

Post autor: gregi »

mi sie Joasia podoba. super dziewczyna. same zalety!!! oby wygrala z tym kolesiem co z nia tanczy
ODPOWIEDZ