A odcinek pt: "William" jest bardzo piękny i wzruszający i warto zobaczyć go przed obejrzeniem "The truth". Bo Scully będzie tłumaczyła Mulderowi kilka decyzji które podjęła w 16 odcinku, a żeby to zrozumieć warto zobaczyć "Williama".
Z archiwum X (The X-Files)
Połapiesz się, chociaż przegapiłeś dużo akcji ze Scully... 8 sezon kręci się głównie wokół ciąży Scully(zaszła w ciążę w 7 sezonie) i poszukiwaniu Muldera. Czyli musisz wiedzieć, że Scully urodziła dziecko Muldera - Williama...
Ostatni odcinek "The truth" odnosi się raczej do poprzednich odcinków i jak sama nazwa mówi poznajemy prawdę...
A odcinek pt: "William" jest bardzo piękny i wzruszający i warto zobaczyć go przed obejrzeniem "The truth". Bo Scully będzie tłumaczyła Mulderowi kilka decyzji które podjęła w 16 odcinku, a żeby to zrozumieć warto zobaczyć "Williama".
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Hmmm.B@r pisze:Połapiesz się, chociaż przegapiłeś dużo akcji ze Scully... 8 sezon kręci się głównie wokół ciąży Scully(zaszła w ciążę w 7 sezonie) i poszukiwaniu Muldera. Czyli musisz wiedzieć, że Scully urodziła dziecko Muldera - Williama...Ostatni odcinek "The truth" odnosi się raczej do poprzednich odcinków i jak sama nazwa mówi poznajemy prawdę...
![]()
Ja ściągałem z Isohunta wersję co miała ok. 3 GB. Jakość pierwsza klasa, nawet lepsza od PB.
Naprawdę warto! 8 i 9 sezon ma wiele bardzo dobrych odcinków ze Scully.
Chociażby 8x13 Per Manum. Podsumowanie znajdziesz 8 sezonu jak zwykle w dwóch ostatnich odcinkach. Scully rodziła to dziecko w bardzo ekstremalnych warunkach i od pewnego momentu musiała się ukrywać...
Cały czas była w wielkim niebezpieczeństwie... W międzyczasie Monicka z Johnem mieli kilka fajnych zagadek też do rozwiązania...
Wgrałem Ci reklamówkę z odcinka "The truth".
http://rapidshare.de/files/29129700/final.mpeg.html
Naprawdę warto! 8 i 9 sezon ma wiele bardzo dobrych odcinków ze Scully.
Chociażby 8x13 Per Manum. Podsumowanie znajdziesz 8 sezonu jak zwykle w dwóch ostatnich odcinkach. Scully rodziła to dziecko w bardzo ekstremalnych warunkach i od pewnego momentu musiała się ukrywać...
Wgrałem Ci reklamówkę z odcinka "The truth".
http://rapidshare.de/files/29129700/final.mpeg.html
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
emeralda pisze:wooooow
Hmm...?
A teraz wspomnień czar.
Zrobiłem dzisiaj dla wszystkich fanów filmiki z pierwszego- pilotowego odcinka.
1x01: Dana Scully zostaje przydzielona do X files.
http://rapidshare.de/files/32494748/XF-pilot.wmv.html
1x01: Pierwsze spotkanie Scully i Muldera.
http://rapidshare.de/files/32495563/XF-DM.wmv.html
P.S. Szkoda, że tu tak mało X-filowców.
Ja też bym bardzo się cieszyła gdyby znów zaczęli emitować ten serial w tv. Pamiętam, że jak leciał na TVP2 to zawsze oglądałam i starałam się żeby nie opuścić żadnego odcinka. Z Archiwum X należał do jednych z moich najbardziej ulubionych seriali. Żałuję, że go nie ma... Ale może kiedyś.... Kto wie....
Wszystko ma kiedyś swój koniec, ale nie "Moda na sukces"! 
Już dzisiaj o godzinie 21.00, na antenie Wicked Radio (wickedradio.prv.pl), zostanie po raz pierwszy nadana audycja "Z Archiwum X". Tematem przewodnim będzie Gillian Anderson i wszystko to, co ciekawego wydarzyło się ostatnio w jej życiu... a dużo tego było
Aby wysłuchać audycji wystarczy kliknąć na link server1.xpx.pl:9112/listen.pls .
Zachęcam do słuchania!
[ Dodano: 2006-12-22, 22:44 ]
Jak podaje witryna polsat.com.pl, od 8 stycznia 2007 będziemy mogli na kanale Polsat obejrzeć odcinki 7 sezonu "The X-Files". W każdy poniedziałek o godzinie 20.00 będą emitowane kolejne epizody chyba najzabawniejszej serii "The X-Files".
Muszę przyznać, że świetna pora. Polsat wreszcie zrozumiał na co stawiać.

Zachęcam do słuchania!
[ Dodano: 2006-12-22, 22:44 ]
Jak podaje witryna polsat.com.pl, od 8 stycznia 2007 będziemy mogli na kanale Polsat obejrzeć odcinki 7 sezonu "The X-Files". W każdy poniedziałek o godzinie 20.00 będą emitowane kolejne epizody chyba najzabawniejszej serii "The X-Files".
Muszę przyznać, że świetna pora. Polsat wreszcie zrozumiał na co stawiać.