Sauna
I mamy kolejną saune w Modzie na sukces
Mam nadzieje ,że zobaczymy w niej wiele ciekawych scen , tak ciekawych jak w saunie u Forresterów . 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Marek Forrester
-
Dawidek
- Administrator
Prawdę mówiąc, ja sobie nie przypominam, aby sauna w "MnS" miała inna kolorystykę niż czerwona. Dopiero dzisiaj nastąpiła odmiana, i moim zdaniem, na lepsze. Białe otoczenie jest chyba bardziej naturalne i zgodne z rzeczywistością, niż to czerwone. Zresztą, dla mnie sauna to mało romantyczne miejsce. 
- Adex-fan Brooke
Faktycznie u Forresterów w różu gineli i działy się takie niespodzianki jak Lauren macająca Michael nogą lub Macy uwodzącą Giovanniego
Ale tak to w zasadzie sceny w saunach to nudy
Ale tak to w zasadzie sceny w saunach to nudy
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Niezbyt podoba mi się ta nowa sauna w Spectrze, czy tam Logan Designs (dla mnie jednak to zawsze będzie "Dom Mody Spectra"
). Bardziej podobają mi się te czerwone sauny. Jakoś lepiej ogląda mi się te "saunowe sceny" właśnie w kolorze czerwonym.
Ale ogólnie, jak dla mnie, sceny w saunach to nic ciekawego. 
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
- Adex-fan Brooke
To Ridge z Samanthą.Thorne pisze:No sauna chyba niezbyt ciekawa, bo już nie ma czerwonego w niej światła tam.No ale Brooke pomyślała o wszystkim.
Nawet saunie.
![]()
Świetna końcowa dziś scena, jak za starych czasów - Brooke i Ridge w saunie.
W ogóle te ich sauny są erotyczne
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Brooke powinna to przeczytać: http://zyciegwiazd.onet.pl/1800879,4637,1,zemdlala_podczas_seksu_w_saunie,plotki.html
Ta nowa sauna wygląda dosyć fajnie i o wiele nowocześniej, niż ta czerwona u Frresterów.
Ta nowa sauna wygląda dosyć fajnie i o wiele nowocześniej, niż ta czerwona u Frresterów.