Amber Moore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Z początku Amber zależało na wejściu do rodziny, pamiętacie a zamieszkała u Brooke i miała wyobraźnie siebie sławnej? Potem oczywiście stopniowo zmieniała się na lepsze, teraz ponownie scenarzyści powracają do zwariowanej Amber robiącej problemy i to jest bardzo ciekawe, aczkolwiek to już starsza i bardziej doświadczona Amber.
A odnośnie Brooke to tez nie wiem po co jest przywoływana? W kontekście podobieństwa do Amber? Tak pewne podobieństwo jest, ale ich czyny są różne. Amber z jej historią złapania Ricka na dziecko bardziej można porównać ze Stephanie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Oczywiście ,że Amber się zmieniła , jest całkiem innym człowiekiem, tylko ona ma skłonności do powtarzania swoich błedów , np w przypadku uwodzenia dzieci Forresterów.
Skąd wogóle wnioski ,że obrona Stephanie przed Sheilą oznacz ,że nie zalażało jej na kasie ::loll:: ::plask wczolo: Własnie Stephanie ją wspierała w rodzinie , więc gdyby zgineła Amber straciłaby ostatniego sojusznika w Forresterach. Poza tym nie gryzie się ręki która karmi ::krzyw::
Primok

Post autor: Primok »

Robi pisze:Jak zwykle wymieniana Brooke z braku argumentów , płytkie to osób , które tak postępują , skąd ja to znam
Tak samo płytkie jak pisanie jednego i tego samego w kilkunastu postach w jednym temacie. Przytaczanie Brooke jest uzupełnieniem argumentów, których co niektórzy nie mają kiedy wysuwaja jakies tezy.
Awatar użytkownika
Robi

Primok pisze:Tak samo płytkie jak pisanie jednego i tego samego w kilkunastu postach w jednym temacie. Przytaczanie Brooke jest uzupełnieniem argumentów, których co niektórzy nie mają kiedy wysuwaja jakies tezy.
Jeżeli ktoś niezbyt dobrze rozumie czytany tekst który czyta to takie będzie miał wrażenie ::krzyw:: Natomiast przytaczanie argumentów innych postaci jest nie tylko płytkie ale zakazane w regulaminie ,za to lecą ostrzeżenia ,ale teraz samo nasuwa się pytanie czy jeżeli ktoś nie potrafi zrozumieć posta to czy zrozumie regulamin ::krzyw::
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Robi, Ty tyle piszesz o tych ostrzeżeniach i straszysz nimi, a sam masz już 4, więc lepiej sam uważaj ;)

No i dajmy już spokój tej Amber. Poczekajmy, aż jej wątek dalej się rozwinie :P
Primok

Post autor: Primok »

Amber jest bardziej doświadczona niż kiedyś i napewno nie popełni tych samych błędów :wink: .
Robi pisze:Jeżeli ktoś niezbyt dobrze rozumie czytany tekst który czyta to takie będzie miał wrażenie ::krzyw::
Masz rację czasem nie do końca potrafię zrozumieć sens niektórych zdań, chociażby tego:
Robi pisze:Jak zwykle wymieniana Brooke z braku argumentów , płytkie to osób , które tak postępują , skąd ja to znam
Awatar użytkownika
Robi

No właśne mucha, bazuje na własnych doświadczeniach , dlatego nauczyłem się nie łamać regulaminu :wink: Dlatego stwierdzam ,że na brak argumentów często jest w tym temacie przywoływana chociażby Brooke , które nie ma nic z tym wspólnego. Więc jest to płytkie osób które używają jej przykładu oraz zarazem łamaniem regulaminu. Mam do wyboru , wciągnąć się dyskusje o Brooke łamiąc regulamin lub odrazu przypomnieć o jego istnieniu. Wybieram to pierwsze .
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Nie podoba mi sie to, że Amber wiąże się z Thomas'em, a właściwie ulega jego kaprysom. Na szczęście ma jakieś przebłyski świadomości, ale jak widać to na Thomas'a nie działa. Ona chyba sama nie jest przekonana do tego o czym mówi.
Moim zdaniem Amber nie lata za pieniędzmi Forrester'ów. Owszem, kiedyś taka była, ale jak już się tam znalazła, to dla niej najważniejszy był Rick i dzieci. Ona szczerze kochała i kocha swojego byłego męża. Nie dziwi mnie to, że ona chce do niego wrócić. Dziewczyna w swoim życiu popełniła zbyt dużo błędów, ale nie oznacza to, że Rick przestał być jej obojętny. Co do Thomas'a, to na razie nie mogę ocenić, jakie ona ma wobec niego intencje. Nie mogę wykluczyć tego, że ona traktuje go jak niedoświadczonego chłopaka. Powinna jednak bardziej trzymać go na dystans.
Amber i Brooke chyba mają jedną wspólną cechę, kochają swoich facetów. I tego obu kobietom nie można odmówić.
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Robi: amber nie zabiła żadnego dziecka, to przegięcie tak mówić. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Robi

Bezpośrednio nie , pośrednio tak, przecież opisałem całą akcje :wink:
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Dzisiaj wspomniano, że Amber wyszła za mąż w Genoa City (a więc i w soap operze "Żar młodości") za Australijczyka, barmana - Ethana Ashby'go zwanego także Cane'm. :)

Oto fotka nowego męża Amber :wink: :

Obrazek

Trochę dziwnie się czuję jak w B&B jest tylko wspominane o nowym mężu Amber, albo o nowym mężu i synku Lauren. Niestety polscy widzowie nie mają tak dobrze jak Amerykanie i nie mogą jednocześnie śledzić losów Amber i Lauren w Y&R. :roll:

PS: Nie jestem pewien czy piszę to wszystko w dobrym temacie, ale odpowiedniejszego nie znalazłem (bo chyba nie ma tematu "Amber Moore"). :roll:
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Właśnie miałem napisać o tym , co wspomnieli w MNS. Rick chyba powiedział, że ten koleś "nie wie w co się wpakował":D Może mialo to na celu przypomnieć, że rick był jej mężem i podkreślic, że on taki już doświadczony życiowo a Phoebe taka niewinna, co każdy ciągle powtarza.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

DeaconFan pisze:Niestety polscy widzowie nie mają tak dobrze jak Amerykanie i nie mogą jednocześnie śledzić losów Amber i Lauren w Y&R. :roll:
Akurat mogę coś poradzić na pokazanie wam tego ślubu ;)
W zasadzie pan młody w nim nie uczestniczył, tylko był wmanewrowany (Amber liczyła na jego kasę chyba dlatego taki przekręt z jej koleżanką):
http://www.youtube.com/watch?v=bxhXjY9ym_0
http://www.youtube.com/watch?v=nWzmGs-1eKQ
I jeszcze Lauren z nowym synkiem rozmawia z Canem o Amber i potem on dzwoni do Brooke:
http://www.youtube.com/watch?v=vSahN9pO5Do
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Joe

Post autor: Joe »

Niech mnie ktoś oświeci czy w drugim odcinku w rozmowie Erica i Stephanie któreś z nich też wspomniało o Amber i jej nowym mężu? Mniej w tym momencie jak Stephanie mówiła o tym, że dziennikarze chcą zrobić Rickowi i Phoebe zdjęcie.
Tomala

Post autor: Tomala »

Joe pisze:Niech mnie ktoś oświeci czy w drugim odcinku w rozmowie Erica i Stephanie któreś z nich też wspomniało o Amber i jej nowym mężu? Mniej w tym momencie jak Stephanie mówiła o tym, że dziennikarze chcą zrobić Rickowi i Phoebe zdjęcie.
No chyba wspomnieli. Tylko nie bardzo zajarzyłem o co im chodzi. Zrozumiałem coś, że niby oni też są w Australii, ale to bez sensu, więc chyba coś mi się przesłyszało.
I jeszcze jedno. Czy ten księgowy sklepu w Sydney ma na imię Ridge? :lol:
ODPOWIEDZ