"MnS" w Polsce
Jestem w szokuB@r pisze:Jutro po Telexpressie TVP1 wyemituje specjalny program z okazji 20 urodzin serialu!!
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Marek Forrester
Przed chwilą Kammel zapowiadał ten reportaż.
Okazuje się, że TVP1 wysłała specjalnie Piotra Kraśko na plan!
Trzeba posłać jakieś podziękowania do naszeej TVP.
Okazuje się, że TVP1 wysłała specjalnie Piotra Kraśko na plan!
Trzeba posłać jakieś podziękowania do naszeej TVP.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- PetroPython
Pomimo moderczej walki z czasem polscy widzowie Mody na Sukces są wciąż o ładnych kilka lat opóźnieni w stosunku do amerykańskich miłośników tego serialu. O ile? Dowiedzą się państwo jutro.
MEGAROLFT
MEGAROLFT
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Ja też się bardzo cieszę
TVP1 w końcu pomyślała o fanach serialu 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- PetroPython
No to, nareszcie ujrzymy jutro siwą Stefę na TVP1
Ciekawe, jak Ridżuch będzie wyglądał
Mam nadzieję, że pojawi się Taylor
[ Dodano: 2007-04-13, 17:03 ]
.
[ Dodano: 2007-04-13, 17:03 ]
To dla Piotra Kraśko zadanie specjalne, które mam nadzieję, że wykonał jak najlepiejForrester pisze:Zabawnie to zabrzmiałoAbec pisze:polscy widzowie Mody na Sukces są wciąż o ładnych kilka lat opóźnieniAle to cud, że TVP pomyślała o naszym serialu, a MEGACUD, że wysłała tam jeszcze reportera (Kraśkę).
Jezu! Jak ja sie cieszę! Wreszcie TVP1 zadbało o nas, fanów tego pięknego... i jakże "długiego" ^^ serialu. Nie spodziewałem się nigdy, że wreszcie ktoś z ekipy TVP wyśle swojego reportera i przygotuje dobrze zapowiadajaca się audycję pt "Moda na modę". Brawo brawo TVP!!! Oby tak dalej, aha i do pełni szczęścia brakuje mi jedynie zapowiedzi tej cudownej, długiej opery mydlanej, którzy tak wszyscy kochamy. Inni ludzie... się... nie znają po prostu. Prawda? Jak mozna tego nie lubić? To takie... ciekawe. Jak myslicie... czemu ludzie uważają tą "operę mydlaną" za gniot??