Oglądalność "Mody na sukces"
"Klan" ludzie oglądają z przyzwyczajenia. Leci zresztą o takiej dobrej porze tuż po "Teleexpressie" więc to także pomaga. "Plebania" ma wyjątkowo dużo bo to oglądalność podwójnego odcinka jaki leciał w Wielki Piątek o 20:10 na TVP1. A "U fryzjera" leci w poniedziałek po "M jak miłość" więc myślę, że to także serialowi pomaga. Dokumentalne "Kochaj mnie" o dzieciach z domu dziecka które leciało po Mjm miało 4 mln, a jak przesuneli na 21:35 to oglądalność bardzo spadła. Brakuje w zestawieniu "Pensjonatu Pod Różą" i "Kryminalnych", ale nie pokazywała ich telewizja w ostatni weeken więc to dlatego.
No właśnie też o tym myślałem. Co będzie wtedy? Od 4 tygodni znajduje się w pierwszej piętnastce (wcześniej była dostępna tylko pierwsza dziesiątka). To może poczekać aż nazbiera się tych danych trochę i wtedy można coś robić na stronie. Zawsze można napisać, że oglądalność poniżej na przykład 3 002 987 jeśli to będzie poza pierwszą piętnastką, a miesjce piętnaste będzie miało taki właśnie wynik (przykładowo).
No tak, zobaczymy jak się to rozwinie. Mam nadzieję, że będę mógł na Ciebie liczyc, jeśli się zdecyduję na to (ale to pewnie jak będzie nowa wersja strony, a do tego jeszcze hoho
) i podeślesz mi wtedy wszystkie wyniki oglądalności (rownież te poprzednie).
A kiedyś (parę lat temu) chyba też w "Świecie Seriali" podawali wyniki oglądalności, z tego co pamiętam to chyba 20 najchętniej oglądanych seriali. Muszę poszperac w starch numerach
A kiedyś (parę lat temu) chyba też w "Świecie Seriali" podawali wyniki oglądalności, z tego co pamiętam to chyba 20 najchętniej oglądanych seriali. Muszę poszperac w starch numerach
Pamiętam. Jakby nie było obecnie "Moda na sukces" jest najpopularniejszym serialem zagranicznym w Polsce. Zaden nie ma w tej chwili więcej. Jak powrócą "Zagubieni" to straci pewnie pozcję lidera bo ten serial oglądało blisko 6 mln widzów.Oleg pisze: A kiedyś (parę lat temu) chyba też w "Świecie Seriali" podawali wyniki oglądalności, z tego co pamiętam to chyba 20 najchętniej oglądanych seriali. Muszę poszperac w starch numerach
Będę się starał dostarczać Wam, co tydzień dane. One są, co wtorek na www.wirtualnemedia.plOleg pisze:No tak, zobaczymy jak się to rozwinie. Mam nadzieję, że będę mógł na Ciebie liczyc, jeśli się zdecyduję na to (ale to pewnie jak będzie nowa wersja strony, a do tego jeszcze hoho) i podeślesz mi wtedy wszystkie wyniki oglądalności (rownież te poprzednie).
Coż co tam DH, jak Klan moze mioec tak wysoką oglądalność i MJM to koszmar!!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Mało brakowało, a danych oglądalności "Mody" by nie było. Tym razem serial znalazł się na ostatnim 15. miejscu podsumowania oglądalności TVP 1 zdobywając 3 331 177 (okres 18-23.04.2006). Niestety wciąz traci widzów, ale to chyba normalne gdy na dworze ciepło.
Dla ciekawskich oglądalność najpopularniejszych seriali w Polsce w ubiegłym tygodniu:
M jak miłość 10 313 074
Na dobre i na złe 7 003 025
Ranczo 4 417 651
Klan 4 406 622
Złotopolscy 4 366 978
Plebania 4 087 906
Kryminalni 3 548 385
Samo Życie 3 381 993
Moda na sukces 3 331 177
Niania 3 184 061
Rodzina zastępcza plus 2 903 186
Magda M. 2 874 412
Fala zbrodni 2 816 497
Pierwsza miłość 2 529 274
Gotowe na wszystko 2 240 905
Na tle wszystkich seriali "Moda" nie wypada tak źle. Mieści się w pierwszej dziesiątce.
Dla ciekawskich oglądalność najpopularniejszych seriali w Polsce w ubiegłym tygodniu:
M jak miłość 10 313 074
Na dobre i na złe 7 003 025
Ranczo 4 417 651
Klan 4 406 622
Złotopolscy 4 366 978
Plebania 4 087 906
Kryminalni 3 548 385
Samo Życie 3 381 993
Moda na sukces 3 331 177
Niania 3 184 061
Rodzina zastępcza plus 2 903 186
Magda M. 2 874 412
Fala zbrodni 2 816 497
Pierwsza miłość 2 529 274
Gotowe na wszystko 2 240 905
Na tle wszystkich seriali "Moda" nie wypada tak źle. Mieści się w pierwszej dziesiątce.
Ha! Wciąż w pierwszej dziesiątce!! Miło!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
Ja cały czas dziwię się tym wynikom, choć cieszy mnie wynik B&B. Ale kto ogląda taką rodzinę zastępczą, przecież to już się dawno wypaliło. No i desperatki cały czas na końcu - aż się nie chce wierzyć...szkoda słów. Co ci ludzie oglądają zamiast ich...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.