"To nie jest zwykła sałatka! To sałatka Caroline Spencer!" I wszystko jasneDawidek pisze:Najjaśniejszą gwiazdą ostatnich odcinków jest Caroline, która robi wszystko, by wyeliminować Mayę. Zabawne było, jak położyła narzutę na fotel, by się nie ubrudzić, albo dezynfekowała dłonie w burze producenta filmów dla dorosłych.Taka stanowcza i waleczna.
Kiedyś była bardziej nieśmiała, teraz nabrała większe odwagi, chyba wyczuła, że traci grunt pod nogami.
Liam i Steffy mają sielankę. To potwierdza, że chłopak w równym stopniu kocha dwie kobiety. I Steffy i Hope. Z obiema potrafi stworzyć coś fajnego, choć każda z nich jest inna.
Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- Adex-fan Brooke
Caroline jest teraz postacią, którą ciekawie jest oglądać bo nigdy się nie wie czym zaskoczy, tylko razi, że do tej pory była taka cukrowa i mdła. Dazyee natomiast jest postacią która razi swoją obecnością bardziej niż Taylor. Liam tak samo i jego wiecznie dobry humorek, co tam, że prawie wziął ślub z Hope, ze Steffy bryka tak samo zadowolony, Hope na prawdę powinna przejrzeć na oczy, że nie ma czego żałować i że zasługuje na kogoś lepszego. Eric taki naładowany seksem z Taylor, że gada bzdury, że wniosła ona jakąś radość do domu, przecież to nie jej zasługa, że Liam i Steffy ślub tam planują, śmieszne jak Steffy wypomniała Taylor milion ślubów a ta oczywiście znowu świętoszka, że wcale nie... a już to latanie jak sęp nad Katie to całkiem karygodne. Na dodatek lektor matron of honor tłumaczy jako starościna weselna
Co do Taylor jeszcze to ona ciągle powtarza jedną wielką bzdurę, że Brooke rozbiła jej związek i zabrała Ridge'a jej i dzieciom, czy ktoś może wyjaśnić kiedy niby to miało miejsce?
bo przecież jeśli mowa o rok 2001 to Brooke się to nie udało ze względu na poświęcenie Ridge'a małym dzieciom. To przecież Taylor rozbiła rodzinę małego RJa!!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Do tego Steffy w dobrym humorku przyznała się Carterowi, że podstępem wrobiła Liama w ślub a potem sabotowała jego związek z Hope, lecz nie żałuje rezultatów bo ma dzieckoAdex-fan Brooke pisze: Liam tak samo i jego wiecznie dobry humorek, co tam, że prawie wziął ślub z Hope, ze Steffy bryka tak samo zadowolony,
- Adex-fan Brooke
Carter przyznał, że kocha śluby dlatego ich udziela
ta postać jest jakaś dziwaczna
Śmieszne też, że starościna oczekuje wnuka a dla jej partnera to będzie prawnuk
Brooke i Bill wykazali się dziecinną naiwnością wierząc, że zmienna Katie chociaż raz mówiła coś poważnie i teraz Bill znowu wpakowany w męczenie się dalej z Katie bo inaczej ona wykorkuje. Brooke znowu w beznadziejnej sytuacji, ale przynajmniej ciekawie ją widzieć jak sobie radzi w takich scenach, niestety wielce troskliwy sęp Taylor już krąży nad nią. Super dziś Donna podsumowała Taylor.
Śmieszne też, że starościna oczekuje wnuka a dla jej partnera to będzie prawnuk
Brooke i Bill wykazali się dziecinną naiwnością wierząc, że zmienna Katie chociaż raz mówiła coś poważnie i teraz Bill znowu wpakowany w męczenie się dalej z Katie bo inaczej ona wykorkuje. Brooke znowu w beznadziejnej sytuacji, ale przynajmniej ciekawie ją widzieć jak sobie radzi w takich scenach, niestety wielce troskliwy sęp Taylor już krąży nad nią. Super dziś Donna podsumowała Taylor.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Dawidek
- Administrator
Lubię Cartera, dlatego nie mam nic przeciwko niemu. To fajna postać.
Jakoś ta "starościna"mi trochę ie pasowała, chociaż są starostowie na ślubach, więc mogę być i starościne. Miałem jednak wrażenie, że coś tu w tym tłumaczeniu nie pasowało, mimo że nie znam angielskiego. W temacie o lektorze wyjaśniliście, że Taylor kopnął zaszczyt zostania świadkiem na ślubie córki. Jeśli podczas napisów końcowych usłyszę, że odcinek tłumaczyła M. Surawska, to mogę mieć pewność, że będzie większa lub mniejsza wpadka.
Jakoś ta "starościna"mi trochę ie pasowała, chociaż są starostowie na ślubach, więc mogę być i starościne. Miałem jednak wrażenie, że coś tu w tym tłumaczeniu nie pasowało, mimo że nie znam angielskiego. W temacie o lektorze wyjaśniliście, że Taylor kopnął zaszczyt zostania świadkiem na ślubie córki. Jeśli podczas napisów końcowych usłyszę, że odcinek tłumaczyła M. Surawska, to mogę mieć pewność, że będzie większa lub mniejsza wpadka.
- Adex-fan Brooke
Matron of honor zawsze było tłumaczone na świadkową więc możesz skrócić swoje śledztwo i niedowierzania weryfikując po prostu jakieś stare śluby

Uwielbiam Adex, jak wiesz lepiej niż bohaterowie.Adex-fan Brooke pisze: Liam tak samo i jego wiecznie dobry humorek, co tam, że prawie wziął ślub z Hope, ze Steffy bryka tak samo zadowolony, Hope na prawdę powinna przejrzeć na oczy, że nie ma czego żałować i że zasługuje na kogoś lepszego. Eric taki naładowany seksem z Taylor, że gada bzdury, że wniosła ona jakąś radość do domu
Taylor ewidentnie wniosła radość w życie Eryka, ale ty jesteś zaślepiony.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- Adex-fan Brooke
A ja uwielbiam jak nie kumasz ironizowania i śmiania się z tego co czasem wygaduje jakaś postać
Trzymając się natomiast faktów, nie przeczę że w życie Erica seks z Taylor wniósł radość
ale aby aż do samego domu w scenie gdy było to wspomniane to twierdzę, że bardziej entuzjazm Steffy i Liama organizujących ślub wpłynął na wesołą atmosferkę. To jednak tylko moje zdanie, możesz mieć własne, nie bronię
Przecież Ty nie jesteś zaślepiony Taylor prawda? 
Trzymając się natomiast faktów, nie przeczę że w życie Erica seks z Taylor wniósł radość
-
Dawidek
- Administrator
Mamy kolejny ślub w serialu. Nie pierwszy i nie ostatni. Lubię takie odcinki. Bardzo fajną scenerię wybrano na ceremonię. Gdyby się rozpadało, to ślub pewnie odbyłby się w salonie rezydencji. Chociaż - po tym, co odstawiła Steffy - nie zdziwiło by mnie to, gdyby przysięgę złożyła w strugach ulewnego deszczu.
Wjazd na motorze jeszcze nie jest takim przejawem szaleństwa, ale czarna suknia ślubna wygląda niekonwencjonalnie. Po kim ona ma tak drapieżny charakter? Stephanie daleko do swej wnuczki.
Razi brak Ridge'a.
Ten ślub chyba z założenia miał być taki trochę na luzie. Pan młody wyglądał niespecjalnie, bardziej stosownie się ubrał Thomas - chyba po raz pierwszy był w muszce (tylko ta nieszczęsna broda - nie pasuje). Eric też wyglądał zwyczajnie. Liam mógłby się w końcu ogolić.
Ciekawe, czy Eric zaprojektował tę czarną suknię ślubną?
Ten ślub chyba z założenia miał być taki trochę na luzie. Pan młody wyglądał niespecjalnie, bardziej stosownie się ubrał Thomas - chyba po raz pierwszy był w muszce (tylko ta nieszczęsna broda - nie pasuje). Eric też wyglądał zwyczajnie. Liam mógłby się w końcu ogolić.
Ciekawe, czy Eric zaprojektował tę czarną suknię ślubną?
- Adex-fan Brooke
Jeśli tak to jego najgorszy projektDawidek pisze:Ciekawe, czy Eric zaprojektował tę czarną suknię ślubną?
Wyglądała beznadziejnie, co innego Felicia kilka lat temu na niedoszłym ślubie z Dante gdy też miała czarną suknię, ale wyglądała jakoś lepiej. Na Liama i jego miny też ciężko patrzeć. W sumie żal mi Steffy tak jak Hope, która wreszcie oprzytomniała co do walki itp. ale za późno, więc Brooke i Rick słusznie powstrzymali ją aby nie dodawała sobie bólu. Starościna nawet dość dobrze wyglądała na ślubie, bez sensu, że Ridge olał po raz kolejny rodzinę w ważnym momencie. Dziwne, że każdy taki wyrozumiały wobec niego. Thomas w brodzie wygląda o wiele gorzej.
- Adex-fan Brooke
Najbardziej w tych wszystkich ślubach, szczególnie młodych postaci dziwi mnie, że nie robią hucznego wesela (jak to w innych amerykańskich serialach), tylko przy jakiejś smętnej muzyce lub nawet jej braku uczczą po czym idą do domu lub na wyjazd od razu, bez sensu totalnie
to już w Polsce biedni ludzie mają weselsze uroczystości