Post autor: DeaconFan »

Podsumowanie ostatniego głosowania:

Najlepsza metamorfoza 3 odcinka XVI edycji
Patryk Cebulski/Justin Timberlake
0%
0% [ 0 ]
Danzel/Seal
20%
20% [ 1 ]
Viki Gabor/Ava Max
0%
0% [ 0 ]
Karolina Pisarek/Roy Orbison
0%
0% [ 0 ]
Maciek Radel/Sylwia Grzeszczak
20%
20% [ 1 ]
Andrzej Kozłowski/Freddie Mercury (Queen)
0%
0% [ 0 ]
Ania Rusowicz/Irena Santor
60%
60% [ 3 ]
Anna Jurksztowicz/Mick Jagger (The Rolling Stones)
0%
0% [ 0 ]
Głosowań: 4
Wszystkich Głosów: 5

Zagłosowały 4 osoby. Dzięki za udział w zabawie. Wygrała Ania Rusowicz jako Irena Santor.

Zaczynamy ankietę dotyczącą 4 odcinka XVI edycji. Głosowanie potrwa 3 dni. Można oddać maksymalnie 2 głosy.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Najlepsza metamorfoza 4 odcinka XVI edycji
Viki Gabor/Michael Jackson
14%
14% [ 1 ]
Ania Rusowicz/Marek Gwiazdowski (Mig)
14%
14% [ 1 ]
Andrzej Kozłowski/Maryla Rodowicz
0%
0% [ 0 ]
Danzel/Ryszard Riedel (Dżem)
42%
42% [ 3 ]
Karolina Pisarek/In-Grid
0%
0% [ 0 ]
Maciek Radel/Adam Levine (Maroon 5)
0%
0% [ 0 ]
Patryk Cebulski/Dave Grohl (Foo Fighters)
28%
28% [ 2 ]
Anna Jurksztowicz/Pink
0%
0% [ 0 ]
Głosowań: 4
Wszystkich Głosów: 7

Zagłosowały 4 osoby. Dzięki za udział w ankiecie. Wygrał Danzel jako Ryszard Riedel z zespołu Dżem.

Zapraszam do udziału w kolejnej ankiecie. Potrwa ona 2 dni. Można oddać maksymalnie 2 głosy. Występ Smolastego nie został uwzględniony w ankiecie. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

Post autor: sharkinator »

Najbardziej podobał mi się występ Anny Jurksztowicz, która wygrała ten odcinek. Występ zrobił na mnie wrażenie, choć przyznam, że nie znałem tego kawałka.

Post autor: sharkinator »

Karolina Pisarek wróciła i znowu dostała cztery jedynki od jurorów.

Szkoda Karoliny...

Radel raczej powinien wcześniej wygrać. Inne jego wykonania bardziej mi się podobały. Teraz za bardzo swoim głosem śpiewał.

Cugowski jest denerwujący. Lekceważy współczesnych artystów i przeważnie nie ma nic ciekawego do powiedzenia.

Najlepsza metamorfoza 5 odcinka XVI edycji
Danzel/James Brown28%[ 2 ]
Viki Gabor/Billie Eilish14%[ 1 ]
Andrzej Kozłowski/Trevor Taylor (Bad Boys Blue)14%[ 1 ]
Patryk Cebulski/Alicja Majewska0%[ 0 ]
Maciek Radel/Jason Derulo0%[ 0 ]
Anna Jurksztowicz/Bette Midler28%[ 2 ]
Ania Rusowicz/Robert Gawliński (Wilki)14%[ 1 ]
Głosowań: 4 Wszystkich Głosów: 7

Zagłosowały 4 osoby. Dziękuję. Wygrali ex aequo Danzel jako James Brown i Anna Jurksztowicz jako Bette Midler.

Za moment rozpoczynamy kolejną ankietę. Można oddać maksymalnie 2 głosy. Zabawa potrwa 3 dni. Zachęcam do licznego udziału w głosowaniu.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

Opiniotwórczy portal Wirtualne Media donosi, że pod znakiem zapytania stoi udział Skrzyneckiej i Cugowskiego w kolejnej edycji, która na pewno będzie. Oby w przypadku Skrzyneckiej poszli po rozum do głowy i w końcu z niej zrezygnowali. Przykład Wiśni pokazuje, jak dobrze dobrany juror potrafi rozkręcić stary format i tknąć w niego nowe życie. Skrzynecka już dawno powinna wylecieć.
Link do artykułu - https://www.wirtualnemedia.pl/artykul/n ... f-cugowski
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

Post autor: Adex-fan Brooke »

A ja nawet lubię Skrzynecką, może nie wnosi dużo ciekawych komentarzy, ale jest serdeczna dla wszystkich. Fajnie jeśli zostanie, Cugowski natomiast robi wrażenie zarozumiałego, nie będzie mi go brak.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Skrzynecka jest fajna. Nie tylko chwali. W ostatnich edycjach czasem mówi wprost, że coś nie poszło jak należy. Co do Cugowskiego - jest zarozumiały, a poza tym jego komentarze nic nie wnoszą. Mógłby odejść z jury.

Post autor: Mariush »

Cugowski to jest kompletnie w tym Jury od czapy. On jest zamknięty w swojej epoce, mnóstwo występów w tym programie jest opartych na wzorowaniu się na świeżych artystach. Na jego miejscu powinien być ktoś młody, z innym spojrzeniem na muzykę, czyli osoba w granicach 25-30 lat. Jury powinno być urozmaicone pod względem wiekowym. No a tu, nikomu nie ujmując, nie mamy wśród jurorów nikogo, kto ma pojęcie o nowoczesnej muzyce.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.
Awatar użytkownika
B@r
Awatar użytkownika

Post autor: B@r »

DeaconFan pisze:Skrzynecka jest fajna.
Ale już nudna i przewidywalna. :lol: :roll: Fajne to było na kilka edycji, ale ile można...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".

No jak dla kogo, B@r. Ma swoich zwolenników. Już nie jest przewidywalna. Czasem wprost mówi, że jej cos nie leży i jasno mówi co. W dodatku lubi współczesną muzykę, ma w niej jako takie rozeznanie (większe niż Wiśniewski i Walewska), czego nie można powiedzieć o Cugowskim.

Post autor: Mariush »

Podobała mi się tendencja brania do jury uczestników poprzednich edycji. To było sprawiedliwe i dawało takim jurorom poniekąd prawo oceniania innych. A ludzie brani z zewnątrz, którzy nigdy nie wykazali się tym, co robią na co dzień, są moim zdaniem kiepskim wyborem.
Nie Ridge, gdy wyrzuca Cię na Brooke.

Jestem Kris. Syn, brat i ojciec mojej matki z czwartego małżeństwa mojego przybranego dziadka.

Karolina dziś wygrała, co było do przewidzenia.

Liczę na to, że Danzel wygra edycję. Jest niebywale skromny, co zauważył trafnie Michał. Obstawiam, że drugi będzie Andrzej Kozłowski.

Danzel jako Lizzo wygrał w ostatnim głosowaniu. W ankiecie wzięły udział 3 osoby. Dziękuję.

Oto szczegółowe wyniki:

Najlepsza metamorfoza 6 odcinka XVI edycji
Patryk Cebulski/Michał Wiśniewski (Ich Troje)
0%
0% [ 0 ]
Ania Rusowicz/Florence Welch (Florence and the Machine)
16%
16% [ 1 ]
Andrzej Kozłowski/Gloria Gaynor
16%
16% [ 1 ]
Maciek Radel/Edmund Fetting
0%
0% [ 0 ]
Danzel/Lizzo
33%
33% [ 2 ]
Karolina Pisarek/sanah
16%
16% [ 1 ]
Viki Gabor/Mariah Carey
0%
0% [ 0 ]
Anna Jurksztowicz/Ed Sheeran
16%
16% [ 1 ]
Głosowań: 3
Wszystkich Głosów: 6

Zapraszam do głosowania na najlepszą metamorfozę 7 odcinka XVI edycji. Można oddać maksymalnie 2 głosy. Zabawa potrwa 2 dni.

W ostatnim głosowaniu zwyciężył Danzel jako Lenny Kravitz. W ankiecie zagłosowało 5 osób. Dziękuję.

Oto szczegółowe wyniki:

Najlepsza metamorfoza 7 odcinka XVI edycji
Andrzej Kozłowski/Usher
0%
0% [ 0 ]
Viki Gabor/Katarzyna Sobczyk
22%
22% [ 2 ]
Patryk Cebulski/Belinda Carlisle
0%
0% [ 0 ]
Danzel/Lenny Kravitz
44%
44% [ 4 ]
Ania Rusowicz/Paul Stanley (KISS)
0%
0% [ 0 ]
Karolina Pisarek/Fergie
0%
0% [ 0 ]
Anna Jurksztowicz/Krystyna Prońko
0%
0% [ 0 ]
Maciek Radel/Shawn Mendes
33%
33% [ 3 ]
Głosowań: 5
Wszystkich Głosów: 9

Za moment rozpocznie się głosowanie na najlepszą metamorfozę 8 odcinka XVI edycji. Można oddać jak zawsze maksymalnie 2 głosy. Zabawa potrwa 3 dni.

-------

Cugowski jest coraz bardziej irytujący. Ocenia niektórych gorzej, bo nie podoba mu się współczesny repertuar. Dajcie spokój. Oby jego jurorowanie skończyło się na jednej edycji.
ODPOWIEDZ