Z archiwum X (The X-Files)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
Awatar użytkownika
B@r
x 62

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: B@r »

Połapiesz się, chociaż przegapiłeś dużo akcji ze Scully... 8 sezon kręci się głównie wokół ciąży Scully(zaszła w ciążę w 7 sezonie) i poszukiwaniu Muldera. Czyli musisz wiedzieć, że Scully urodziła dziecko Muldera - Williama... :wink: Ostatni odcinek "The truth" odnosi się raczej do poprzednich odcinków i jak sama nazwa mówi poznajemy prawdę... ::jezyk::
A odcinek pt: "William" jest bardzo piękny i wzruszający i warto zobaczyć go przed obejrzeniem "The truth". Bo Scully będzie tłumaczyła Mulderowi kilka decyzji które podjęła w 16 odcinku, a żeby to zrozumieć warto zobaczyć "Williama". :mrgreen:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

B@r pisze:Połapiesz się, chociaż przegapiłeś dużo akcji ze Scully... 8 sezon kręci się głównie wokół ciąży Scully(zaszła w ciążę w 7 sezonie) i poszukiwaniu Muldera. Czyli musisz wiedzieć, że Scully urodziła dziecko Muldera - Williama... :wink: Ostatni odcinek "The truth" odnosi się raczej do poprzednich odcinków i jak sama nazwa mówi poznajemy prawdę... ::jezyk::
A odcinek pt: "William" jest bardzo piękny i wzruszający i warto zobaczyć go przed obejrzeniem "The truth". Bo Scully będzie tłumaczyła Mulderowi kilka decyzji które podjęła w 16 odcinku, a żeby to zrozumieć warto zobaczyć "Williama". :mrgreen:
Hmmm. :) Chyba jednak obejrzę kiedyś cały 8 i 9 sezon jak będę miał trochę czasu. Zachęciłeś mnie tym spoilerem. :mrgreen: Muszę tylko to ściągnąć, a to chyba zajmie wieki, bo na torrentach są DVDRipy, zajmujące 8 GB/sezon. :x
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Ja ściągałem z Isohunta wersję co miała ok. 3 GB. Jakość pierwsza klasa, nawet lepsza od PB.
Naprawdę warto! 8 i 9 sezon ma wiele bardzo dobrych odcinków ze Scully.
Chociażby 8x13 Per Manum. Podsumowanie znajdziesz 8 sezonu jak zwykle w dwóch ostatnich odcinkach. Scully rodziła to dziecko w bardzo ekstremalnych warunkach i od pewnego momentu musiała się ukrywać... ::chytry:: Cały czas była w wielkim niebezpieczeństwie... W międzyczasie Monicka z Johnem mieli kilka fajnych zagadek też do rozwiązania... :wink:

Wgrałem Ci reklamówkę z odcinka "The truth".

http://rapidshare.de/files/29129700/final.mpeg.html
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

8 sezon można obejrzeć...za to dziewiąty po obejrzeniu stwierdzam,że jest cieniutki niestety...zostały mi jeszcze 3 odcinki ale mało mi się pali do oglądania...poświęcę się tylko dla Gillian ::cojest::
Awatar użytkownika
emeralda

Post autor: emeralda »

wooooow
Awatar użytkownika
B@r
x 62

emeralda pisze:wooooow

Hmm...? :wink:

A teraz wspomnień czar. :wink:
Zrobiłem dzisiaj dla wszystkich fanów filmiki z pierwszego- pilotowego odcinka.

1x01: Dana Scully zostaje przydzielona do X files.

http://rapidshare.de/files/32494748/XF-pilot.wmv.html

1x01: Pierwsze spotkanie Scully i Muldera.

http://rapidshare.de/files/32495563/XF-DM.wmv.html

P.S. Szkoda, że tu tak mało X-filowców. :cry:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Dzięki za filmiki B@r, miło jest powspominać. Jesus, ile to lat minęło. :shock:
Myślę, że ilość X-filowców tutaj jest właśnie efektem upływu czasu od momentu, gdy serial był na fali. :(
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

I może gdyby szanowana tvp raczyła wyemitować ostatni sezon to zainteresowanie by odżyło. Ja widziałam jedynie finał 9-tego sezonu a nie mam teraz ani czasu ani miejsca na dysku by ściągnąć cały, więc z uporem maniaka będę czekać na emisję w tvp2 :twisted:
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Ja też bym bardzo się cieszyła gdyby znów zaczęli emitować ten serial w tv. Pamiętam, że jak leciał na TVP2 to zawsze oglądałam i starałam się żeby nie opuścić żadnego odcinka. Z Archiwum X należał do jednych z moich najbardziej ulubionych seriali. Żałuję, że go nie ma... Ale może kiedyś.... Kto wie....
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Przecież leci na TV4!
Awatar użytkownika
Monia

Post autor: Monia »

Ale ja nie mam TV4 i w tym niestety jest problem... :(
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! :zeby:
Awatar użytkownika
wiwi

Ja też nie mam TV4, ale który sezon tam leci? Ostatni? Jak tak, to się postaram kogoś zachęcić do nagrywania na video :twisted:
Primok

Post autor: Primok »

wiwi pisze:Ja też nie mam TV4, ale który sezon tam leci? Ostatni? Jak tak, to się postaram kogoś zachęcić do nagrywania na video :twisted:
Nie ostatni, ani nie przedostatni :wink: . Bodajże sezon 6.
Awatar użytkownika
wiwi

Łeeee... Ale jeśli dojdą na TV4 do ostatniego to dajcie znać :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r
x 62

Już dzisiaj o godzinie 21.00, na antenie Wicked Radio (wickedradio.prv.pl), zostanie po raz pierwszy nadana audycja "Z Archiwum X". Tematem przewodnim będzie Gillian Anderson i wszystko to, co ciekawego wydarzyło się ostatnio w jej życiu... a dużo tego było ;) Aby wysłuchać audycji wystarczy kliknąć na link server1.xpx.pl:9112/listen.pls .

Zachęcam do słuchania! :)

[ Dodano: 2006-12-22, 22:44 ]
Jak podaje witryna polsat.com.pl, od 8 stycznia 2007 będziemy mogli na kanale Polsat obejrzeć odcinki 7 sezonu "The X-Files". W każdy poniedziałek o godzinie 20.00 będą emitowane kolejne epizody chyba najzabawniejszej serii "The X-Files".
Muszę przyznać, że świetna pora. Polsat wreszcie zrozumiał na co stawiać.

:D
ODPOWIEDZ