Pomysł z kolejną siostrą Meredith jest głupi, teraz mógłby to być brat.
Chirurdzy (Grey's Anatomy)/Prywatna praktyka (Private...)
- Adex-fan Brooke
- x 76
Serial trzyma poziom
Od 1 odcinka nadal lubię go oglądać...dziwnie będzie bez Christiny
Izzie była irytująca i chyba nie chce aby wracała, Alex ma teraz lepszą dziewczynę... Nie wiem czy w ogóle chciałbym aby ktoś z tych wymienionych postaci wrócił, najbardziej brakuje mi Marka i Lexi... Może Addison mogłaby wrócić...czy ten spin off z nią jest nadal kręcony?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Powrót Marka czy Lexi jest niemożliwy, bo obie postacie nie żyją. "Private Practice" się skończyło w styczniu 2013 roku. I choć to dawało na początku nadzieje na powrót Kate Walsh do GA to nie ma już na to szans bo niedługo startuje nowy serial "Bad Judge", gdzie gra ona główną rolę.
Mi poza Izzy (Meredith potrzebuje przyjaciółki!) brakuje Teddy. Lubiłem ją z Henrym oglądać. Właśnie na te dwie bohaterki zagłosowałem w ankiecie.
Mi poza Izzy (Meredith potrzebuje przyjaciółki!) brakuje Teddy. Lubiłem ją z Henrym oglądać. Właśnie na te dwie bohaterki zagłosowałem w ankiecie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- x 76
I po tylu latach oglądania seriali takie stwierdzenie?B@r pisze:Powrót Marka czy Lexi jest niemożliwy, bo obie postacie nie żyją..
Dla mnie fajny by był powrót George'a. Byłby dosyć prawdopodobny bo jego ciało było przecież nie do rozpoznania. Najfajniej jakby ukrywał się gdzieś i dorabiał ogromnej kasy jako tajemniczy biznesmen, którego nikt nie widzi, a potem wykupiłby szpital i rządził wszystkimi i się mścił
Skoro go nie ma to oddaję głos na Addison.
Czas na podsumowanie głosowania.
Odpowiadaliście na pytanie: która z wymienionych postaci powinna wrócić.
Zwyciężyła Izzie Stevens, która zdobyła 4 głosy (44%)
Na drugim miejscu znalazła się Addison Montgomery uzyskując 3 glosy (33%).
Trzecie miejsce zajmują ex aequo Teddy Altman i Preston Burke (zdobyli po 1 głosie - 11%).
Nikt nie zagłosował na Sloan Riley, Thatchera Greya i Ericę Hahn.
Zagłosowało 6 osób. Dziękuję.
Odpowiadaliście na pytanie: która z wymienionych postaci powinna wrócić.
Zwyciężyła Izzie Stevens, która zdobyła 4 głosy (44%)
Na drugim miejscu znalazła się Addison Montgomery uzyskując 3 glosy (33%).
Trzecie miejsce zajmują ex aequo Teddy Altman i Preston Burke (zdobyli po 1 głosie - 11%).
Nikt nie zagłosował na Sloan Riley, Thatchera Greya i Ericę Hahn.
Zagłosowało 6 osób. Dziękuję.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Mój teledysk przypominający finał 10 sezonu - https://www.youtube.com/watch?v=duSZGxK ... e=youtu.be 
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
- x 76
Dla mnie też była irytująca, ostatecznie źle potraktowała Alexa, którego lubię... Bez emocji czekam na nowy sezon bo wyjątkowo poprzedni mało ciekawie się zakończył.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
"Chirurdzy" powrócili po wakacyjnej przerwie! Widział ktoś już 11x01?
Podobała mi się rozmowa Alexa z Meredith. Widać, że Karev będzie dla niej męską Cristiną. I fajnie bo przyjaźnią się od lat i mają fajne relacje. Tym bardziej, że Grey przyda się teraz wsparcie bo nie dość, że straciła przyjaciółkę, to jeszcze jej mąż wyjeżdża i lada moment odkryje, że ma nową siostrę. Swoją drogą z Pierce jest jak z Lexie - one też się na początku nie lubiły.
Miło zobaczyć znowu Ellis Grey, liczę na więcej flashbacków z nią. Na razie powoli się rozkręca ten sezon, ale są fajne wątki z potencjałem jak właśnie depresja Owena, ciąża April, dziecko Torres i Arizony, kryzys u Dereka i Meredith, siostra Mereith i zarazem córka Richarda, siostra Dereka, ciekawi mnie jak to wszystko się dalej rozwinie.
Podobała mi się rozmowa Alexa z Meredith. Widać, że Karev będzie dla niej męską Cristiną. I fajnie bo przyjaźnią się od lat i mają fajne relacje. Tym bardziej, że Grey przyda się teraz wsparcie bo nie dość, że straciła przyjaciółkę, to jeszcze jej mąż wyjeżdża i lada moment odkryje, że ma nową siostrę. Swoją drogą z Pierce jest jak z Lexie - one też się na początku nie lubiły.
Połowa sezonu za nami.
Podoba mi się, że Derek wyjechał. Ostatnimi czasy już przynudzał i w sumie chciałbym żeby Meredith wdała się w jakiś romans podczas jego nieobecności.
Może np. z Alexem.
Derek od kiedy zaczął robić te badania dla Waszyngtonu zaczął się robić strasznie irytujący.
Najbardziej mi teraz szkoda April i Jacksona. Twarzą taką kochaną parę i zasługują na szczęście i upragnione dziecko. Chociaż rzeczywiście kolejne dziecko w serialu to tylko przeszkoda.
Szkoda mi też doktor Herman bo ją polubiłem. W przedostatnim odcinku (ostatniego nie widziałem jeszcze) była bardzo zabawna jak np. podrywała Owena czy ukradła kanapę i naśmiewała się z Arizony
Mam nadzieję, że jednak wygra z chorobą i uda się ją uleczyć. Podoba mi się też rodzące się uczucie między Owenem, a Amelią. Tęsknię jednak za Cristiną.
Podoba mi się, że Derek wyjechał. Ostatnimi czasy już przynudzał i w sumie chciałbym żeby Meredith wdała się w jakiś romans podczas jego nieobecności.
Najbardziej mi teraz szkoda April i Jacksona. Twarzą taką kochaną parę i zasługują na szczęście i upragnione dziecko. Chociaż rzeczywiście kolejne dziecko w serialu to tylko przeszkoda.
Ciekawy artykuł o największych katastrofach w serialu http://www.people.com/article/greys-ana ... r-episodes
-
kamilabuziaczek
Śmierć Dereka, nowe dziecko Meredith i nikt o tym nie pisał?
Szokujące to bo i śmierć pokazana w ciekawy sposób, ale mimo że lubiłem Dereka to ostatnio był denerwujący i może dobrze dla Meredith by coś zmieniła w swoim życiu. Końcówka finałowego odcinka jak Alex przyszedł do szpitala zobaczyć małą Ellis jakby sugerowała, że oni teraz będą razem. Ktoś też odniósł takie wrażenie? Ciekawe! Możliwe też, że teraz Mer się skupi na karierze i dzieciach i facet jej nie będzie potrzebny. Teraz z oryginalnej obsady została już tylko Meredith, Richard, Bailey i Alex...
Tu jest bardzo fajny teledysk, który podsumowuje sezony 1-10 --> https://www.youtube.com/watch?v=q1pcpgREQ5c
Świetnie sobie przypomnieć szczególnie te początkowe sceny!
Tu jest bardzo fajny teledysk, który podsumowuje sezony 1-10 --> https://www.youtube.com/watch?v=q1pcpgREQ5c
Świetnie sobie przypomnieć szczególnie te początkowe sceny!