Na dobre i na złe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 32

• Zaloguj się, by polubić ten post

Post autor: DeaconFan »

Jestem dopiero po pierwszym nowym odcinku po wakacjach.

Mnie się podobało.

Świetne jest napięcie między Radwanem a Gawryłą. :P W ogóle bardzo mnie ciekawi postać grana przez Damięckiego, mimo iż ze spoilerów mniej więcej wiem jak się jego wątek potoczy.

Na plus też Falkowicz. Mam nadzieję, że uda się go uratować, bo to jeden z moich ulubionych bohaterów. :wink:

Lenie ogromnie zależy na Witku, więc mam nadzieję, że on tego nie zepsuje i nie zechce dalej kręcić z Agatą. ::ysz::

Wątek nowożeńców bardzo fajny. Nie spodziewałem się, że pan młody jednak przeżył. ::rad::

Chciałbym, żeby było więcej Sambora i Rogalskiego. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 32

Zapraszam do uczestnictwa w ankiecie. :)

Wybieramy nasz ulubiony, najciekawszy wątek w nowym sezonie NDiNZ. Możecie wybrać max. 2 opcje. Mam nadzieję, że niczego nie pominąłem. Głosowanie potrwa 7 dni. :wink:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Elmoo
x 6

Post autor: Elmoo »

To Marta wróciła do serialu?
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Zagłosowałem na chorobę Falkowicza oraz rywalizację Radwana i Piotra :wink:
Elmoo pisze:To Marta wróciła do serialu?
Nie wróciła, ale Konica toczy wojnę z jej matką - z Martą tylko telefonicznie :roll:
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 32

Marta występuje off-screen. Wg powinni zrobić recast i tyle. :wink:

Zagłosowałem tak samo jak Mareczek. :)
Elmoo
x 6

Szkoda, bo bardzo lubię Kasię Bujakiewicz. Nie lubię recastów, ale jeśli już, to widziałbym w tej roli kogoś sympatycznego, np. Olga Borys.
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 32

Marek Bukowski został zatrzymany przez policję za posiadanie marihuany.

http://afterparty.pl/newsy_artykul,19472.html

Dla mnie to jest żenada. Sam nie palę marihuany, ale uważam, że jej posiadanie w niedużych ilościach na własny użytek powinno być dozwolone.
Awatar użytkownika
mailo
x 27

Post autor: mailo »

DeaconFan pisze:Marek Bukowski został zatrzymany przez policję za posiadanie marihuany.

http://afterparty.pl/newsy_artykul,19472.html

Dla mnie to jest żenada. Sam nie palę marihuany, ale uważam, że jej posiadanie w niedużych ilościach na własny użytek powinno być dozwolone.
Pierwsza fotka z zasłoniętą twarzą, druga z odsłoniętą haha
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 32

Zakończyło się głosowanie na najciekawszy Waszym zdaniem wątek w nowym sezonie NDiNZ.

Zwyciężyły ex aequo dwa wątki: rywalizacja Piotra i Radwana oraz choroba Falkowicza. Oddano na nie 3 głosy.

1 głos oddano na wątek młodych rodziców - Oli i Przemka, a także na wątek troski Leny i problemów zdrowotnych Latoszka. 1 głos oddano też na wątek walki Konicy z Martą o dzieci.

Zagłosowało 5 osób, oddano 9 głosów. Dziękuję za udział w ankiecie. :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan
Moderator
x 32

Nie rozumiem trochę tego, w jakim celu prowadzony jest wątek walki Konicy z Martą o ich dzieci. Mija się to trochę z celem, jeśli Kasia Bujakiewicz (Marta) nie pojawi się w serialu, a możemy być pewni, że się nie pojawi. :roll: Jak dla mnie mogliby spokojnie zmienić aktorkę, chociaż z tego co zauważyłem, recasty odbywają się w NDiNZ niezwykle rzadko...

Wreszcie zobaczyliśmy ostatnio więcej Marka. Szkoda tylko, że wygląda na to, że chce on odejść z Leśnej Góry. Jeśli Wieczorkowski odejdzie z serialu, to słabo. :| A myślę, że są na to spore szanse, bo przecież jakiś czas temu zniknął z czołówki. Scenarzyści mogliby bardziej wykorzystać potencjał tego aktora.

Ostatnio jest bardzo dużo Damięckiego, pojawił się także nowy rezydent - Janek Stanisławski. Mogliby ich obu spokojnie dodać do czołówki. Czemu nie chcą tego zrobić? :roll:

Warto także odnotować kilka powrotów. Wrócił po paru latach brat Agaty - Hubert, co mnie cieszy, bo to ciekawa postać, jak również Magda Soszyńska, co mnie zdecydowanie nie cieszy, bo ta postać potrafi tylko mącić i daleko jej do bycia fajnym czarnym charakterem.

Mimo tych uwag, nowe odcinki ogląda mi się bardzo przyjemnie. Niezmiennie jestem zdania, że NDINZ to serial na wysokim poziomie. :wink:
sharkinator

Post autor: sharkinator »

DeaconFan pisze:Nie rozumiem trochę tego, w jakim celu prowadzony jest wątek walki Konicy z Martą o ich dzieci. Mija się to trochę z celem, jeśli Kasia Bujakiewicz (Marta) nie pojawi się w serialu, a możemy być pewni, że się nie pojawi. :roll: Jak dla mnie mogliby spokojnie zmienić aktorkę, chociaż z tego co zauważyłem, recasty odbywają się w NDiNZ niezwykle rzadko...
Mi się wątek nawet podoba, ale zgodzę się, że bez Marty jest jakoś dziwnie. Myślę, że wcześniej czy później dojdzie do konfrontacji i wstawią nową aktorkę. Podobnie jest zresztą z Bożenką, o której Ruud tylko wspomina.
DeaconFan pisze:Wreszcie zobaczyliśmy ostatnio więcej Marka. Szkoda tylko, że wygląda na to, że chce on odejść z Leśnej Góry. Jeśli Wieczorkowski odejdzie z serialu, to słabo. :| A myślę, że są na to spore szanse, bo przecież jakiś czas temu zniknął z czołówki. Scenarzyści mogliby bardziej wykorzystać potencjał tego aktora.
Na to wygląda, że go pożegnamy. Ale z drugiej strony Wiki też miała iść do innego szpitala, a jednak została. Nawet jeśli Marek odejdzie to przynajmniej wiemy, w jaki sposób zniknie serialu, a nie zapadnie się pod ziemię jak wielu bohaterów.
DeaconFan pisze:Ostatnio jest bardzo dużo Damięckiego, pojawił się także nowy rezydent - Janek Stanisławski. Mogliby ich obu spokojnie dodać do czołówki. Czemu nie chcą tego zrobić? :roll:
A ja ich nie lubię. Chciałbym powrotu Orlickiej albo Żakowej.
Co do Huberta i Magdy mam mieszane uczucia. NDiNZ i Na Wspólnej to jedyne seriale, które regularnie oglądam.
Awatar użytkownika
BeLieF
x 88

Post autor: BeLieF »

Ebola w Leśnej Górze. Taki wątek już kiedyś był, wtedy były świetne sceny z Moniką i Brunonem.
http://superseriale.se.pl/seriale/na-do ... 45263.html
Elmoo
x 6

Mam pytaniea do tych co stale oglądają serial.
Czy Sambor i Nina obecnie mają jakiś wątek? Występują w serialu?
Czy Ola w końcu jest z Przemkiem czy nie?
Jak wyjaśnił się wątek Konicy i Marty, która uciekła z dzieckiem?
Stormy Seas

Post autor: Stormy Seas »

Sambor i Nina nie mają żadnego wątku, Nina w ogóle się ostatnio nie pojawia, natomiast Sambor bardzo rzadko i raczej na drugim planie.
Ola jest nadal z Przemkiem, aczkolwiek kilka tygodni temu pocałowała Jana, gdy oboje byli objęci kwarantanną.
Odbyła się rozprawa o prawa do opieki nad dziećmi. W jej przerwie Tretter przemówił Irenie do rozsądku i zaczęła zeznawać na korzyść Konicy. Tak więc póki co dzieci wróciły do Rafała.
Elmoo
x 6

Dzięki wielkie za odpowiedzi. :D Beznadziejnie, że Marta w ogóle się nie pojawia. Powinni namówić Bujakiewicz na powrót albo przynajmniej znaleźć inną aktorkę na jej miejsce.
ODPOWIEDZ