Hana powiedziała, że skoro jest uznany za zmarłego, to dla niej też nie żyje. Kazała mu odejść i zostawić ją w spokoju, tak też się stało. Ostatnia scena z nim, to chyba jak rozmawia z Piotrem i każe mu dobrze opiekować się Haną.DeaconFan pisze: co stało się z Jamesem?
Na dobre i na złe
-
sharkinator
Dzięki za odpowiedź.
A jak się skończył wątek Piotra, Magdy i Tosi (wiecie, mam pewne luki w ogladaniu)
Slyszałem plotki o tym, że ponoć Dereszowska prywatnie mocno leciała na żonatego Bukowskiego i on zażądał ograniczenia ich wspólnych scen. Też się Wam to obiło o uszy? 
A jak się skończył wątek Piotra, Magdy i Tosi (wiecie, mam pewne luki w ogladaniu)
Ostatnio zmieniony 2014-05-02, 19:23 przez DeaconFan, łącznie zmieniany 1 raz.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Powiedz mi sharkinator, oglądasz kolejne odcinki gdzieś za darmo, czy płacisz? Bo z tego co się orientuje na wszystkich stronach, nowy odcinek jest płatny 

Tak, obiło się o uszy. Jej wątek został urwany, po tym jak Magda zaczęła lecieć na Piotra. Gawryło nie pozostawił jej złudzeń, definitywnie zerwał znajomość i ustalił tylko spotkania z Tosią. Od tego czasu pokazują na ekranie tylko Tosię i to czasamiDeaconFan pisze:A jak się skończył wątek Piotra, Magdy i Tosi (wiecie, mam pewne luki w ogladaniu) Slyszałem plotki o tym, że ponoć Dereszowska prywatnie mocno leciała na żonatego Bukowskiego i on mocno zażądał ograniczenia ich wspólnych scen. Też się Wam to obiło o uszy?
-
sharkinator
Tu jest za darmo -> http://www.kinoman.tv/serial/na-dobre-i-na-zleDeaconFan pisze:Powiedz mi sharkinator, oglądasz kolejne odcinki gdzieś za darmo, czy płacisz? Bo z tego co się orientuje na wszystkich stronach, nowy odcinek jest płatny
Aż tak mi się nie powodzi, by za to płacić
Magda chciała, żeby Piotr się z nią związał niby dla dobra Tosi. On się nie zgodził, bo kocha Hanę. Magda się chyba pogodziła i usunęła. Relacje z córką ma dobre, Magda chyba nie sprawia mu przeszkód.DeaconFan pisze:A jak się skończył wątek Piotra, Magdy i Tosi (wiecie, mam pewne luki w ogladaniu)Slyszałem plotki o tym, że ponoć Dereszowska prywatnie mocno leciała na żonatego Bukowskiego i on zażądał ograniczenia ich wspólnych scen. Też się Wam to obiło o uszy?
Nie wiem nic na temat tych pogłosek.
-
sharkinator
Kilka spoilerów - co będzie po wakacjach:
Lekarze szybko zorientują się, że podczas operacji Latoszka wydarzył się wypadek (przez rozszczelnienie instalacji) - i przyjdą z pomocą.
Po zakończeniu operacji Witek odzyska w końcu świadomość, a potem znów pocałuje Agatę.
Falkowicz odwiedza byłą żonę i prosi o konsultację w sprawie "umierającego pacjenta".
Hana powróci już w pierwszym odcinku nowego sezonu.
Lekarze szybko zorientują się, że podczas operacji Latoszka wydarzył się wypadek (przez rozszczelnienie instalacji) - i przyjdą z pomocą.
Po zakończeniu operacji Witek odzyska w końcu świadomość, a potem znów pocałuje Agatę.
Falkowicz odwiedza byłą żonę i prosi o konsultację w sprawie "umierającego pacjenta".
Hana powróci już w pierwszym odcinku nowego sezonu.
Moje ulubione seriale: Moda na sukces, M jak miłość, Barwy szczęścia, Na dobre i na złe, Smiley, Sex Education, Królowa
Ostatnio wreszcie zacząłem trochę nadrabiać ostatnie odcinki zeszłego sezonu.
To co mnie najbardziej obecnie interesuje to wątek Witka na wózku i Leny, a także ta kryminalna sprawa z Wiki, Adamem i Falkowiczem.
Muszę tez przyznać, że podoba mi się Mateusz Damięcki w roli Krzysztofa Radwana.
Naprawdę dobrze wciela się w tę postać. Liczę, że w nowym sezonie wrzucą go do czołówki. Pytanie tylko kogo wobec tego z niej usuną?
Aż boję się pomyśleć.
Mam pytanie, gdyż niestety wciąż mam pewne braki w oglądaniu: co z Niną i Samborem? Wciąż będą pracować w LG? Bo w obecnie powtarzanych odcinkach ich nie widzę, a Wiki zastąpiła chyba Sambora na stanowisku ordynatora chirurgii. Mam nadzieję, że postać Sambora nie zniknie. Nina mnie nie obchodzi, ale dr Sambor to ciekawa postać z długim stażem.
To co mnie najbardziej obecnie interesuje to wątek Witka na wózku i Leny, a także ta kryminalna sprawa z Wiki, Adamem i Falkowiczem.
Mam pytanie, gdyż niestety wciąż mam pewne braki w oglądaniu: co z Niną i Samborem? Wciąż będą pracować w LG? Bo w obecnie powtarzanych odcinkach ich nie widzę, a Wiki zastąpiła chyba Sambora na stanowisku ordynatora chirurgii. Mam nadzieję, że postać Sambora nie zniknie. Nina mnie nie obchodzi, ale dr Sambor to ciekawa postać z długim stażem.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
-
sharkinator
W Leśnej Górze trwa wymiana ordynatorów ze starych na młodych. To są jakieś wymogi międzynarodowe czy coś takiego. Sambor się ucieszył, że będzie miał więcej czasu dla pacjentów, Krzysia i Niny, więc chyba nie zniknie z serialu. Mam nadzieję, że para Nina&Sambor przetrwa, bo Sambor obok Trettera to jedyne ważne, stare postacie.DeaconFan pisze:Mam pytanie, gdyż niestety wciąż mam pewne braki w oglądaniu: co z Niną i Samborem? Wciąż będą pracować w LG? Bo w obecnie powtarzanych odcinkach ich nie widzę, a Wiki zastąpiła chyba Sambora na stanowisku ordynatora chirurgii. Mam nadzieję, że postać Sambora nie zniknie. Nina mnie nie obchodzi, ale dr Sambor to ciekawa postać z długim stażem.
-
sharkinator
-
sharkinator
Jestem rozczarowany powakacyjnym odcinkiem. Myślałem, że będzie większa akcja z tą operacją Latoszka. A tu nic, żadnego pośpiechu, zamiast szybko lecieć na salę to lekarze sobie ucinają leniwe pogawędki.
Więcej też spodziewałem się po wyjeździe Hany, a tu się okazuje, że już wróciła.
Odcinek może i dobry, ale z dużej chmury przedwakacyjnego cliffhangera wyszedł tylko malutki deszczyk.
Więcej też spodziewałem się po wyjeździe Hany, a tu się okazuje, że już wróciła.
Odcinek może i dobry, ale z dużej chmury przedwakacyjnego cliffhangera wyszedł tylko malutki deszczyk.