Tkk_Bolly pisze:W tej wersji chyba tak do konca nie będzie.Po pierwsze Betty nie jest taka brzydka , a po drugie jest grupa, a tak migiem nie schudnie , więc nie wiem czy ją wogóle będe przemieniać.gregi pisze:Niedobrze mi sie robi jak powstają seriale o brzydkich kaczątkach które gdy spotykają swojego księcia, przemieniają sie pięknego łabędzia
gregi:[glow=red]skoro nie jest taka brzydka to co ma oznaczac tytul serialu?[/glow]
zeby nie odpowiadac na caly post skasowalem czesc wypowiedzi przedmowcy ale teraz wyglada jakbym cytowal sam siebie, wiec moj post jest na czerwono.
Brzydula Betty (Ugly Betty)
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
Jest trochę brzydka , ale do kolumbijskiej(?) jej dużo brakuje.Zbytnio się nie napracowali aby ją poprzydzić .A tytuł odwołuje się właśnie do tamtej wersji , ponieważ jest podobna w miarę fabuła i identyczne niektóre postacie/ Yo soy Betty, la fea (AKA I Am Betty, the Ugly)/
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Musze przyznac ze Salma Hayek prezentuje sie calkiem calkiem w Ugly Betty
Ktos tu wspomnial o nowoczesnosci serialu. Mi tez sie to podoba ale czasem przesadzaja:) Np byla scena ostatnio na cmentarzu kiedy odkryto ze w grobowcu nie ma ciala jakiejs kobiety i ze ona zyje. Ten grobowiec to wygladal normalnie jak statek kosmiczny wszystko automatyczne heh.
-
compek
- Marek Forrester
- Marek Forrester
Odcinek 17 i 18 właśnie obejrzałem (wczoraj) i były świetne! Betty umówiła się z ortodontą... Po jego wizycie w domu i po tym jak wszyscy pytali się czy to on jest księgowym chłopak uciekł
Betty kocha Henrego, to nie podlega dyskusji. Dziwne stosunki panują między AlexIS i Danielem, zastanawiam się czy między nimi jest naprawdę rodzinna więź czy tylko chęć wspinania się w górę... Jeśli chodzi o AlexIS to to drugie a Daniel spasował.
Odcinek 18 z orientacją seksualną Marca przezabawny! Szkoda ,że matka nie zaakceptowała jego seksualności ale Marc i tak powiedział "Jestem zajebisty"
Betty udawała jego dziewczynę co doprowadziło mnie do rumieńców i końskiego śmiechu
Odcinki UB mają swój własny humor ale jestem pod wrażeniem każdego odcinka, szkoda ,że kolejny odcinek dopiero 19 kwietnia... Te przerwy są stanowczo za długie!
Odcinek 18 z orientacją seksualną Marca przezabawny! Szkoda ,że matka nie zaakceptowała jego seksualności ale Marc i tak powiedział "Jestem zajebisty"
Odcinki UB mają swój własny humor ale jestem pod wrażeniem każdego odcinka, szkoda ,że kolejny odcinek dopiero 19 kwietnia... Te przerwy są stanowczo za długie!
Nobody does it better
Stacja ABC ma najlepsze seriale zdecydowanie , Ugly betty lubie zaraz po B&S
Ten dentysta do aktor ,który grał Richie'a w The Class ,więc jak dla mnie to bym chciał aby został na dlużej
Mnie się najbardziej podobają intrygi Wilheminy, uwielbiam ją , no i jeszcze Alexis i to im kibicuje aby rządziły firmą , a nie Daniel , który nie ma bladego pojęcia o Modzie i jak się okazało to nie on pisał teksty do czasopisma .
A już kilka tylko odcinków zostało do końca I serii , więc niech będą lepiej te przerwy miesięczne , niż miałbym czekać na kolejny odcinek 5 miesięcy jak w PB
Ten dentysta do aktor ,który grał Richie'a w The Class ,więc jak dla mnie to bym chciał aby został na dlużej
Mnie się najbardziej podobają intrygi Wilheminy, uwielbiam ją , no i jeszcze Alexis i to im kibicuje aby rządziły firmą , a nie Daniel , który nie ma bladego pojęcia o Modzie i jak się okazało to nie on pisał teksty do czasopisma .
A już kilka tylko odcinków zostało do końca I serii , więc niech będą lepiej te przerwy miesięczne , niż miałbym czekać na kolejny odcinek 5 miesięcy jak w PB
- Marek Forrester
Jak ktoś ma ten kanał to gorąco polecam, tymczasem ja już mam 19 odcinek ale jakoś nie mam ochoty go obejrzeć, muszę mieć nastrój na Betty
Jestem ciekaw jak to będzie z Betty i Danielem, czy oni będą razem, zdaje mi się ,że jeśli tak to dopiero po przemianie Betty i na zupełny koniec serialu.
Nobody does it better
W 19 odcinku w pewien sposób scenarzyści uświadamiają nam , że Betty jednak będzie z Danielem , bo dali nam zauważyć jak bardzo jej na nim zależy.Ale czy to miłość ... narazie jeszcze chyba nie
Odcinek 19 strasznie słaby , poprostu inaczej sobie wobrażałem dalsze losy UB, jak juz pisałem miałem nadzieję , że firmą będą rządziły okrutne Alexis i Wilhelmina a tymczasem wszystko idzie nie po mojej myśli.Alexis zorientowała się po pamiętnikach Fey , że tak naprawdę nie jest obojętna Bradfordowi (przynajmniej była/był kiedy była/był mężczyzną ) i pewnie będzie leciała przepraszać ojca i się pogodzą
A Wilhelmina zaczęła uwodzić Bradforda(niby fajne sceny się zapowiadaly , a tymczasem spełzo na niczym , bo okazało się , że Bradford się podnieca stopami , niby miało to być śmieszne a dla mnie nie było)Tylko po co Willi to robi .Przecież Moda należy teraz do Claire?Było to chyba powiedziane przed przerwą ale już nie pamiętam.
Podobała mi się jak zwykle najbardziej Amanda i tej jej pomysly .Tym razem chciała byźć asystenką Alexis i za wszelką cenę próbowała udowodnić , że Nick się obija
Odcinek 19 strasznie słaby , poprostu inaczej sobie wobrażałem dalsze losy UB, jak juz pisałem miałem nadzieję , że firmą będą rządziły okrutne Alexis i Wilhelmina a tymczasem wszystko idzie nie po mojej myśli.Alexis zorientowała się po pamiętnikach Fey , że tak naprawdę nie jest obojętna Bradfordowi (przynajmniej była/był kiedy była/był mężczyzną ) i pewnie będzie leciała przepraszać ojca i się pogodzą
A Wilhelmina zaczęła uwodzić Bradforda(niby fajne sceny się zapowiadaly , a tymczasem spełzo na niczym , bo okazało się , że Bradford się podnieca stopami , niby miało to być śmieszne a dla mnie nie było)Tylko po co Willi to robi .Przecież Moda należy teraz do Claire?Było to chyba powiedziane przed przerwą ale już nie pamiętam.
Podobała mi się jak zwykle najbardziej Amanda i tej jej pomysly .Tym razem chciała byźć asystenką Alexis i za wszelką cenę próbowała udowodnić , że Nick się obija
- Marek Forrester
Właśnie obejżałem odcinek 22 UB
Poprostu szok ! Serial ma świetne zakończenie sezonu .Jutro obejże ostatni odcinek 23-ci.
A tak ogólnie to
Wilheminie udało się przekonac Bradforda do rozwodu z Claire. On już podpisał dokumenty rozwodowe .Podła Wilhelmina chce przejąć "Modę " żeniąć się z Bradfordem , ale najpierw musi wyeliminować równie podłą Alexis .Bradford wynajmuję projektanta , który ma uwieść Alexis i wywieść ją do Włoch .Alexis odkrywa podstęp Bradforda i zleca jego zabójctwo.Amanda i Marc odkrywają sekretny pokój Fey Sommers zabitej przez Claire.
Daniel zaczyna brać narkotyki i pewnego wieczoru zostaje napadnięty przez dilerów(?) a może to sprawka Alexis.Betty , Hilda , Iganacio jadą do Meksyku.Ignacio nie dostaje visy i musi tam zostać .Antonio informuje kogoś ,kto chce się zemścić na Ignacio, ze on wrócił do kraju , chyba tu chodzi o to, że ignacio zabił męzą Rosy.
A tak ogólnie to
Wilheminie udało się przekonac Bradforda do rozwodu z Claire. On już podpisał dokumenty rozwodowe .Podła Wilhelmina chce przejąć "Modę " żeniąć się z Bradfordem , ale najpierw musi wyeliminować równie podłą Alexis .Bradford wynajmuję projektanta , który ma uwieść Alexis i wywieść ją do Włoch .Alexis odkrywa podstęp Bradforda i zleca jego zabójctwo.Amanda i Marc odkrywają sekretny pokój Fey Sommers zabitej przez Claire.
Daniel zaczyna brać narkotyki i pewnego wieczoru zostaje napadnięty przez dilerów(?) a może to sprawka Alexis.Betty , Hilda , Iganacio jadą do Meksyku.Ignacio nie dostaje visy i musi tam zostać .Antonio informuje kogoś ,kto chce się zemścić na Ignacio, ze on wrócił do kraju , chyba tu chodzi o to, że ignacio zabił męzą Rosy.
- Marek Forrester
I to na tyle z pierwszego sezonu, jeśli chodzi o całość to bardzo bardzo przypadł mi do gustu serial. Jest lekko w stylu Desperate Housewives.
Bradford i Willhelmina co za niezła dawka
Szkoda mi Daniela, gdy był z Sofią myślałem ,że narodził się na nowo a gdy ona go oszukała to było już tylko gorzej...
I Ignacio nie wystąpi w II sezonie?
Tkk
Oby do września 
Bradford i Willhelmina co za niezła dawka
I Ignacio nie wystąpi w II sezonie?
Tkk
Nobody does it better
O tak ! Nie moge się doczekać wrzęśnia ,a le nie tylko ze względu na UB, ale też inne produkcje które ruszają .Choc przyznam , że Ugly Betty jest świetne i będe oglądał drugi sezon
Właśnie nie wiem co z Ignacio.Chociaż jak dla mnie to nawet mogło by go nie być w kolejnym sezonie.Jakoś jego wątek mnie nie wzrusza , a chyba powinien . Mam nadzieję , że Wilhelmina weźmie ślub w Bradfordem w październiku i przejmie kontrolę nad firmą.
A jeżeli Alexis ma być taka jak pod koniec sezonu to nawet dla mnie może zginąc w tym wypadku . A gdyby była z pazurkiem i taką tejmnicza postacią to mogłaby zostać.
Pozatym mam nadzieję , że nie będzie także ani Henry'ego ani tym bardziej Charlie. Strasznie mnie denerwują . Skoro wyjechali i Betty ich nie dogoniłą to chyba nie wróca.Hehe
To rodzi się pytanie kto ma zostać
Wilhelmina , Bradford, Betty, Daniel,Amanda , Marc, Hilda i Justin, Christina mi wystarczają i mogli by wprowadzić nowych bohaterów , jakieś gwiazdy 
Właśnie nie wiem co z Ignacio.Chociaż jak dla mnie to nawet mogło by go nie być w kolejnym sezonie.Jakoś jego wątek mnie nie wzrusza , a chyba powinien . Mam nadzieję , że Wilhelmina weźmie ślub w Bradfordem w październiku i przejmie kontrolę nad firmą.
A jeżeli Alexis ma być taka jak pod koniec sezonu to nawet dla mnie może zginąc w tym wypadku . A gdyby była z pazurkiem i taką tejmnicza postacią to mogłaby zostać.
Pozatym mam nadzieję , że nie będzie także ani Henry'ego ani tym bardziej Charlie. Strasznie mnie denerwują . Skoro wyjechali i Betty ich nie dogoniłą to chyba nie wróca.Hehe