Ale jako ciekawostkę zdradzę tylko, że NBC podpisało umowę na dalesz odcinki PSNS czyli do czerwca 2007, poza tym już wkrótce będą dwa główne wątki w jednym sezonie: PSNS Vendetta będzie trwała nadal ale zostanie "przemieszana" z nowym wątkiem "Summer Passions Shocking secrets" gdzie wreszcie wyjaśnią się wszystkie kłamstwa w serialu.. Powstaje także spin-off - coś na zaszdzie "Dynastii Colbych" także wszyscy fani szaleją ze szczęścia...
Passions
-
Ryan Lavery
Oki, Oleg. Jasne, nie będę spoilerował - skupię się na historii serialu. A co do info to przepraszam za opóźnienie, ale mam ostatnio urwanie głowy z nauką...
Ale pamiętam cały czas co obiecałem... I tak też zrobię już bardzo niedługo. A jeśli zależy Wam szczególnie na jakichś klipach to dajcie znać na jakich i postaram się coś wyszukać..
Pouruchamiam kontkaty... hehehehe
Ale jako ciekawostkę zdradzę tylko, że NBC podpisało umowę na dalesz odcinki PSNS czyli do czerwca 2007, poza tym już wkrótce będą dwa główne wątki w jednym sezonie: PSNS Vendetta będzie trwała nadal ale zostanie "przemieszana" z nowym wątkiem "Summer Passions Shocking secrets" gdzie wreszcie wyjaśnią się wszystkie kłamstwa w serialu.. Powstaje także spin-off - coś na zaszdzie "Dynastii Colbych" także wszyscy fani szaleją ze szczęścia...
- Marek Forrester
-
Ryan Lavery
Oki, spieszę z odpowiedziami:
Tak, Kay i Miguel łączył kiedyś namiętny romansik czego owocem jest ich córeczka Maria. Ale historia była taka, że Kay podstępem "zmusiła" Miguela do spraw łóżkowych, a on myślał że kocha się z Charity - dziewczyną, do której naprawdę żywił uczucia. Potem Charity zniknęła - wyjechała. Migeul wyruszył więc w poszukiwania jej i też wyjechał z Harmony (Harmony a nie Harmonia). Kay związała się z Foxem (a my zobaczyliśmy kolejną aktorkę w jej roli). Ivy, matka Foxa, która nie znosi Kay postanowiła wraz ze swoją wspólniczką Valerie sprowadzić Migeula z powrotem i rozbić związek Foxa i Kay. Udało im się - Miguel wrócił a Kay staje się coraz bardziej o niego zazdrosna, ale nie zdradzam więcej niż do 10 maja.
Valerie pomaga w intrygach Ivy, ponieważ ta szantażuje ją, że jeśli jej nie pomoże to straci dobrze płatną pracę...
Co do wieku Tabithy to są pewne niezgodności - ale to prawda, ona jest nadzwyczajna ponieważ jest czarownicą. Kay mieszka z nią dlatego, że po prostu wyprowadziła się z domu ojca wraz z Marią. I mieszka zaraz obok nich.
Co do odcinków klasycznych, dziś pokazano ostatni odcinek. Więcej nie planują pokazać, mimo wszelkich petycji... Tak więc nie wiem czy dadzą ostatnie odcinki na mininovej.
A wracając do petycji - to nienastawiałbym się tak optymistycznie. Znamy przecież realia polskiej telewizji - nie wierzę że coś się zmieni. I żeby naprawdę zainteresowali się PSNS trzeba by zebrać kilka tysięcy podpisów, a niestety PSNS dobrej opinii nie ma - wiele krajów zrezygnowało z jego emisji....
Tak, Kay i Miguel łączył kiedyś namiętny romansik czego owocem jest ich córeczka Maria. Ale historia była taka, że Kay podstępem "zmusiła" Miguela do spraw łóżkowych, a on myślał że kocha się z Charity - dziewczyną, do której naprawdę żywił uczucia. Potem Charity zniknęła - wyjechała. Migeul wyruszył więc w poszukiwania jej i też wyjechał z Harmony (Harmony a nie Harmonia). Kay związała się z Foxem (a my zobaczyliśmy kolejną aktorkę w jej roli). Ivy, matka Foxa, która nie znosi Kay postanowiła wraz ze swoją wspólniczką Valerie sprowadzić Migeula z powrotem i rozbić związek Foxa i Kay. Udało im się - Miguel wrócił a Kay staje się coraz bardziej o niego zazdrosna, ale nie zdradzam więcej niż do 10 maja.
Co do wieku Tabithy to są pewne niezgodności - ale to prawda, ona jest nadzwyczajna ponieważ jest czarownicą. Kay mieszka z nią dlatego, że po prostu wyprowadziła się z domu ojca wraz z Marią. I mieszka zaraz obok nich.
Co do odcinków klasycznych, dziś pokazano ostatni odcinek. Więcej nie planują pokazać, mimo wszelkich petycji... Tak więc nie wiem czy dadzą ostatnie odcinki na mininovej.
A wracając do petycji - to nienastawiałbym się tak optymistycznie. Znamy przecież realia polskiej telewizji - nie wierzę że coś się zmieni. I żeby naprawdę zainteresowali się PSNS trzeba by zebrać kilka tysięcy podpisów, a niestety PSNS dobrej opinii nie ma - wiele krajów zrezygnowało z jego emisji....
Mam takie same spostrzeżenia.Adex-fan Brooke pisze:Widziałem te videa i Andrea jest tam dośc podobna do Tawny,ale chyba bardziej szalona, bójki fajne, ale jakieś te gantastyczne rzeczy i dźwięki dziwaczne. "Sunset Beach" na pewno fajniejsze
Ta fantastyka jest dla mnie dziwna.
Wolę X files.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Marek Forrester
Szkoda ,że Sci Fi nie wyemituje dalszych klasycznych odcinków PSNS chętnie bym je pościągał, w takim razie już postanowione ściągam aktualne odcinki serialu!
Martin a jaką serial ma oglądalność?? I w jakich krajach, jest lub był emitowany!?
[ Dodano: 2006-05-27, 17:12 ]
Właśnie zalogowałem się na jedym z forów Passions, ciekawe jest
Jeśli ma się 100 postów dostaje się hasło i można ściągać odcinki, musze to sprawdzić.
Ale zastanawiający jest post który niedawno ktoś napisał na tamtym forum, chodzi o Classic Passions:"...You are right, it is coming back this July..."
Myśle ,że to prawda i Sci Fi wyemituje już w lipcu nowe klasyczne odcinki!!
Martin a jaką serial ma oglądalność?? I w jakich krajach, jest lub był emitowany!?
[ Dodano: 2006-05-27, 17:12 ]
Właśnie zalogowałem się na jedym z forów Passions, ciekawe jest
Jeśli ma się 100 postów dostaje się hasło i można ściągać odcinki, musze to sprawdzić.
Ale zastanawiający jest post który niedawno ktoś napisał na tamtym forum, chodzi o Classic Passions:"...You are right, it is coming back this July..."
Nobody does it better
może warto by było przygotować petycje odnośnie Passions do Polsatu lub TVN
bo bardzo ciekawy serial coś dla mnie
tylko mam takie pytanka
Jak często jest nadawany serial Passions ?
Ile min. trwa?
Ile jest posatci które grają od początku serialu do tej pory?
/bardzo sie przywiązuje do posaci z seriali ,więc wole wiedzieć kto zginie
??
bo bardzo ciekawy serial coś dla mnie
tylko mam takie pytanka
Jak często jest nadawany serial Passions ?
Ile min. trwa?
Ile jest posatci które grają od początku serialu do tej pory?
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
-
Ryan Lavery
Nieprawda!!!!!Mylisz się!!! Właśnie Sunset Beach to chała. Passions ma mnóstwo uroku i wiele niespodzianek...Adex-fan Brooke pisze:Widziałem te videa i Andrea jest tam dośc podobna do Tawny,ale chyba bardziej szalona, bójki fajne, ale jakieś te gantastyczne rzeczy i dźwięki dziwaczne. "Sunset Beach" na pewno fajniejsze
- Marek Forrester
Dla Ciebie.Martin - fan Bree pisze:Nieprawda!!!!!Mylisz się!!! Właśnie Sunset Beach to chała. Passions ma mnóstwo uroku i wiele niespodzianek...Adex-fan Brooke pisze:Widziałem te videa i Andrea jest tam dośc podobna do Tawny,ale chyba bardziej szalona, bójki fajne, ale jakieś te gantastyczne rzeczy i dźwięki dziwaczne. "Sunset Beach" na pewno fajniejsze
Kwestia gustu...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
Nie znam prawie tego serialu, ale "Sunset Beach" oceniam bardzo wysoko jako interesująca soap-operę, więc wątpie aby mu dorównał
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Andrewa Evans gra w tym serialyu od 2000, wiec prawie zaraz po odejsciu z Mody.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
-
Ryan Lavery
- Marek Forrester
Martin, a ty oglądasz odcinki z opóźnieniem
Bo zadaje mi się, że pisałeś, że ktoś W USA czy Kanadzie (już nie pamiętam
) Ci nagrywa i wysyła. Ale i tak
Ci zazdroszcze, że możesz sobie pooglądać z lepszym obrazem, jednak nie narzekam, bo mininowa daje jednak wszystkie odcinki, tylko, że z trochę większym poślizgiem niż B&B, co mi nic nie robi, bo ja i tak mam zawsze dużo do nadrobienia (w MNS właśnie skończyłem święta'05) PSNS na razie obejrzałem do 10 maja i muszę wyznać, że zaczyna mnie wciągać. Szkoda tylko, że ściąga się o wiele wiele wolniej niż MNS
Ci zazdroszcze, że możesz sobie pooglądać z lepszym obrazem, jednak nie narzekam, bo mininowa daje jednak wszystkie odcinki, tylko, że z trochę większym poślizgiem niż B&B, co mi nic nie robi, bo ja i tak mam zawsze dużo do nadrobienia (w MNS właśnie skończyłem święta'05) PSNS na razie obejrzałem do 10 maja i muszę wyznać, że zaczyna mnie wciągać. Szkoda tylko, że ściąga się o wiele wiele wolniej niż MNS