Talk show
Czy ja wiem. Po prostu ma brzydko oczy pomalowane, a poliki, cóż... Edyta Górniak ma stety/niestety takie same i twierdzi, że nie robiła sobie żadnych operacji, w co osobiście nie wierzę. 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Hahaha, miałem takie samo skojarzenie! Świnka Mapetka wypisz wymaluj!Goku pisze:
A żeby nie było tak offtopowo - ta babka wygląda bardziej jak Miss Piggy niż jak Barbie.
Co ciekawe, ona twierdzi, że nie stylizuje się na Barbie i nie rozumie dlaczego ludzie ją o to pytają.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
W sumie, jeżeli ktoś zachwyca się zoperowaną od biustu po czoło Tylo i oburza się, gdy gazety piszą o niej "zoperowane monstrum", to i ta pani w różowym może mu się podobać.
Cóż, gusta są róże i nie tylko one. Można je tolerować lub nie, bo akceptacji nikt nakazać nie może.

Cóż, gusta są róże i nie tylko one. Można je tolerować lub nie, bo akceptacji nikt nakazać nie może.
Niedawno przeczytałem kilka pozycji na ten temat i mógłbym napisać o tym cały esej, a ty moich esejów i tak przecież nie czytaszGoku pisze:Damians - ostatnio ciągle używasz słowa "masoński", czy wiesz w ogóle co to jest masoneria czy tylko naczytałeś się głupich komentarzy w internecie i ci tak zostało?
-
Dawidek
- Administrator
Na pierwszy rzut oka widać, że kobieta jest po operacjach plastycznych. Jedynie z czym będzie problem, to ustalenie wieku tej pani. Lalki Barbie ona w każdym razie nie przypomina.
"Rozmowy w toku" rzadko oglądam, ale nie uważam, że jest to zły talk show, oczywiście wszystko zależy od tematu poruszanego w programie.
"Rozmowy w toku" rzadko oglądam, ale nie uważam, że jest to zły talk show, oczywiście wszystko zależy od tematu poruszanego w programie.
W amerykańskiej telewizji stale mamy popularne talk shows. W Polsce ostał się chyba tylko "Kuba Wojewódzki". Mam na myśli najpopularniejsze stacje - TVP1/TVP2/Polsat/TVN. Szkoda, chętnie bym zobaczył jakąś alternatywę dla Kuby.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula.