Brooke vs. Stephanie

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Myl

Post autor: Myl »

Nie, ten temat jest ok :)

Fan stefci reprezentuje Stephanie, a adex Brooke. I jest tak jak w modzie na sukces, kłótnia do niczego nie prowadząca.
Nie broda czyni z człowieka mędrca.
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Własnie :mrgreen: Gorąca atmosferka ::rad::
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Myl pisze: Fan stefci reprezentuje Stephanie, a adex Brooke. I jest tak jak w modzie na sukces, kłótnia do niczego nie prowadząca.
Dokładnie. :lol: Ale zapewniam Cię, że sobie nie skoczymy do gardeł, ani też nie doznam na skutek polemiki z Adexem udaru. :P
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
SallyFan

Ale i tak wszyscy wiemy że Brooke umrze pierwsza, bo Królowa ( :: bow :: ) jest nieśmiertelna ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A co za różnica kto pierwszy umrze? ::rad:: ::plask wczolo:
FanStefci: Więc dobrze że umiesz się opanować w przeciwieństwie do Stefci, którą poniosło ostatnio na Tvp1 :lol:
Ostatnio zmieniony 2006-08-12, 11:29 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Widze że mam wróżki na tym forum, niewiedziałem że wy możecie poznać człowieka przez jego wygląd . A tak naprawde na samym pocxzątku Sheli miała dużo przyjaciół w rodzinie Forresterów , więc nie tylko ona się nabrała.
Awatar użytkownika
FanStefci

Robi pisze:Widze że mam wróżki na tym forum, niewiedziałem że wy możecie poznać człowieka przez jego wygląd . A tak naprawde na samym pocxzątku Sheli miała dużo przyjaciół w rodzinie Forresterów , więc nie tylko ona się nabrała.
Ale Stefcia od razu ją przejrzała. :P
Awatar użytkownika
Robi

Bo stefcia nikogo nie lubi a tym bardziej kobiet które otaczają mężczyzn z jej rodziny . Brooke Sheli Lauren Margo Sally nawet przez pewien czas Macy ale Stefani doszła do wniosku że lepsza Macy od Brooke - oczywiście że nie, ale to jest już inny temat
Awatar użytkownika
FanStefci

Robi pisze:Bo stefcia nikogo nie lubi a tym bardziej kobiet które otaczają mężczyzn z jej rodziny . Brooke Sheli Lauren Margo Sally nawet przez pewien czas Macy ale Stefani doszła do wniosku że lepsza Macy od Brooke - oczywiście że nie, ale to jest już inny temat
Każda z nich dostarczyła jej wielu powodów, żeby ich nie lubić.
A z Lauren bardzo długo łączyła je szczera przyjaźń, którą zniszczyła sama Lauren w momencie gdy zaczęła się uganiać za Erykiem, mimo że był on narzeczonym Stephanie. :roll:
Awatar użytkownika
Robi

Zgadzam się z ty że się uganiała , ale trzeba o jednym pamiętać że do tanga trzeba dwojga. Gdyby Eric powiedział Lauren - poszła won- to ich romans dawno by się skończył.
Awatar użytkownika
FanStefci

Robi pisze:Zgadzam się z ty że się uganiała , ale trzeba o jednym pamiętać że do tanga trzeba dwojga. Gdyby Eric powiedział Lauren - poszła won- to ich romans dawno by się skończył.
A to swoją drogą - Eryk to stary playboy. Jak już obskoczył wszystkie suczki w okolicy, to teraz szuka stabilizacji u Stefy. A Stefa niestety ślepo go kocha.
Awatar użytkownika
Robi

Oooa a ja myślałem że to tylko Brooke jest taka puszczalska hmm . Jeżeli się wgłebimy to wyjdzie na to że to wszyscy mają podobne charaktery w dziedzinie sexu
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Robi pisze:Oooa a ja myślałem że to tylko Brooke jest taka puszczalska hmm . Jeżeli się wgłebimy to wyjdzie na to że to wszyscy mają podobne charaktery w dziedzinie sexu
Z Lauren też było niezłe ziółko... :mrgreen:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
SallyFan

Fanie Stefci za co lubisz Królową? :: bow :: To stare próchno :mrgreen:
Awatar użytkownika
FanStefci

Robi pisze:Oooa a ja myślałem że to tylko Brooke jest taka puszczalska hmm . Jeżeli się wgłebimy to wyjdzie na to że to wszyscy mają podobne charaktery w dziedzinie sexu
Nigdy nie powiedziałem, że tylko Brooke jest puszczalska. Jeśli tak myślałeś, to byłeś w błędzie hehe. Ale w klasyfikacji kobiet zdecydowanie prowadzi. ::ok::
ODPOWIEDZ