Czołówki seriali

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

To okropne King!! :evil: ::kwasny:: :nie:
mam nadzieję, że Polsat tu zaingeruje, w końcu może czuć do tego prawo, bo daje dwa odcinki drugiej serii, a więc rozdaje karty w tej grze... :mrgreen: ::ok::
A i moje nowe ulubione słowo - "spadające jabłuszko". Prowadzi obok "cichej desperacji" i "perfekcyjnie" ::jezyk:: ::rad::
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Z serii szukam i poszukuję :)

Czołówka:
General Hospital
Days Of Our Lives
One Life To Live

Oczywiście videa :)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A ktoś pamięta serial sensacyjny z Connie Sellecą i Gregiem Evigen'em "Hasło:kocham Cię"? Fajną miał pioseneczkę w czołówce, dziwne że Tvp1 mimo popularności wemitowała go tylko raz. Tak samo ciekawe czołówki miał "Brygada Acapulco" oraz "Żar tropików".
W sumie uwielbiam i zbieram czołówki seriali.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ja też lubie czołówki Adex jakie masz czołówki masz jakieś polskie??
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Mam-tych kilku najpopularniejszych seriali, ale polskie mnie w sumie mało ciekawią i są łatwo dostępne.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Adex-fan Brooke pisze:A ktoś pamięta serial sensacyjny z Connie Sellecą i Gregiem Evigen'em "Hasło:kocham Cię"? Fajną miał pioseneczkę w czołówce, dziwne że Tvp1 mimo popularności wemitowała go tylko raz. Tak samo ciekawe czołówki miał "Brygada Acapulco" oraz "Żar tropików".
W sumie uwielbiam i zbieram czołówki seriali.
Adex oczywiscie że pamiętam czołówke z serialu "Hasło:Kocham cię" i doskonale pamiętam piosenkę:) była super, a masz ją? tzn taą czołówkę. Bo chętnie bym sobie ściągnął, może zamieścisz>?
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

"Hasło: Kocham Cię" było świetne!!! Uwielbiałem ten serial. A na punkcie "Brygady Acapulco" to już miałem fioła totalnego. Gdybyście mieli muzyczke lub jakies klipy z "Acapulco H.E.A.T" to dajcie znać. :mrgreen: A pamiętacie "Uśmiech losu" z Megan Follows i chyba też Connie? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Niestety nie mam możliwości zamieścić tych czołówek, "Uśmiech losu" oczywiście oglądałem -też grała Connie (znana także z serialu "Hotel") oraz była tam Jennifer Lopez. W sumie wszystkie 3 seriale z Connie miały super czołówki.
Ryan Lavery

Ja pamiętam doskonale ten serial głównie ze względu na Megan Follows. Swego czasu uwielbiałem tę aktorkę. Dawno nie widziałem jej w polskiej telewizji niestety. A co do "Acapulco H.E.A.T", najbardziej podobał mi się drugi sezon serialu. No i niezapomniana Alison Armitage - chyba ikona Polsatu tamtejszych lat. :mrgreen:
Awatar użytkownika
Logan

Post autor: Logan »

Megan Follows można dość często zobaczyć na Polsacie w "Ani z zielonego wzgóża".
Ryan Lavery

Tak, "Anię" mam już nagraną na video, ale była już w Polsacie tyle razy że można się pochalstać ze znudzenia.. Hehehe
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ja uważam, że na dużą uwagę zasługuje też czołówka z "Jeziora Marzeń". Zmieniana co sezon. Poza tym poraża mnie w niej przepiękna piosenka Pauli Cole. I w ogóle uwazam, że serial jest genialny :)
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

to mozemy tutaj udostepniac te videa???ja oczywiscie moglabym dac czolowke z "one tree hill(pogody na milosc) ale chyba malo jest fanow tego serialu na tym forum ,wiec po co ::krzyw:: ::krzyw:: eh ma ktos moze czolowke z "Sunset Beach" ta pierwsza??
::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Santylia wrzuć czołówkę OTH!! Please! :)
Nobody does it better
Awatar użytkownika
santylia

Post autor: santylia »

jasne :mrgreen: tylko powiedz z ktorego sezonu chcesz ::jezyk::
ODPOWIEDZ