"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

dominik pisze:Jak myslicie... czemu ludzie uważają tą "operę mydlaną" za gniot??
Przeraża ich ta liczba odcinków. A stereotyp jest taki, że jak coś trwa długo, to na pewno jest idiotycznie głupie ::plask wczolo: . I wszyscy tak myślą i mówią. Tymczasem prawda jest inna i my fani MNS o tym doskonale wiemy. Trzeba by cudu, żeby reakcje nieoglądających, a nawet antyfanów były inne. Tym cudem mogłyby się okazać reklamy MNS, ale jak na razie, nic z tego nie ma.
compek

Post autor: compek »

Dla tych co nie widzieli dzisiejszej zapowiedzi jutrzejszego reportażu - http://rapidshare.com/files/25828796/kammel.avi.html
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Adex-fan Brooke pisze:Szkoda że tylko 15 minut, ale dobre i to, prawie jak odcinek, dziwne że w sobote.
15 minut :?: To świetnie :mrgreen: , bo ja myślałem, że potrwa to gdzieś z 5 minut.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ktoś tu napisał że 15 ja nie wiem ile, trochę przegapiłem co na początku mówił Kamel ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

http://program.tvp.pl/1,1,000000.html
TVP1 17.20 : Moda na Modę :mrgreen: ::jezyk:: ::ke:: :serce: :: bow :: ::rad:: ::ke:: :zeby:
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tak z ciekawości, Co T. Kammel powiedział dokładnie? Akurat po pierwszym odcinku wyszedłem na chwilę załatwić jedną sprawę i nie widziałem, tego, co on powiedział.
Gdy zobaczyłem ten ppasek, to pomyślałem dokładnie to samo, co Wy. A tu taki szok. :shock: :shock: . Jak jutro nic się nie wydarzy, to obejrzę tę kilkumastomonutową relację. Wydaje mi sie, że Kraśko tego nie spartaczy, ponieważ to profesjonalista, którego bardzo lubię. Obawiam się tylko spoilerowych informacji, mam nadzieję, że tego nam oszczędzą. Nie mogę się doczekać jutrzejszego popołudnia. :D
Ambrossia Moore

Post autor: Ambrossia Moore »

Damians pisze: Moda na Modę :mrgreen: ::jezyk:: ::ke:: :serce: :: bow :: ::rad:: ::ke:: :zeby:
:lol: ::loll:: :lol:

Dobre ... :mrgreen: Normalnie koń, by się uśmiał.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

U mnię to wyglądało tak. Zobaczyłem że zaczyna wysuwac się jakiś napis to pomyślałem:
"Ehh... jak zwykle... znów pewnie w jakis dzień nie będzie MnS..."
Potem kiedy zobaczyłem napis: Wszystkich miłośników Mody na sukces zapraszamy jutro...
"Ale super, jutro będzie odcinek!!"
A kiedy przeleciał cały napis to normalnie brak słów! I jeszcze potem kammel mówiący o MnS między odcinkami! Aaaa! Tego jeszcze nie było! Albo ci z TVP to jacyś geniusze albo im odwaliło ale i tak padam na kolana! :: bow ::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Heh... Moda właśnie im starsza, tym gorsza. A odcinki z USA ? Chyba tylko seriale animowane dla małych dzieciaków, z wiekiem nic z siebie nie tracą :wink: tak jak Sazae-san emitowany od 1969 roku :zeby: wciąż tak samo głupi jak przy pierwszym odcinku ::loll:: tak myślę. To dla małych dzieciaków ::loll:: ::cojest::
Abec

Post autor: Abec »

Dawidek:
Tomasz Kammel pisze:Pomimo moderczej walki z czasem polscy widzowie Mody na Sukces są wciąż o ładnych kilka lat opóźnieni w stosunku do amerykańskich miłośników tego serialu. O ile? Dowiedzą się państwo już jutro.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Abec, dziękuję za odpowie4dź. Myślałem, że powiedział więcej. :: bow ::
Abec

Post autor: Abec »

Jeszzcze coś tam było, ale to co zacytowałem jest najbardzoej charakterystyczne ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Damians

Dawidku, Kammel jeszcze mówił o tym jaki to Kraśko przeprowadził wspaniały reportaż, i że wszystkie efekty ujrzymy jutro :wink:

P.S. A tak sobie pomyślałem, może Kraśko załatwił kilka autografów aktorów Mody i jutro będzie jakiś konkurs.
Boże, jakby można było zdobyć autograf Brooke, Taylor, Stefy, Macy, Sheili, Ridge'a lub Amber to bym przetracił cały majątek na SMS-y, a matka wywaliłaby mnie z domu za to… ::jezyk:: :mrgreen: ::rad:: ::cojest:: :serce:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Damians pisze:Dawidku, Kammel jeszcze mówił o tym jaki to Kraśko przeprowadził wspaniały reportaż, i że wszystkie efekty ujrzymy jutro :wink:

P.S. A tak sobie pomyślałem, może Kraśko załatwił kilka autografów aktorów Mody i jutro będzie jakiś konkurs.
Boże, jakby można było zdobyć autograf Brooke, Taylor, Stefy, Macy, Sheili, Ridge'a lub Amber to bym przetracił cały majątek na SMS-y, a matka wywaliłaby mnie z domu za to… ::jezyk:: :mrgreen: ::rad:: ::cojest:: :serce:
Damians ponieważ ja bym zrobiła tak samo to i mnie też pewnie by wywalili ::rad:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Damians

Paulinciu, jak coś to będziemy trzymać się razem :mrgreen: ::jezyk::

P.S. A może Oleg zamieściłbyś na stronie MNS SITE wzmiankę o Modzie na Modę :?: ::chytry:: :wink:
ODPOWIEDZ