Przeraża ich ta liczba odcinków. A stereotyp jest taki, że jak coś trwa długo, to na pewno jest idiotycznie głupiedominik pisze:Jak myslicie... czemu ludzie uważają tą "operę mydlaną" za gniot??
"MnS" w Polsce
- PetroPython
-
compek
Dla tych co nie widzieli dzisiejszej zapowiedzi jutrzejszego reportażu - http://rapidshare.com/files/25828796/kammel.avi.html
- PetroPython
- Adex-fan Brooke
Ktoś tu napisał że 15 ja nie wiem ile, trochę przegapiłem co na początku mówił Kamel 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Tak z ciekawości, Co T. Kammel powiedział dokładnie? Akurat po pierwszym odcinku wyszedłem na chwilę załatwić jedną sprawę i nie widziałem, tego, co on powiedział.
Gdy zobaczyłem ten ppasek, to pomyślałem dokładnie to samo, co Wy. A tu taki szok.
. Jak jutro nic się nie wydarzy, to obejrzę tę kilkumastomonutową relację. Wydaje mi sie, że Kraśko tego nie spartaczy, ponieważ to profesjonalista, którego bardzo lubię. Obawiam się tylko spoilerowych informacji, mam nadzieję, że tego nam oszczędzą. Nie mogę się doczekać jutrzejszego popołudnia. 
Gdy zobaczyłem ten ppasek, to pomyślałem dokładnie to samo, co Wy. A tu taki szok.
-
Ambrossia Moore
U mnię to wyglądało tak. Zobaczyłem że zaczyna wysuwac się jakiś napis to pomyślałem:
"Ehh... jak zwykle... znów pewnie w jakis dzień nie będzie MnS..."
Potem kiedy zobaczyłem napis: Wszystkich miłośników Mody na sukces zapraszamy jutro...
"Ale super, jutro będzie odcinek!!"
A kiedy przeleciał cały napis to normalnie brak słów! I jeszcze potem kammel mówiący o MnS między odcinkami! Aaaa! Tego jeszcze nie było! Albo ci z TVP to jacyś geniusze albo im odwaliło ale i tak padam na kolana!
"Ehh... jak zwykle... znów pewnie w jakis dzień nie będzie MnS..."
Potem kiedy zobaczyłem napis: Wszystkich miłośników Mody na sukces zapraszamy jutro...
"Ale super, jutro będzie odcinek!!"
A kiedy przeleciał cały napis to normalnie brak słów! I jeszcze potem kammel mówiący o MnS między odcinkami! Aaaa! Tego jeszcze nie było! Albo ci z TVP to jacyś geniusze albo im odwaliło ale i tak padam na kolana!
-
GL Forever
Dawidek:
Tomasz Kammel pisze:Pomimo moderczej walki z czasem polscy widzowie Mody na Sukces są wciąż o ładnych kilka lat opóźnieni w stosunku do amerykańskich miłośników tego serialu. O ile? Dowiedzą się państwo już jutro.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Jeszzcze coś tam było, ale to co zacytowałem jest najbardzoej charakterystyczne 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Dawidku, Kammel jeszcze mówił o tym jaki to Kraśko przeprowadził wspaniały reportaż, i że wszystkie efekty ujrzymy jutro
P.S. A tak sobie pomyślałem, może Kraśko załatwił kilka autografów aktorów Mody i jutro będzie jakiś konkurs.
Boże, jakby można było zdobyć autograf Brooke, Taylor, Stefy, Macy, Sheili, Ridge'a lub Amber to bym przetracił cały majątek na SMS-y, a matka wywaliłaby mnie z domu za to…

P.S. A tak sobie pomyślałem, może Kraśko załatwił kilka autografów aktorów Mody i jutro będzie jakiś konkurs.
Boże, jakby można było zdobyć autograf Brooke, Taylor, Stefy, Macy, Sheili, Ridge'a lub Amber to bym przetracił cały majątek na SMS-y, a matka wywaliłaby mnie z domu za to…
Damians ponieważ ja bym zrobiła tak samo to i mnie też pewnie by wywaliliDamians pisze:Dawidku, Kammel jeszcze mówił o tym jaki to Kraśko przeprowadził wspaniały reportaż, i że wszystkie efekty ujrzymy jutro![]()
Boże, jakby można było zdobyć autograf Brooke, Taylor, Stefy, Macy, Sheili, Ridge'a lub Amber to bym przetracił cały majątek na SMS-y, a matka wywaliłaby mnie z domu za to…![]()
![]()
![]()
![]()