Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Steffy chyba nie wyciągnęła wniosków z tej tragedii, która ją prawie spotkała. Chce się zainteresować kolejną zajętą osobą. Nie widać po niej, żeby ten wypadek zrobił na niej jakieś wrażenie. Nie zrobił na niej żadnego. Tylko tak gada. Warto wziąć pod uwagę ostrzeżenia Hope, że ta dziewczyna nie odpuści Loganom.
Awatar użytkownika
Marcus

Post autor: Marcus »

Zgadzam się z Tobą Dawidku. Dodam jeszcze,że Steffy tak oskarżała Brooke, o to, że interesowała się wszystkimi mężczyznami z rodziny Forresterów, a teraz robi dokładnie to samo z mężczyznami związanymi z rodziną Loganów :roll:

Podobają mi się sceny w domu Nicka :zeby: Bardzo chce się pozbyć matki i ojczyma, ale w sumie to mu się nie dziwię. Szkoda, że nie pokazują Jacka. Poza tym ciekawe czy Jackie M i Spencer Publications połączą siły? Bill mówił, że chce kupić tą firme dla Katie, ale trudno mi sobie wyobrazić siostry Logan w przeciwnych obozach :wink:
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Śmieszne i jednocześnie naciągane jest to, że Steffy nagle odkochała się z Billu i teraz zaczyna coś czuć do Liama. Chociaż może nie ma się co dziwić skoro to dzięki Liamowi dalej życie i jeszcze jakiego wsparcia jej udzielił. Mimo wszystko jednak nie powinna się wtrącać kolejny raz w czyiś związek. Powinna skupić się na sobie przede wszystkim a nie uganiać się znowu za zajętym facetem.
matti05

Post autor: matti05 »

Szybko zapomniała o Billu, a nagle pragnie być z Liam'em,lecz faktycznie coś czuje do niego. Bardzo dobrze że Hope chce zaczekać aż będzie gotowa na seks,nic na siłę, a Liam powinien to zrozumieć i nie myśleć o córce Taylor. Mam nadzieje że wycofa się pocałunku ze Steffy..
Dawidek
Administrator

Na tę chwilę sądzę, że Steffy działa z rozmysłem, ona nie kieruje się żadnymi uczuciami, tylko prowadzi taktyczną grę, nie przeciwko Billowi, tylko przeciwko Loganom. Mam nadzieję, że Liam powie jej, gdzie jest jej miejsce. Jeśli on pokaże, że jest niezdecydowany, to będzie to dla niej młyn na wodę.
matti05

Jestem pod wrażeniem nowej kolekcji "Nadzieja na przyszłość" którą zaprezentowała Hope ;). Nie sądziłem od strony Liama że planował oświadczyny i zrobił w idealnym momencie na pokazie.Po minie Hope była totalnie zaskoczona.Teraz pytanie czy przyjmie od niego zaręczyny, co nie spodoba się Steffy.
Awatar użytkownika
Freez

Post autor: Freez »

Rodzina Loganów przypomina mi rodzine mojego kolegi, że jak była z nim jakaś spina czy coś, to zaraz cała rodzina łącznie kurde z psem za nim obstawała i go bronila, a każdy swoje za uszami ma xD

Co do Steffy dziwi mnie jej nagłe zainteresowanie Liamem, po tym jak się kochała w Billu powinna wiedzieć, że związki ze Spencerami są trudne i nie należy się w nie pchać. Fajny odcinek bo pojawili sie Thorne i Thomas. Wkurza mnie ten umoralniający ton Brooke
Awatar użytkownika
Marcin1

Post autor: Marcin1 »

Wy juz tak daleko z odcinkami,a ja w tyle... Dopiero mam w planach obejrzeć 6111 odcinek.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ta dzisiejsza imitacja pokazu to jakaś kpina :lol: Stroje bardzo słabe, prawie żadnych widzów i to moralizujące wystąpienie Hope. Zero klimatu z dawnych pokazów, które chciało się oglądać. Ale cóż... taki pokaz jaka jego imienniczka :P
Dawidek
Administrator

Mi się pokaz podobał, chociaż faktycznie zabrakło tego dawnego klimatu. Stroje znośne.
Bardzo miłe zaskoczenie z tymi oświadczynami Liama. To już taki stały motyw, nieraz już bohaterowie w serialu oświadczali się podczas pokazu. :wink:
Steffy denerwuje mnie coraz bardziej. Brooke umoralnia, ponieważ wyczuwa, że coś jest nie tak z córką Taylor, ale wydaje się, że bardziej powinna porozmawiać z Liamem, a nie z Taylor.
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Pomysł Liama na końcu odcinka świetny, widać że nikt tego się nie spodziewał :) Samą Hope totalnie zamurowało, teraz przy wszystkich dziennikarzach będzie musiała dać odpowiedź...

Chociaż tak szczerze to czy Liam robi dobrze prosząc Hope o rękę. Przecież widać po nim samym, że teraz Steffy nie jest mu obojętna. Łatwo zauważyć jak wpatrywał się w jej zdjęcia i do tego te pocałunki. Natomiast Steffy za bardzo ingeruje w moralne-osobiste zasady Hope, ale można się domyśleć, że w ten sposób chce jej uzmysłowić, że zdobędzie Liama.
matti05

Mam nadzieje że Hope jest stanowczo gotowa żeby pierwszy raz kochać że z Liamem. Brooke zawsze będzie wspierać córkę więc dała coś swojego, aby było romantycznie i wyjątkowo ;) . Widać że Liam naprawdę kocha ją i bez względu na to czy Steffy zaszkodzi im.
Ostatnio zmieniony 2015-07-16, 21:58 przez matti05, łącznie zmieniany 1 raz.
Dawidek
Administrator

Fajnie, że Hope ostatecznie przyjęła oświadczyny Liama. Brooke wprawiła córkę w niezłe zakłopotanie. :D

Trochę mogę tu zrozumieć Amber, która chce pełnej rodziny dla swojej córeczki. Jednak rzeczywistość potrafi być bardziej skomplikowana i lepiej byłoby, gdyby każde z nich samodzielnie szukało szczęścia. Szczególnie tym powinna zająć się Amber.
matti05

Jednak Hope nie jest gotowa żeby się kochać.Woli poczekać do ślubu co Liamowi się nie spodobało.
nołbady

Post autor: nołbady »

Na pewno Steffy to wykorzysta ;) Liam pewnie ma dość czekania i wydaje mi się, że ulegnie Steffy, choć mam nadzieję, że będzie inaczej. Wtedy wyjdzie na palanta.
ODPOWIEDZ