A jeśli chodzi o męskich mężczyzn spoza mody to świetny jest Hank z Dr Quinn
Gdzie ci mężczyźni?
- katarzynka
- katarzynka
Abec, przebrałeś miarkęAbec pisze:Ponieważ Boldfanka ostatnio mniej udziela się na forum, napiszę w jej imieniu:
"Brątko, nie widzisz, że to na razie jest CO NAJWYŻEJ chłopiec"
Odnajdę Cię niebawem na tym Ursynowie Przy Bażantarni i zrobię porządek
A ten Latynosek faktycznie mi się nie podoba. Ale nie ze względu na wiek - nie lubię takich typów, nie ma klasy. Mógłby być najwyzej moim ogrodnikiem
A więc do zobaczenia, szykuj się Abeczku.
Acha i nie przekręcaj mojego zdrobnienia nicka B@ra.
Nie śledź mnie, ale faktycznie ostatnio się nie udzielam, bo mi się coś nie chce, a poza tym jestem na odwyku, bo niedługo wyjeżdżam i długoooooooooooo mnie nie będzie.
Spoilerowcy mogą mi pozazdrościć, bo będę oglądała aktualne odcinki (jeszcze gorące) w USA. ZYg,zyg,zyg....
Oczywiscie tylko trochę, bo nie chcę sobie psuć zabawy w Polsce. Chcę tylko sprawdzić aktualny wygląd wszystkich aktorów gł. Brooke i Taylor.
Wydaje się być interesujący, ale wydawać teraz to się może, a potem okazać męską klapą. Czekam na rozwinięcie jego wątku:)B@r pisze:Mamy nowego mężczyznę w serialu... Projektanta Tony'ego.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
Tony jest już po 30.Abec pisze:Ponieważ Boldfanka ostatnio mniej udziela się na forum, napiszę w jej imieniu:
"Brątko, nie widzisz, że to na razie jest CO NAJWYŻEJ chłopiec"
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Nie maiłem na myśli ściśle wieku metrykalnego, bardziej mentalny. Ponadto według IMDb aktor miał wtedy 25 lat
Łał, i ma 183 cm. wzrostu, a wygląda na mikrusa 
Trudno powiedzieć mi coś więcej o jego charakterze po zaledwie 2 odcinkach z Nim.Abec pisze:Nie maiłem na myśli ściśle wieku metrykalnego, bardziej mentalny. Ponadto według IMDb aktor miał wtedy 25 latŁał, i ma 183 cm. wzrostu, a wygląda na mikrusa
Hmmm miał wtedy 25 lat? Wygląda dojrzalej.
Dzięki za info!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Nie no, na mikrusa to może nie, ale do Clarka rzeczywiście trochę mu brakujeAbec pisze:Nie maiłem na myśli ściśle wieku metrykalnego, bardziej mentalny. Ponadto według IMDb aktor miał wtedy 25 latŁał, i ma 183 cm. wzrostu, a wygląda na mikrusa
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
Według tego samego źródła 193 cm.