Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
- Adex-fan Brooke
- x 76
No właśnie krążą już 2 super zwiastuny nawet- ale ten pierwszy z strzelająca Bree jest lepszy -czy ma ktoś video może?? 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
ja przed chwilką upolowałem zwiastun własnie ze strzelająca Bree - brawa dla Polsatu.
Swietnie nakręcone, naprawdę wszystko wygląda bardzo sympatycznie.
Wiecie, że 2 marca to święto narodowe - drugi sezon wchodzi na antenę.

Swietnie nakręcone, naprawdę wszystko wygląda bardzo sympatycznie.
Wiecie, że 2 marca to święto narodowe - drugi sezon wchodzi na antenę.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
- x 76
Tytuł Gotowe na wszystko nie jest zły -ale wolałbym aby trzymali się oryginału 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
- x 76
Miałem raczej na myśli bez kur tylko np. Zdesperowane gospodynie domowe a najlepiej krótko Desperatki -ale ok może rzeczywiście Gotowe na wszytko pasuje.
- Marek Forrester
- Marek Forrester