Talk show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wiadomo, że jak się zna jej wiek to inaczej się na nią patrzy, ale moim zdaniem operacje dość korzystne. :roll:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r :lol:
Nawet ślepy zobaczyłby, ze ta kobieta to chodząca operacja plastyczna - Obrazek
Awatar użytkownika
B@r

Czy ja wiem. Po prostu ma brzydko oczy pomalowane, a poliki, cóż... Edyta Górniak ma stety/niestety takie same i twierdzi, że nie robiła sobie żadnych operacji, w co osobiście nie wierzę. :lol:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Goku

Post autor: Goku »

Damians - ostatnio ciągle używasz słowa "masoński", czy wiesz w ogóle co to jest masoneria czy tylko naczytałeś się głupich komentarzy w internecie i ci tak zostało?

A żeby nie było tak offtopowo - ta babka wygląda bardziej jak Miss Piggy niż jak Barbie :lol:.
Awatar użytkownika
B@r

Goku pisze:

A żeby nie było tak offtopowo - ta babka wygląda bardziej jak Miss Piggy niż jak Barbie :lol:.
Hahaha, miałem takie samo skojarzenie! Świnka Mapetka wypisz wymaluj! :D
Co ciekawe, ona twierdzi, że nie stylizuje się na Barbie i nie rozumie dlaczego ludzie ją o to pytają. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Damians

W sumie, jeżeli ktoś zachwyca się zoperowaną od biustu po czoło Tylo i oburza się, gdy gazety piszą o niej "zoperowane monstrum", to i ta pani w różowym może mu się podobać.
Cóż, gusta są róże i nie tylko one. Można je tolerować lub nie, bo akceptacji nikt nakazać nie może.
Goku pisze:Damians - ostatnio ciągle używasz słowa "masoński", czy wiesz w ogóle co to jest masoneria czy tylko naczytałeś się głupich komentarzy w internecie i ci tak zostało?
Niedawno przeczytałem kilka pozycji na ten temat i mógłbym napisać o tym cały esej, a ty moich esejów i tak przecież nie czytasz :wink:
Awatar użytkownika
B@r

Czy może mi ktoś powiedzieć co się stało z Jagielskim? Od jakiegoś czasu nie ma go w Dzień dobry TVN... :roll:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Na pierwszy rzut oka widać, że kobieta jest po operacjach plastycznych. Jedynie z czym będzie problem, to ustalenie wieku tej pani. Lalki Barbie ona w każdym razie nie przypomina.
"Rozmowy w toku" rzadko oglądam, ale nie uważam, że jest to zły talk show, oczywiście wszystko zależy od tematu poruszanego w programie.
Awatar użytkownika
Damians

Ta kobieta ma dopiero... 50 lat :lol: ::loll::
Można wymienić dziesiątki kobiet z polskiego show-biznesu o wiele starszych, bez operacji, a wyglądających sto razy lepiej i naturalniej.
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

W amerykańskiej telewizji stale mamy popularne talk shows. W Polsce ostał się chyba tylko "Kuba Wojewódzki". Mam na myśli najpopularniejsze stacje - TVP1/TVP2/Polsat/TVN. Szkoda, chętnie bym zobaczył jakąś alternatywę dla Kuby.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Artur

Post autor: Artur »

Byli "Paranienirmalni Tonight Show", ale jak Jacek Kurski zamienił telewizję publiczną w rządową, to wywalił wszystko co się wiązało z polskim kabaretem. Krótko po kasacji program zdobył telekamerę.
ODPOWIEDZ