Aktorka już wcześniej występowała na scenie w roli śpiewaczki - w 1999 roku wcieliła się w Sally Bowles w inscenizacji "Kabaretu" w teatrze w Los Angeles.
Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
Teri Hatcher zamierza zademonstrować umiejętności wokalne w ramach występów w serialu "Gotowe na wszystko". Jak podaje magazyn "In Touch", Susan, w którą wciela się aktorka, otrzyma posadę wokaliski w barze. Hatcher przygotowując się do roli, organizowała prywatne koncerty dla znajomych
. Pracuje również z nauczycielem śpiewu, Sethem Riggsem i robi tak duże postępy, że otrzymała nawet propozycję własnego show w jednym z czołowych kasyn Las Vegas.
Aktorka już wcześniej występowała na scenie w roli śpiewaczki - w 1999 roku wcieliła się w Sally Bowles w inscenizacji "Kabaretu" w teatrze w Los Angeles.
Ostatnio zmieniony 2006-02-10, 14:21 przez Primok, łącznie zmieniany 1 raz.
Wstretna sukienka Tari, widac jej kościste dupsko! Koszmarny makijaż, to nie rozdanie nagórd tylko jakieś gotyki!!!
Pamiętam jak śpiewała. Karl powiedział do niej: "Dawaj Susan Q!" co było nawiązaniem do amerykańskiej divy dico Stacey Q.
Pamiętam jak śpiewała. Karl powiedział do niej: "Dawaj Susan Q!" co było nawiązaniem do amerykańskiej divy dico Stacey Q.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Może porozmawiamy o scenach, które nam najbardziej podobały w 1 sezonie desperatek, co??
A więc:
Mnie bardzo podobał się odcinek 5 za całokształt, dużo było scen z Bree i w ogóle fajny był.
Scena, jak Bree przyszywała guzik panu psychologowi też była bombowa.(odc.2)
Odcinek 3, kiedy Bree odowiedziła Andrew w klubie oczywiście.
A więc:
Mnie bardzo podobał się odcinek 5 za całokształt, dużo było scen z Bree i w ogóle fajny był.
Scena, jak Bree przyszywała guzik panu psychologowi też była bombowa.(odc.2)
Odcinek 3, kiedy Bree odowiedziła Andrew w klubie oczywiście.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Mnie się najbardziej podobała scena kiedy Bree czyściła srebro, a potem dowiedziała się o śmierci Rex'a. A z innych scen to większość z Eddie, zawsze gorące i pikantne. 
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
Mnie najbardziej podobały się 2 sceny. Oczywiście z Bree w roli głownej
1. Scena z guzinkiem, którą uważam za najlepszą w całym serialu
Szkoda, że już potem nie było nic, co by temu mogło dorównać.
2. Scena z kanapką.
Motyw ze skarpetką też był niezły, a także jak Susan potraktowała pewną kobietę kopniakiem
Bardzo dobrze zrobiona była scena, jak Bree dowiaduje się o śmierci Rexa
Ciekawe były też zawsze komentarze Mary Alice, zwłaszcza na koniec ostatniego odcinka, np.
nie wszystkim jest dane szczęśliwe zakończenie......
A teraz tak z innej beczki
nie macie czasem jakiś nowych plot odnośnie tego, czy Polsat da "GNW2" od marca czy od września

1. Scena z guzinkiem, którą uważam za najlepszą w całym serialu
2. Scena z kanapką.
Motyw ze skarpetką też był niezły, a także jak Susan potraktowała pewną kobietę kopniakiem
Bardzo dobrze zrobiona była scena, jak Bree dowiaduje się o śmierci Rexa
Ciekawe były też zawsze komentarze Mary Alice, zwłaszcza na koniec ostatniego odcinka, np.
A teraz tak z innej beczki
Jaką skarpetką,możecie opowiedzieć bo chyba nie dane mi było oglądać tego odcinka??Chyba,że chodzi o tą skarpetkę dokurzuwiwi pisze:Mi się podobał motyw ze skarpetkąI wieeeleeee wpadek Susan
Mi się podobała scena z Susan jak szukała córki i myślała,że to Julie się całuje w basenie i zobaczyła,że to Anrew i zaczęła się wycofywać taranując wszystko po drodze