Skazany na śmierć (Prison Break)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Ja jestem wg Quizu pół Michael Scofield pół Mahone (kimkolwiek on jest :wink: ), chociaż chyba bardziej Michael, bo tak napisali : You scored as Michael Scofield.
You are Michael Scofield, willing to risk his life to save his brother\'s. A smart saving man.

Michael Scofield 94%
Agent Mahone94%
Sara Tancredi 72%
Tweener 61%
Westmoreland(D.B Cooper)) 61%
T-bag 61%
C-note 50%
Haywire 44%
Sucre 39%
Lincoln Burrows 28%
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

Oleg, nic tylko pozazdrościć. Mahone inteligencją dorównuje Michaelowi, a ty jesteś kombinacją ich dwóch. :shock: :: bow :: :wink:

Świeżutkie spoilery od Ausiello ([shadow=black]dotyczące 3 sezonu PB[/shadow]):

[shadow=black]Question: I'm really worried about what's going to happen with Sarah Wayne Callies' character on Prison Break now that she's pregnant in real life.
Ausiello: Relax, Dr. Sara is safe. Prison Break creator Paul Scheuring told me so himself. "We wouldn't kill her off for having a child," he says. "We're planning on going forward with her in the series, because she's one of our strongest components." Scheuring also ruled out incorporating the pregnancy into the show. Instead, he and his fellow producers are devising "creative ways" to account for Sara's disappearance this fall. (Callies is due in late summer, just as production on the anticipated third season gets underway.) "It actually fits into what we were already planning," says the exec, who would neither confirm nor deny that Sara would be the victim of yet another kidnapping. "We definitely have creative work-arounds to account for her character [being MIA]. We would have explanations for why she wasn't in the first [batch] of episodes."

Question: Do you have any Prison Break scoop?
Ausiello: Paul Scheuring also teased that Season 3 would feature "a different storytelling process" that will begin to "play out in the last couple episodes of Season 2" and "leave some cliff-hangers, including one with Sara." Although mum on specifics, he says the new conceit will involve bringing "some of the surviving members of the gang back together," in addition to introducing several new faces. "In the model of Lethal Weapon, where in every subsequent sequel they had a new participant, we're going to be doing that as well. We brought in Mahone for Season 2, and we plan on adding one or two major new characters/actors for Season 3." Does that mean my buddy William Fichtner's days are numbered? "Let's just put it this way: We're very, very happy with Bill Fichtner." [/shadow]
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Oleg, Michael i Mahone to moi ulubieńcy :) Tylko mi musiał wyjść głupi Tweener :P
[shadow=black]Ja też już obejrzałam 2x15, Mahone jednak rozgryzł sprytny plan chłopaków, żeby udawać że kłamią ;) Kim się wkurza, bardzo dobrze ::jezyk:: Szkoda tylko, że w filmie powiedzieli też parę słów prawdy o poczynaniach Mahone'a :( Sucre miał szczęście :) Fajnie było posłuchać jak gada po hiszpańsku :) Rozmowa Sary i Michaela bardzo fajna - zwłaszcza to "together" :) Coś mi się wydaje, że Kellermanowi może chodzić o kluczyk który ma Sara i dzięki któremu będzie mógł wkupić się w łaski Caroline ;)[/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Dajcie namiar na ten quiz, please! Jeszcze wszystkich nie zmam, więc odpowiedzi moje nie będę tendencyjne! :lol:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Abec

Post autor: Abec »

Styrona 28., 10. post od góry. Odpowiedzi tak czy owak nie mogą być tendencyjne, przynajmniej w tym sensie który chyba miałaś na myśli, bo przecież w teście nie zaznaczasz nazwisk bohaterów, lecz to jak byś się we własnym mniemaniu zachowała, jakie masz wg siebie cechy charakteru itd.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Obawiałam się, że jak poznam bohaterów, to mogę się z którymś utożsamiać, taki super może mi się on wydawać.
Dzięki za namiar, zaraz robię!

You are Sara Tancredi, a nice caring former nurse and the daughter of the Governor of illinois, who had a crush on Michael.

Sara Tancredi 100%
C-note 83%
Westmoreland(D.B Cooper)) 78%
Michael Scofield 67%
T-bag 67%
Sucre 45%
Tweener 44%
Agent Mahone 39%
Lincoln Burrows 39%
Haywire 6%

Się zobaczy czy to źle, czy dobrze :wink:
Awatar użytkownika
FanStefci

Post autor: FanStefci »

100%-owa Sara!!! :shock: :shock: :shock: :serce: :serce: :serce:
Tylko co mi po tym, skoro jesteś zamężna. ;) Lucky husband! :P
Steph is da gangsta!! 8) Spoiler: http://www.youtube.com/watch?v=YdSNyGA2Gn8 8)
Awatar użytkownika
Szogunka

Wow, czyli dobrze! Mimo że to
1. tylko test
2. Sara to postać serialowa
to FanieStefci cieszę się. (widząc Twoją reakcję) :!: :!: :!:
Tylko muszę ją lepiej poznać i zweryfikować, czy rzeczywiście jesteśmy choś ciut podobne ::chytry::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

You scored as Sara Tancredi.

You are Sara Tancredi, a nice caring former nurse and the daughter of the Governor of illinois, who had a crush on Michael.

Sara Tancredi 83%
C-note 72%
Sucre 67%
Michael Scofield 67%
Westmoreland(D.B Cooper)) 61%
T-bag 61%
Lincoln Burrows 50%
Tweener 50%
Agent Mahone 39%
Haywire 28%
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Odnośnie 2x15:

[shadow=black]Największy hit odcinka- powrót Carolinki. :serce: Na razie tylko w wersji audio, ale lepsze to niż nic, a Caroline jak zwykle była cudowna. Ach, ten jej władczy głos! :serce:

- Hello, Paul.
- Madam President, it's been a while.
- I know. I'm calling to apologize. :serce:
- Okay.
- It all just got away from me, and I ended up hurting the one person who's always been at my side. I want you to come home, Paul. :serce: We can fix this. Together. But not with those brothers running around the country tearing down the very office you helped me build.
- Caroline...
- Bring them in, Paul, end everything can go back to the way it was. That is what you want, isn't it? I have to go now. I'll see you soon.

Co Madame President kombinuje? 8) Moim zdaniem ona nie zadzwoniła do Kellermana z wyrachowania. Ona za nim tęskni, kocha go, a niemowa(tak na marginesie, to kto to jest? ::kwasny:: ) rękami skośnookiego ją szantażuje... ::chytry:: W końcu Carolinka powiedziała, że wszystko wymknęło się spod kontroli i, że przez to zraniła JEDYNĄ osobę która zawsze przy niej stała. Zawsze! Caroline doceniła Kellermana. 8)
"I want you to come home, Paul"- jak to rozumieć? :mrgreen: Moim zdaniem Caroline nie chodzi o powrót Kellermana do pracy... Ona kieruje się teraz dobrem kaczątek i sercem którego wie, że już więcej nie oszuka. Ona chce żeby Kellerman wrócił do niej!!!! 8)
A to "I'll see you soon" daje taką nadzieję. :D

Kellerman ma trudny orzech do zgryzienia, ale pewnie pójdzie za głosem serca. W końcu ma już Carolinkę na wyciągnięcie ręki! :serce:
Tylko co z braćmi i Sarcią? ::kwasny::

Ach, ten odcinek obfitował w dwie bossskie rozmowy telefoniczne. Sara&Mike + Caroline&Paul. Sara przy Michaelu się już tak wyrobiła, że szyfruje wiadomości prawie jak on. 8) I wreszcie padło to magiczne słowo "together"!

Nagranie Michaelu i Linca- to było mistrzostwo! 8)
Na plus zasługuje też pojawienie się Judy. :)
Jest też niestety jeden minus- liczyłem na spotkanie w Denver z Madame President! ::chytry::
[/shadow]

Mam smutną wiadomość:

[shadow=black]Aktor grający Tweenera może wkrótce podzielic losy swojego bohatera - grozi mu do 10 lat pozbawienia wolności za spowodowanie wypadku pod wpływem substancji::
[/shadow]

http://news.yahoo.com/s/a...people_garrison

P.S. Fanie Stefci, kocham Twój avatar i podpis!! Cudowny!! :serce: :serce:

[ Dodano: 2007-02-02, 00:29 ]
A właśnie. ::chytry::

[shadow=black]Swoją drogą, Sara ma problemy z morfiną, nie drinkami, więc skąd podręcznik dla AA, nie AN?
[/shadow]
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Może nie wiemy o niej wszystkiego. :lol:
Zdziwiło mnie to, że ta recepcjonistka nie poznała Scofielda, ale to nawet dobrze, bo tak sobie słodko z Sarą mógł gaworzyć.
Dobija mnie strażnik Brad, który najwyraźniej podkochiwał się w Sarze, dobre było to jak nazwał ją "Królową Śniegu" i poprosił Cathy o zostawienie otwartych drzwi.
Czyżby Sara i Bellick poznali się na odwyku?
Alex Mahone to jest mistrz.
Lubię gdy jest taki zdeterminowany, twardy, silny, rozstrzęsiony, pracujący, nękany swoimi obsesjami. :lol:
Kallerman, no cóż.
To jest dopiero człowiek zagadka. ;)
Muszę się przyznać, że pani prezydent nigdy nie była w czołówce moich ulubionych postaci, ale dzięki 2x15 pokochałam jej głos.
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Wywiad z Wentem z Australii

http://www.2dayfm.com.au/shows/kyleandj ... interviews

Bosski jest ten wywiad!! "I've never been a one-night stand guy". ::rad:: Bardzo lubie słuchać i czytać wywiady z Wentem. Wenty ma bardzo dobrą dykcję i ładnie buduje zdania. Jego wypowiedzi są zawsze inteligentne i ciekawe. 8)
Tak w ogóle to nie ma ktoś może tego wywiadu w wersji do ściągnięcia? Chciałem ściągnąć do kolekcji. Fanie Stefci, ratuuuuuuuj! :P

Went reklamujacy GAPa

Obrazek

I gorące zdjęcia z najnowszej sesji

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazek
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Fajnie że on w rzeczywistości nie ma tego paskudnego tatuaża ::jezyk:: Ale w serialu to już na stałe z nim zostanie prawda? On jakiś malowany? Która seria jest w USA? W ogóle zareklamujcie czy warto mi dalej ogladać na Polsat ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Napewno warto a w USA leci 15 odcinek drugiej serii.
A gracie w grę na stronie polskie PB? Wkrótce konkurs a do wygrania gadżety z serialu, tyle ,że gra skomplikowana w sensie ,że trudna jak dla mnie, może dlatego ,że nie gram praktycznie w żadną grę.
Nobody does it better
Abec

Post autor: Abec »

Kilkanaście/kilkadzisiąt stron temu FanStefci dał linka do filmu dokumentalnego opowiadającego o robieniu mu tego tatuażu z youtube :)

W Stanach jest drugi sezon [shadow=black]w którym już uciekli ;)[/shadow]

Co do reklamy - straciłeś na razie tylko dwa odcinki, więc raczej jeszcze zdążysz zorientować się w rozwoju akcji. Więc po prostu obejrzyj w niedzielę następny epizod :)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
ODPOWIEDZ