Heather to znany czarny charakter, obecnie przebywa w zakładzie dla umysłowo chorych.

Ja ściągam odcinki w HD,a potem oglądam seriami po kilkadziesiąt odcinków.. Możesz napisać na priv to Cię pokieruję.Narazie skończyłem na odcinku z 6 stycznia.Artur pisze:Jakimś cudem po nowym roku VPN zaczął działać na stronie janadyjskiej i mogę oglądać operę legalnie. Niestety są tam dostępne tylko 2 odcinki wstecz.
Myślę, że to rozwiązanie jest zaskakujące bo ja obstawiałem już od dłuższego czasu, że Esme pomaga Demetrius, człowiek Nicolasa, który ją pilnował, a ona starała się wzbudzić u niego współczucie.DeaconFan pisze:Heather jest świetnie grana przez Alley, ale rozwiązanie, że to ona jest zabójcą z hakiem jest jakieś takie rozczarowujące. Chyba każdy liczył na to, że to będzie ktoś niewzbudzający podejrzeń.
Ja też już nie czytam spoilerów. Bardzo to psuje oglądanie soapek amerykańskich. Akcja w odcinkach jest na tyle wolna, że przy czytaniu spoilerów, człowiek zwyczajnie nudzi się podczas oglądania. A tak nigdy nie wiadomo jaki będzie ten cliffhanger. Oczywiście możemy oznaczać C&G jako spoiler.Tkk_Bolly pisze:Przestałem czytać ostatnio spoilery do soapek i dużo lepiej mi się ogląda.
Może zaczniemy oznaczać "Coming & goings" - roszady w obsadzie jako spoiler?