Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

wspaniałe fotki dodaliście -wielkie dzięki!!! :wink:
Marcia Croos czyli moja Bree prezentuje się po prostu pięknie.Postaram się niedługo dodac coś od siebie.Bardzo żałuje, że nie dostała nagrody. :(
Pozdrawiam
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Bartex, ja też bardzo lubię Bree 8) Jest świetna :!: a scenka z guzikiem z 2 odcinka jest po prostu kultowa :lol: :lol: :lol: Wiem, że się powtarzam :P

Wydaje mi się, że serial jest tak skonstruowany, że w ogóle nie da się chyba nie lubić którejś z bohaterek. Przynajmniej moją sympatię wzbudza cała czwórka. Hehe to nie "MNS". że jedni lubią Taylor albo Brooke a drudzy nie... Też tak myślicie :?:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Dokładnie Oleg! Wszystkie kobiety są sympatyczne i nie da się ich nie lubić. No może poza Edie, ale tylko dlatego, bo chciałabym by Susan była z Mike'iem :)
Awatar użytkownika
Majkel

Post autor: Majkel »

Może wiecie czy Polsat powtarza w jakiś dzień czwartkowy, premierowy odcinek ??
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Z tego co ja wiem to nie, ale może zaczną powtarzać od przyszłego piątku, czyli jak skończą z "Wybrańcami Fortuny". Ale to tylko moje przypuszczenia .. .. ..
Awatar użytkownika
Bartex

To fajnie Oleg, że też zaliczasz się do sympatyków Bree. :wink: Ja uważam że to najlepsza postać w tym serialu, a pani Marcia Cross wkłada w to tyle zaangażowania, że efekt jest po prostu piorunujący.Ciekawe co Bree wykombinuje w dzisiejszym odcinku. Jak zwykle nie mogę się doczekać wieczora.... :)
Pozdrawiam i przypominam - "Gotowe na wszystko"-dziś o 21:15 na polsacie.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
wiwi

Też nie mogę się doczekać!
W najnowsym numerze Angory jest przedrukowny artykuł z 'Washington Post' na temat Marthy Stewart, pochodzącej z Polski gwiazdy telewizyjnych poradników i programów kulinarnych w Stanach Zjednoczonych. Jej gościem była... Marcia Cross! Nie mam niestety skanera, więc jedynie przepiszę fragment tego artykułu.

"(...) Jej pierwszym gościem była aktorka Marcia Cross, odtwarzająca jedną z głównych ról w popularnym w USA serialu "Desperate Housewives", w którym do pewnego stopnia parodiuje słynną prezenterkę. Cross podarowała Marcie gumowe rękawiczki i kuchenny fartuch, a potem obie panie przystąpiły do lekcji gotowania: przyrządzono jajecznicę podawaną w skorupkach od jajek. - Jesteś psychoterapeutką. Co sprawiło, że postanowiłaś się tym zająć? - zapytała Stewart aktorkę, odnosząc się do jej wyuczonego zawodu. - To, że nie umiem gotować - odpowiedziała Cross. (...)"

Obrazek
Awatar użytkownika
Bartex

czy ten numer można jeszcze kupić wiwi????????????
Proszę o szybką odp.
pozdrawiam
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
wiwi

W poniedziałek będzie nowy numer, więc chyba jeszcze można bieżący numer dostać. Ale wszystko co było o Marcii przepisałam jakby co ;)
Awatar użytkownika
Bartex

Ok, dzięki za cenne info, pójdę niedługo do kiodku i zobaczę. Pozdrawiam

[ Dodano: 2005-09-22, 17:28 ]
uupps!! miało być :pójdę niedługo do kiosku, sorki. :)
Pozdrawiam
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
wiwi

Nie ma za co! W Angorze nie ma za dużo na ten temat, ale jak chcesz, to tu znajdziesz więcej tyle, że po angielsku.
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 01993.html
Awatar użytkownika
Bartex

Dzięki wiwi wielkie za tą stronkę, jutro postaram się kupić Angorę, a teraz zanim nie ma jeszcze dzisiejszego odcinka(to już za godzinkę!!), poczytam coś niecoś po angielsku.Chyba dam radę coś niecoś zrozumieć, chociaz wolę niemiecki. A Martha Stewart mnie bardzo interesuję, kiedyś czytałem fajny artykuł o niej w "polityce"
Pozdrawiam
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
wiwi

I jak Wam się podobał dzisiejszy odcinek? Mi najbardziej podobała się scena mycia auta :lol: Chociaż motyw ze skarpetką też był dobry :) Ciekawe kto wysłał ten list do Mary Alice?
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Biorąc pod uwagę elementy humorystyczne to 4. odcinek był najsłabszy, ale i tak przyjemnie się oglądało :D Niezłe było też wtargnięcie Bree do pokoju jej syna :lol:

A z tym listem to ciekawe, no no... a może to nasz hydraulik, skoro ma te zdjęcia i była sugestia, że to może ktoś z sąsiedztwa... ale może byłoby to wtedy zbyt oczywiste :roll: Zobaczymy jak będzie :roll:
Awatar użytkownika
Bartex

Mnie jak zwykle bardzo podobał się wczorajszy odcinek i znowu chcę powiedzieć, ze najlepsze sceny były z Bree.Szczególnie sceny w klubie striptizerskim.Jak nigdy się uśmiałem jak ona dosiadła się do syna i zaczęła gadac o rzekomym trudnym dzieciństwie jednej z dziewczyn tańczących przy rurze. :lol: Mnie ta scena się cholernie podobała, a Wam?? Późniejsza rozmowa Bree z Andrew była bardzo szczera i aż się przy niej wzruszyłem. Mam nadzieję, że małżeństwo Bree jeszcze będzie takie jak wcześniej.

Obrazek
Ostatnio zmieniony 2005-09-23, 14:02 przez Bartex, łącznie zmieniany 1 raz.
Mary Alice Young.
ODPOWIEDZ