Sunset Beach
Annie ma zostać przewieziona do więzienia ale może jej adwokat do tego nie dopuści.ciekawe kogo odwiedziła Elaine na cmentarzu.
Meg znalazła dowód niewinności Annie przypadkowo.ciekawa scena jak Ben ją przytulił.coś widać że przyciąga Meg i Bena.
Eddy widać że korzysta ze swojej władzy jak tylko się da 
Fan SB.
kiedyś oglądałem ale nie cały i dużo pamiętam.ale wole nie pisać co się wydarzy
choć bardzo mnie kusi,ciesze się żę CBS go emituje.
także oglądam Moda na sukces choć wolałbym czasami zobaczyć Żar młodości.ciekawe czy CBS by go wyemitowało mam na myśli stare odcinki z lat 90

także oglądam Moda na sukces choć wolałbym czasami zobaczyć Żar młodości.ciekawe czy CBS by go wyemitowało mam na myśli stare odcinki z lat 90
Ostatnio zmieniony 2014-02-17, 22:39 przez bartosz34, łącznie zmieniany 1 raz.
Fan SB.
-
Dawidek
- Administrator
Spokojnie, ja się przy "SB" nie nudzę.
Serial jest dobrze prowadzony, nie zamula, jest sporo ciekawych wątków, w każdym odcinku się coś dzieje.
Z przygodami nadrobiłem jedenasty odcinek, obejrzałem już 12-ty, i zacząłem lubić Rae - a to z powodu kłopotliwej wizyty jej rodziców. Wątek poszukiwań SB mnie nie nudzi, to jeden z weselszych wątków.
Z przygodami nadrobiłem jedenasty odcinek, obejrzałem już 12-ty, i zacząłem lubić Rae - a to z powodu kłopotliwej wizyty jej rodziców. Wątek poszukiwań SB mnie nie nudzi, to jeden z weselszych wątków.
SB jest dużo ciekawsze niż MnS (oglądałam dużo lat temu, pierwsze odcinki, potem sporadycznie raz na rok odcinek moze dwa hehe). Kiedyś oglądałam też pokolenia i Żar Młodości, ale żaden z tych seriali nie dorównuje SB.Skisły pisze:Nie są nudnawe, wręcz przeciwnie. Dla mnie SB jest ciekawsze niż MNS, akcja sie nie wlecze aż tak, doskonali aktorzy, idealny soundtrack.Grisza pisze:Teraz jak oglądam powtórkę na CBS drama to nie wiem... Te pierwsze odcinki są trochę nudnawe. Nic nie zbyt ciekawego. Poczekam aż akcja się rozkręci
SB opuściłam chyba 1 odcinek na wszystkie, bo nie pamiętam czy mi siostra nagrała pod moją nieobecność czy nie
Jak RTL7 skończyło emitować SB, to powiedziałam, że więcej soap oper nie oglądam, ogólnie przestałam patrzeć w TV, bo uwielbiałam SB!!!
Dobrze przyznam się do błędu... Sunset Beach juz coraz lepiej mi się podoba. Wczoraj oglądałem serial od 00-05 nad ranem. Dla mnie najlepszy wątek to zabójstwo Douglasa. Oliwia jest świetna niczym Alexis z Dynastii. Prawda jest taka ze SB nie jest typową operą mydlaną, ponieważ Aron Spauling, który ją stworzył nie pisał nigdy dziennych seriali telewizyjnych a jedynie hity pasma wieczornego. SB jest serialem dobrym, ale nie typowym jeśli chodzi i tasiemiec.
Grisza 
Zabawna była scena przyjazdu tego adwokata - byłego męża ciotki Beth
- Co to za sukienka?
- To? Stara szmatka:)
Albo:
- Czas nie obszedł się z tobą łaskawie - czas na lifting:)
Dziwne, że Beth niby jest komiczna a tak naprawdę trochę wrobiła Annie wrzucając ten portfel do kominka (od razu wiedziałem, że ktoś go znajdzie). Annie to tak przekonująca postać, że aż sam się denerwuję jakbym to ja miał pójść do więzienia.
Fajnie, że są już wyniki ankiety. Skoro wątek morderstwa jest popularny, to może kolejna powinna być:
Kto według ciebie zamordował Dale'a Douglasa?
1. Annie
2. Olivia
3. Żadna z nich
- Co to za sukienka?
- To? Stara szmatka:)
Albo:
- Czas nie obszedł się z tobą łaskawie - czas na lifting:)
Dziwne, że Beth niby jest komiczna a tak naprawdę trochę wrobiła Annie wrzucając ten portfel do kominka (od razu wiedziałem, że ktoś go znajdzie). Annie to tak przekonująca postać, że aż sam się denerwuję jakbym to ja miał pójść do więzienia.
Fajnie, że są już wyniki ankiety. Skoro wątek morderstwa jest popularny, to może kolejna powinna być:
1. Annie
2. Olivia
3. Żadna z nich
ja także tylko uważam że Olivia mogła mieć powód do zabicia Dela.bo niby zależało jej na rodzinie ale chętnie została kochanką Dela.w sumie przyznała się mężowi żę tylko dlatego go zdradziła bo ją zaniedbywał.mogła go zabić bo on chciał szantażęm wymusić aby z nim wyjechała.
dobrze że Al. Kenedy już jest w Sunset bo tylko on możę jedynie pomóc Annie.ale już jest nakaz aby trafiła do więzienia.
zastanawia mnie jedno żę nie aresztowano Beth za pomoc Annie w ucieczce.bo pokazano ją potem wolną.troche to nie do pary według mnie
Meg już miała powiedzieć Benowi skąd przyjechała gdy dostał telefon w sprawie Annie.
chyba długo jeszcze poczekamy aż Ben i Meg zorientują się że znają się od dawna
dobrze że Al. Kenedy już jest w Sunset bo tylko on możę jedynie pomóc Annie.ale już jest nakaz aby trafiła do więzienia.
zastanawia mnie jedno żę nie aresztowano Beth za pomoc Annie w ucieczce.bo pokazano ją potem wolną.troche to nie do pary według mnie
Meg już miała powiedzieć Benowi skąd przyjechała gdy dostał telefon w sprawie Annie.
chyba długo jeszcze poczekamy aż Ben i Meg zorientują się że znają się od dawna
Fan SB.
Ciotka Beth dopiero się rozkręca
Ona jest świetna, często odrobinę humoru wprowadzi
Widać, że ma ochotę zabawić się z byłym mężem. A co z tego wyniknie, to się sami przekonacie hehe 
Może i Olivia przypomina Alexis, ale to Annie jest czarnym charakterem tego serialu i będzie bardziej przypominać Alexis, manipulantka tylko na kase leci, nawet ojcu groziła.
Może i Olivia przypomina Alexis, ale to Annie jest czarnym charakterem tego serialu i będzie bardziej przypominać Alexis, manipulantka tylko na kase leci, nawet ojcu groziła.
Ostatnio zmieniony 2014-02-18, 22:00 przez livi, łącznie zmieniany 1 raz.
no dziś Annie trochę miała strachu.ten kierowca prawie by ją zgwałcił gdyby nie Ben i Ricardo.Shon widać że bardzo przeżywa sprawę aresztowania Annie.bo przecież tak naprawdę to nie wie kto był w pokoju Dela.ale kochana mamusia kazała mu wskazać Annie.tylko dlatego że znaleziono broń u niej z której zabito Dela.Shon kocha matkę i pewnie dlatego jej nigdy nie wyda żę to ją widział w hotelu w recepcji.
fajna była akcja Bena i Meg w biurze podróży.jak Meg płakała w ramie pracownicy a Ben szukał w komputerze dowodu niewinności Annie.Paula chce wzbudzić tylko zazdrość w Ricardo i dlatego umawia się z Eddim.Kasey okazuje się żę studjuje też prawo ale wcale nie chce powiedzieć Rae prawdy.Tiffany znowu narozrabiała choć zrobiła to dla dobra Marka.ale Tifany chyba jest zainteresowana Shonem.
Annie poznała Meg i od razu potraktowała jak rywalkę
fajna była akcja Bena i Meg w biurze podróży.jak Meg płakała w ramie pracownicy a Ben szukał w komputerze dowodu niewinności Annie.Paula chce wzbudzić tylko zazdrość w Ricardo i dlatego umawia się z Eddim.Kasey okazuje się żę studjuje też prawo ale wcale nie chce powiedzieć Rae prawdy.Tiffany znowu narozrabiała choć zrobiła to dla dobra Marka.ale Tifany chyba jest zainteresowana Shonem.
Annie poznała Meg i od razu potraktowała jak rywalkę
Fan SB.
W sumie to Annie jest niejednoznaczna. Nie nazwałbym jej czarnym charakterem, bo ma dobre i złe strony. Podobnie jak Tiffany, która dziś pomogła Markowi zostać DJ'em. Co prawda tamtemu przebiła opony w samochodzie, ale miała dobre intencje.livi pisze: Może i Olivia przypomina Alexis, ale to Annie jest czarnym charakterem tego serialu i będzie bardziej przypominać Alexis, manipulantka tylko na kase leci, nawet ojcu groziła.
No niestety obawiam się, że jeszcze sporo będzie takich scen zanim oboje poznają prawdę. Pewnie będą to przeciągać w nieskończoność.bartosz34 pisze: Meg już miała powiedzieć Benowi skąd przyjechała gdy dostał telefon w sprawie Annie.
Też to zauważyłem. Liczę na jakąś ich rywalizację o Bena w przyszłości, bo one są całkowitymi przeciwieństwami.bartosz34 pisze: Annie poznała Meg i od razu potraktowała jak rywalkę
-
Dawidek
- Administrator
Zakończyło się głosowa osób i o ni w ankiecie, w której było pytanie "który wątek Ci się najbardziej podoba?". Zagłosowało 8 osób i wyniki przedstawiają się następująco:
poszukiwania SB przez Meg - 3 (37%)
zabójstwo Dale'a Douglasa - 4 (50%)
fikcyjne małżeństwo Casey'a i Rae - 0 (0%)
śledztwo dziennikarskie Vanessy - 1 (12%)
Najbardziej się podoba wątek dotyczący zabójstwa Dale'a (Dela).
Jak tak naporawdę brzmi imię ojca Annie?
Ja nie wiem, kto zabił ojca Annie. Mam nieodparte wrażenie, że to zrobiła osoba trzecia, ale rozumiem, że wątek się jeszcze będzie się toczyć i pewnie będą jeszcze zwroty akcji, które jeszcze skomplikują ten wątek. Stopniowo nadrabiam swoje zaległości.
poszukiwania SB przez Meg - 3 (37%)
zabójstwo Dale'a Douglasa - 4 (50%)
fikcyjne małżeństwo Casey'a i Rae - 0 (0%)
śledztwo dziennikarskie Vanessy - 1 (12%)
Najbardziej się podoba wątek dotyczący zabójstwa Dale'a (Dela).
Jak tak naporawdę brzmi imię ojca Annie?
Będzie taka ankieta, ale dopiero w piątek i będzie ona miała charakter ankiety weekendowej.mailo pisze:Fajnie, że są już wyniki ankiety. Skoro wątek morderstwa jest popularny, to może kolejna powinna być:
1. Annie
2. Olivia
3. Żadna z nich
Ja nie wiem, kto zabił ojca Annie. Mam nieodparte wrażenie, że to zrobiła osoba trzecia, ale rozumiem, że wątek się jeszcze będzie się toczyć i pewnie będą jeszcze zwroty akcji, które jeszcze skomplikują ten wątek. Stopniowo nadrabiam swoje zaległości.