Styl w "MnS"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Ja też wolałem Jacoba, bardziej mi po prostu pasował. I fizycznie, i jako aktor. Do Justina musiałem się dość długo przystosowywać, na początku wydawał mi się taki sztuczny, ale teraz oswoił się z kamerą i gra coraz lepiej. Jacob był bardziej odważny i chętniej pokazywał swoje ciało ku uciesze fanek (i fanów zapewnie też). Justin woli pokazywać się w pełnym ubraniu (ja zresztą też bym tak wolał). Justin bardziej kojarzy mi się z nieśmiałymi chłopakami. Ale już się przyzwyczaiłem do niego i coraz przychylniejszym okiem na niego patrzę.
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Aż tak to bym się Jacobem nie zachwycał. Na tym zdjęciu kompletnie mi się nie podoba. Wolałem fryzurę skróconą, ale to prawda - ciało miał naprawdę niezłe. Ale i tak Justin rlz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ja tylko mówie że wolę Justina, ale różne mamy gusta i spox :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Abec

Post autor: Abec »

Dodam jeszcze, że charakterystyczny gdy idzie o urodę Rick Jacoba dobrze się komponował z również charakterystycznym CJem. Mieli wtedy dużo wspólnych scen, które merytorycznie były takie sobie (ile można gadać o brzuchu Amber i dziewictwie Kim), ale ratowali je właśnie ciekawi (bo nie mówię, że dobrzy, ale ciekawi ;)) aktorzy.

A teraz coś nowszego. Nowa Bridget jest dość ładna, ale potwornie lalkowata. W stylu tych dziewietnastowiecznych porcalanowych lalek. Wiadomo, że skoro Twórcy zdecydowali się ją postarzyć, to będzie zapewne miała z kimś romans i... no właśnie, mam wrażenie, że z każdym z dotychczasowych panów z obsady będzie się kiepsko kombinować. Bo oni wszyscy jacy są tacy są, ale właśnie na pewno nie są lalkowaci ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Ja bardzo lubię Jacoba - fajnie zagrał Ricka. Był charakterystyczny. Teraz oglądam go w "All my children" i czasami jestem pod wrażeniem jak bardzo się zmienił. I to w pozytywnym tego słowa znaczeniu. Justina też lubię - ma taki młodzieńczy styl, również jest charakterystyczny, ale nie umiem jakoś wypośrodkować, którego wolę bardziej. Obaj na swój sposób wykreowali "własnego" Ricka. :)
Awatar użytkownika
LoLex

Ciężko po jednym odcinku wydawać opinię, co do Bridget, ale jeśli chodzi o wygląd to mi się nie podoba. Brooke jest sto razy atrakcyjniejsza i jak dla mnie to Bridget mogłaby być jej starszą siostrą. ;p
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Bez przesady. ;p
Choć muszę przyznać, że Brooke ostatnimi czasy wygląda kwitnąco. :D
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Edytuj

Post autor: Edytuj »

Zauważyliście że Sally nosi dłuuugie korale, takie jak są teraz modne w Polsce na przykład? Czy jesteśmy aż tak zacofani ::loll:: ? Jeszcze im tylko cieniowanych włosów brakuje!
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Akurat teraz kiedy Sally nosi korale jest w stanach rok 2000 to do nas ta moda na duże korale przyszła z opóźnieniem.
Nobody does it better
Abec

Eeeeeee, pasemka w Polsce teł były modne jakiś czas temu, Czesia w "Klanie" wspomina, że chce je zrobić Grażynie chyba ze cztery sezony temu :)

Sally w "Modzie..." w ogóle jest w uprzywilejowanej sytuacji, bo jej styl jest bardzo charakterystyczny i nie potrzeba wiele forsy, by go wiarygodnie oddać :) A ponieważ MnS jest maxymalnie nieskobudżetowa, więc Sally jest jedyną postacią która zawsze wypadnie właśnie wiarygodnie.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Edytuj

Post autor: Edytuj »

Hehe prawie 6 lat szła (a może płynęła?) przez ocean ta "koralowa moda" :mrgreen: a jak ja widzę te ich telefony komórkowe... Kto by dziś pomyślał że kiedyś taki cegły się mieściły w torebkach ::plask wczolo:
A Sally trzeba przyznać - ma swój styl kobieta :D i te włosy... lwica ::krzyw::
Awatar użytkownika
LoLex

Bridget wygląda fatalnie. Ta chustka chyba jeszcze dodaje jej lat. Za to brawo dla Kimberly za mega-poprawę stylu. Super fryzury i ciuchy!
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Mnie też nie podoba się ta chustka Bridget nie wygląda ładnie. Wogule Bridget wygląda jakby mieszkała na farmie ::ke:: Tymczasem Kimberly ładnie dziś wyglądała, miała piękne włoski na pogrzebie. Podoba mi się w czarnych włosach i takich "roztrzepanych".
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Alexander pisze:Mnie też nie podoba się ta chustka Bridget nie wygląda ładnie. Wogule Bridget wygląda jakby mieszkała na farmie ::ke:: .
Zgadzam się z tym. A tak w ogóle po kim ona ma rude, kręcone włosy ::plask wczolo: A tak na marginesie- Bridget i Rick są wyrodnymi bachorami. ::ke:: Dzwoni do nich matka, że leży w szpitalu, miała wypadek a oni mówią, aby szybko wracała do zdrowia i że czekają na nią w domu. ::plask wczolo: Oni natychmiast powinni wsiąść do auta i jak najszybciej jechać do szpitala :!: ::chytry::
Abec

Wczoraj już Rick to proponował i to ich trochę tłumaczy.
ODPOWIEDZ