A tak narzekaliście na TVP. A tu dają w bardzo dobrym czasie antenowym po popularnym programie informacyjnym do tego w sobote materiał o 20 urodzinach serialu. Mogli to przeciez olać bo u nas serial leci "zaledwie" od 13 lat. Program potrwa do 10 minut. Nie zapominajcie o reklamach po Teleexpressie i po tym programie.
Napisałem wczoraj maila z podziękowaniem dla TVP za ten reportaż i za dwa odcinki dziennie. Podziękowałem ,że pamiętają o fanach tego serialu i w między czasie zzapytałem czy nie ma możliwości aby TVP emitowała bliźniaczą operę "Young and restless"
Drogi szpiegu z forum teraz najwyższy czas aby znowu zaprosić jakąś gwiazdę Mody na sukces do Polski! Oczywiście najlepiej Hunter Tylo (Taylor).
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
B@r pisze:Drogi szpiegu z forum teraz najwyższy czas aby znowu zaprosić jakąś gwiazdę Mody na sukces do Polski! Oczywiście najlepiej Hunter Tylo (Taylor).
Ja też bym chciała, żeby kogoś zaprosili Taylor mówisz? Hmm... No to niech ona weźmie Brooke, ta z kolei Ricka, Rick Amber itd
Jaki szpieg! Dobra, nie wpadajmy w paranoję! Tak na poważnie to ja w żadnego szpiega nie wieżę!
Jest, własnie się dowiedziałem że dziś będe mógł oglądać Modę na modę! Yes, yes, yes!
paulincia pisze:Noo fajnie fajnie Wiadomo, że to niemożliwe, no ale jednego aktora bądź aktorkę mogliby zaprosić... Byleby nie Ridga
Lepszy Ridge niż nikt.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".