Magda M.

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

anka_ pisze:Jestem ciekawa kiedy będzie druga seria Magdy M.
I jak to w ogóle będzie wyglądało: na ostatniej płycie z KRYMINALNYMI będzie pierwszy odcinek jakiegoś innego serialu? A skąd ja mam wiedzieć jakiego i czy go chce :twisted:
Będziesz kupowac Kryminalnych? ::rad::
Ciekawe jak to będzie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Szkoda mi kasy :) Tym bardziej, że pierwszą serię mam nagraną (akurat przypadkiem od drugiego odcinka :twisted: ). Co prawda Magdę M miałam na płytkach, ale to zupełnie co innego :serce:

Mam nadzieję, że później Niania będzie :serce:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

anka_ pisze:Jestem ciekawa kiedy będzie druga seria Magdy M.
I jak to w ogóle będzie wyglądało: na ostatniej płycie z KRYMINALNYMI będzie pierwszy odcinek jakiegoś innego serialu? A skąd ja mam wiedzieć jakiego i czy go chce :twisted:
W ogóle to mogli dać "Kryminalnych" na osobnej płycie a nie wlepić ich do "Magdy" :evil:
Chyba szkoda im było płyt :evil:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Goku

Post autor: Goku »

Wrr... Magda to okropna wredota... Wszystkie ludzkie cechy, które ujawniły się w poprzednim odcinku dzisiaj w niej zniknęły... To zachowanie wobec Marioli przed chwilą... Wrr...

"A ten Bartuś to jakaś łajza" ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A Piotr jest tak podobny do ojca! Oboje konsekwentni, stanowczy i zaborczy...!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nie pojadę do Zakpoanego, bo Piotruś nie jest załamany. I tyle! I niech mnie prosi, prosi, to może posmucę się na jego cześć :evil:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Myślałam że się wczoraj rozpłaczę - tak mi żal było Piotra :( Ale uroczy ten jego sms do Magdy :serce:
Bartek przegiął z tym obrażeniem, a Agata podburzana przez matkę Rafała może zmienić zdanie co do ich związku, hm hm, niech lepiej Bartuś uważa :twisted:
Karolinie odwala a Waligóra nie lepszy ::kwasny:: Co oni by zrobili bez tej gosposi :!: :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Magda boi się konfrontacji, szczerej rozmowy i swoich uczuć. Gdyby tylko chciała mogłaby wrócić do Piotra, on ją kocha, pokazuje to teraz ale mógłby bardziej się postarać o Magdę, zamiast dawać jej kwiatki i mówić "Kocham Cię Magda" i iść jak ona poprosi to powinien walczyć, robić wszystko by odzyskać jej zaufanie.
Karolina świetnie wytrzymuje Waligórę, czuje ,że pod koniec serii oboje nie wytrzymają takiej sytuacji rzucą się sobie w ramiona i znów będą przykładem szczęśliwej rodziny.
Bartek przesadza... Chorobliwie jest zazdrosny o Agatę, ona przez niego płacze, dlaczego on robi ją nieszczęśliwą? Jeśli Agata chce pracować niech jej tego nie odbiera, Rafał to zdecydowanie lepsza partia dla Agaty, Bartek jest zbyt stanowczy...
Marioola i Wojtek :lol: Jak ich nie kochać :serce:
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Karolinie kompletnie odbiło... Strasznie mnie wkurza w tej serii... Końcówka była świetna...

Dopiero w tej serii widać jak bardzo brakuje tu Doroty :cry:... Zamiast niej dali jakąś głupią, brzydką, koniozębną Kingę... ::kwasny::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Jeeny Bartek przegina. Przecież nie może trzymac Agaty na uwiezi. A Wojtek ::plask wczolo: mógłby się zastanowic nad tym co mówi. Kacper tez jest denerwujący. A te teksty Kingi do Piotra?? :ziewam: Jenyy Magda mogłaś pojechac do Zakopanego. A Karolinka szaleje w teatrze...
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Bartek, Waligóra i Piotr to zadufane snoby - taka jest gorzka prawda. Nikt nie widzi, że jego związek powoli się wypala. No i nie robi nic, aby się zmienić!
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Goku pisze:Karolinie kompletnie odbiło... Strasznie mnie wkurza w tej serii... Końcówka była świetna...
Właśnie że jej nie odbiło. A końcówka mnie wq jak zwykle xD
Karolinka chce by Waligóra poczuł się zazdrosny, jednak ten czerep to ignoruje ::plask wczolo: I tak bedzie że pod koniec serii sie pogodzą i będą żyli długo i szczesliwie :)
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

SallyFan pisze:
Goku pisze:Karolinie kompletnie odbiło... Strasznie mnie wkurza w tej serii... Końcówka była świetna...
Właśnie że jej nie odbiło.
Dokładnie ::ok:: Ona po prostu jest załamana, tym jak jej mąż ją traktuje... :roll: I robi wszystko by to zmienić - tylko sama nie bardzo wie jak to zrobić... :( Biedactwo :|

Ale się Płaska wygadał ::plask wczolo: Jak zawsze :zeby:
Co złego, to nie ja ;)
Cathin

Post autor: Cathin »

Też bym się zmarszczyłą, gdyby mój facet tak mnie ignorował. Można zrozumieć nawał pracy. Ale nie można zrozumieć braku choćby 5 minut na rozmowę. W żadnej scenie Waligóra nie powiedział Karlonie nic miłego. Nie przytulił, nie pocałował...

Chciałam, żeby Agata była z Bartkiem, ale cieszę się że dostał do niej po głowie.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Mów mi Kasia =D

Post autor: Mów mi Kasia =D »

Wojtek jełop jeden z tymi kiełbasami tak wyjechał... myślałam normalnie że szklanką w telewizor żuce debil jeden... :P Ale ona przecież i tak tam musi pojechac :D jak nie to się chyba normalnie powiesze, biedny Piotruś :p ale w sumie dobrze mógł jej baran powiedziec a nie... teraz jeszcze gupa rznie :D a co do Agaty to wolałabym jak by była z Bartusiem :zeby: bo ten Rafał to jakiś burak jest...
ODPOWIEDZ