Martin pisze:No na pewno wepchną Mroczka do finału. Wrrrrrr jak ja nie znoszę Mroczków!!!! Normalnie bym udusił!!! Gdzie w nich ten talent aktorski???? GDZIE???
Martin pisze:Bo go nauczyli przez tydzień. Nie wiem co wy widzicie w tych dwóch podfruwajkach...
No innych tez uczyli ale tu trzeba miec predyspozycje... .Rafał tańczy bosko,najlepiej ze wszystkich i to za każdym razem bo inni to różnie-czasem nieźle a czasem kiepsko.A on-
Dobrze,że Dancewicz odpadła bo tańczyła najgorzej.następna pewnie odpadnie Koroniewska a szkoda,bo ją lubie i widać,że się dziewczyna stara .Wg mnie mogłaby odpaść Jabłczyńska bo jest jakaś przesadzona,choć tańczy nieźle.No i wiadomo,że Mroczek wymiata
Fajne typy podałeś .Ja bym chciała jeszcze kogoś z "Egzaminu z życia",najlepiej Damięckiego i tą aktorkę co gra Joasie.Fajnie byłoby też zobaczyć tą dziewczyne co gra w "Pensjonacie pod różą" Kalinę .Oprócz tego Górniak,Dodę(wreszcie byśmy zobaczyli na co ją stać !oczywiście jeśliby jej stan zdrowia jej pozwolił),może drugiego Mroczka?Może Wojewódzki ?Hmmm,kto by tu jeszcze...Przybylska,Paschalska( ),Mucha .
Dziś oglądałam tylko końcówkę "Tańca..."ale na pewno postaram się zobaczytć powtórkę.Żal mi było straszliwie Ani Głogowskiej i Rozmusa którzy odpadli,ale z drugiej strony cieszę się że Koroniewska została.Ona jest coraz lepsza,a poza tym bardzo ją polubiłam .Bo wcześniej nie znosiłam tej aktorki przez Małgośkę którą gra w M jak Miłość.Ale myślę,że niestety odpadnie za tydzień.Szkoda:(.M<ogłaby odpaść Jabłczyńska.