Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Bill ma dość liberalne poglądy na sprawy obyczajowe, dlatego jego bezcenna mina mnie nie zaskakuje.
Uważam, że lepiej się dobrze poznać przed ślubem i to z każdej strony, ale można uszanować wolę Hope, pod warunkiem, że druga strona się na to zgadza. Wygląda na to, że Liam jest niecierpliwy i ja go rozumiem. Bo on widzi Hope na co dzień i nie mam wątpliwości, że często ją rozbiera wzrokiem. :D

Co do wyjazdu do Paryża, najlepiej byłoby gdyby oboje razem polecieli do stolicy Francji. :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

bosskicinu pisze:Hope zaczyna już za bardzo przesadzać z tym swoim nastawieniem do seksu. Ok, ma swoje zasady, ale żeby przerywać nagle bo źle się czuje w bieliźnie, którą dała jej matka. Powinna ona zmienić trochę swoje nastawienie do tych spraw i nie podchodzić do nich aż z takim dystansem. .
A czy w czasie jak kręcili odcinki w USA to nie było takiej mody na te "pierścionki czystości", co wszystkie gwiazdki Disneya zakładały, że niby będą czekać do ślubu itp? Chyba nawet dyskutowaliśmy o tym na forum:)
matti05

Post autor: matti05 »

Steffy zaczyna znów mieszać się do spraw związku Liama i Hope i będzie próbować zdobyć młodego Spencera aż jej się uda. Mam nadzieje że Hope w ostatniej chwili wycofa z wyjazdu do Paryża.
nołbady

Post autor: nołbady »

Gdyby Liam był cakowicie oddany i wierny Hope, od razu odepchnąłby Steffy. Daje jej się podrywać. Ciemno to widzę...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Zgadaliśmy się z mailo na temat odcinków z Playera i postanowiliśmy poprosić was o pomoc w odszukaniu odcinków, które chcemy nadrobić a przegapiliśmy je z braku czasu... Mailo nie widział ich wcale a ja oglądałem je w oryginale. Gdy to zrobimy być może uda nam się wrócić do regularnego oglądania. Prosimy więc jakiegoś speca o wypisanie nam numerów odcinków w których:
1. Thomas ratował tonącą Brooke i znaleźli się na wyspie
2. Thomas i Brooke mieli cały odcinek wizje po zatrutych jagodach
3. Ridge uratował Brooke i Thomasa
4. Taylor miała wizje po jagodach i trafiła do szpitala
5. Przerwanie ślubu pary Tridge i zejście pary Bridge
6. Śpiewanie Stephanie dla Brooke na przeprosinu
7. Poród Amber
8. Rozmowa Loganów z Amber
9. Steffy i Bill prawie nakryci przez Taylor
10. Katie w szpitalu po zawale
11. Rozmówienie się Hope ze Steffy
12. Uratowanie tonącej Steffy przez Liama
Ktoś nam pomoże? Może Mareczek? Bo szukać na własną rekę po tym playerze to żmudne strasznie...
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Ten temat Wam pomoże: http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=848&start=300 . Każdy odcinek jest skrótowo opisany, wieczorem mogę tu w temacie dać numery odcinków, na podstawie wyżej podanego linku.
nołbady

Adex-fan Brooke pisze:Zgadaliśmy się z mailo na temat odcinków z Playera i postanowiliśmy poprosić was o pomoc w odszukaniu odcinków, które chcemy nadrobić a przegapiliśmy je z braku czasu... Mailo nie widział ich wcale a ja oglądałem je w oryginale. Gdy to zrobimy być może uda nam się wrócić do regularnego oglądania. Prosimy więc jakiegoś speca o wypisanie nam numerów odcinków w których:
7. Poród Amber
Ktoś nam pomoże? Może Mareczek? Bo szukać na własną rekę po tym playerze to żmudne strasznie...
1. 6052
2. 6058
3. 6060
4. 6072
5. 6107
6. 6110
7. 6093
8. chyba 6094
9. 6116
10. 6124
11. 6131
12. 6133
Awatar użytkownika
bosskicinu

Post autor: bosskicinu »

Dopiero teraz nadrobiłem odcinki z tamtego tygodnia.
Śmieszne a jednocześnie idiotyczne jest to, że cała akcja skupia się na wątku kwestii seksu Hope i Liama, na który ona nie jest gotowa a on napalony jak dzik :D
Nie wiem o co Brooke bije pianę, żeby jej córka nie leciała do tego Paryża skoro to tylko pewnie kilka dni raptem.
A tak szczerze to mimo iż Steffy nie powinna się wtrącać do związku Hope i Liama to jednak sceny Steffy/Liama są o wiele ciekawsze i przyjemniejsze niż Hope/Liama.
Awatar użytkownika
mailo

nołbady pisze:
Adex-fan Brooke pisze:Zgadaliśmy się z mailo na temat odcinków z Playera i postanowiliśmy poprosić was o pomoc w odszukaniu odcinków, które chcemy nadrobić a przegapiliśmy je z braku czasu... Mailo nie widział ich wcale a ja oglądałem je w oryginale. Gdy to zrobimy być może uda nam się wrócić do regularnego oglądania. Prosimy więc jakiegoś speca o wypisanie nam numerów odcinków w których:
7. Poród Amber
1. 6052
2. 6058
3. 6060
4. 6072
5. 6107
6. 6110
7. 6093
8. chyba 6094
9. 6116
10. 6124
11. 6131
12. 6133
Dzięki za pomoc:)
matti05

Liam powinien przestać oglądać filmik z udziałem Steffy, bo bardziej się nakręca na nią. Myślę, że zaczyna coś czuć do córki Taylor.

Post został stylistycznie poprawiony.
Ostatnio zmieniony 2015-07-28, 22:26 przez matti05, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

nołbady pisze:
7. Poród Amber
1. 6052
2. 6058
3. 6060
4. 6072
5. 6107
6. 6110
7. 6093
8. chyba 6094
9. 6116
10. 6124
11. 6131
12. 6133
Dzięki również :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Steffy ewidentnie wykorzystuje fakt, że Liam robi do niej maślane oczka. Dziewczyna nie zna umiaru w swoim zachowaniu. I otwarcie prowokuje.
Hope bardzo fajnie wyszła na konferencji w Paryżu. Jednak suknia sprezentowana jej przez Erica średnio mi się podoba.
matti05

Donna powinna bardziej męża obserwować. Coś mi się zdaje że ma romans z Dr. Maponya.
nołbady

Zdecydowanie za dużo już tego wałkowania filmku Steffy promującego jej kolekcję. Przesadzają, tak jak z retrospekcjami halucynacji Brooke i Thomasa :x Co za dużo, to niezdrowo.

Świetnie to wygląda. Hope jest podekscytowana nadchodzącym ślubem, a w tym czasie półnagi Liam daje się masować i całować Steffy. Hope naprawdę przeholowała z tym czekaniem i przez to może go stracić.

Taylor powiedziała Brooke, że jeśli związek Hope i Liama jest trwały, to nie powinna przejmować się Steffy. Ciekawe, czy sama stałaby z założonymi rękami, gdyby ktoś zarywał do narzeczonego jej córki :D
Awatar użytkownika
mailo

nołbady pisze:
Świetnie to wygląda. Hope jest podekscytowana nadchodzącym ślubem, a w tym czasie półnagi Liam daje się masować i całować Steffy. Hope naprawdę przeholowała z tym czekaniem i przez to może go stracić.
Tutaj moim zdaniem Steffy jest taka harpia, która się po prostu rzuca na facetów. Jak nie na Billa to na Liama. nie wiadomo czy "daje sie jej całować" bo może jeszcze ją odepchnie. Jeżeli tak nie będzie to okaże się że biologia zwyciężyła nad rozumem, co w wypadku bohaterów akurat się zdarza.

Co do Hope to rozmawianie o swoim dziewictwie z dziadkiem i zwierzanie się, że "czasem jest ciężko" to chyba nie jest częsta praktyka w kontaktach wnuczka-dziadek :lol:
ODPOWIEDZ