Napisałem wczoraj maila do itvp żeby zamieszczali Modę na sukces w necie i dostałem taką odpowiedź:
Witam!
Nie zawsze możemy umieścić na naszych stronach programy, które chcieliby
zobaczyć użytkownicy. Wiąże się to z koniecznością pozyskania praw
autorskich i licencyjnych - na eksploatację w internecie - oraz
możliwościami technologicznymi.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Czyli wychodzi że będą 4 odcinki w tygodniu. Mogliby to chociaż rozłożyć na cały tydzień po jednym odcinku, no ale przecież to jest Moda na sukces i nie wypada oglądać takiej szmiry w święta. Bosz....
Ja w takich sytuacjach zawsze oglądam "Modę..." na ZDF. Po niemiecku, co prawda, ale zawsze można wszystko zrozumieć z samych obrazków.
No i nie czuję tej pustki, jaką czuję BEZ "Mody..."
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Damians pisze:Ale 2. będzie
Potwierdza się nasza stara teoria, że TVP1 tylko czeka na odpowiedni moment, aby nie wyemitować MNS...
4 maja nie będzie MNS No [glow=red][shadow=red]NIE[/shadow][/glow], wiedziałem, że TVP jest uprzedzona do MNS, ale żeby aż do tego stopnia Przecież w ten dzień nie ma święta, na litość boską Znowu długi weekend, a odcinków jak na lekarstwo .
Może TVP robi to z troski sądząc, że niektórzy przedłużą sobie długi weekend i mogliby przegapić jakieś odcinki?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Ale Szulim przed chwilą błysnęła Podobno tylko Chack Norris wie, ile odcinków ma Moda na sukces....
Mogła to powiedzieć przed MNS, to może miałoby większy sens, niż to, że powiedziała to teraz...
Szulim to ta która gada w tym studiu podczas reklam? Ta co kiedyś błysnęła nam tekstem: A teraz serial który prawdopodbnie nigdy się nie skończy czyli Moda na sukces, odcinek 3*** i 3***.?
Damians pisze:Ale Szulim przed chwilą błysnęła Podobno tylko Chack Norris wie, ile odcinków ma Moda na sukces....
Mogła to powiedzieć przed MNS, to może miałoby większy sens, niż to, że powiedziała to teraz...