Nie można bo zlikwidowano tamtą stronę po tym jak była masowo zaatakowana, mam nadal adreskubeczek pisze:A czy planujecie odświeżyć mns.friko.pl ???Bo ja jestem za,strona fajna dzięki niej naczytałem się dużo spoilerków.I mam pytanie:Czy można wejść jeszcze na te stare forum przed 2005 rokiem i sobie coś poczytać?Dawidek pisze:Ziggy, raczej nie. Oleg, co jakiś czas aktualizuje stronę, najczęściej przy okazji plebiscytów. I chyba tak na razie pozostanie. Dobrze, że została dodana informacja mówiąca o tym, że forum jest aktywne.
Temat o polskiej stronie "Mody na sukces"
- Adex-fan Brooke
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Nareszcie miałem możliwość aktualizacji barmomteru na stronie.
Ale ja nie o tym - dziś rusza głosowanie w nominacjach do MNS Site Awards 2003 USA / 2008 Polska. Głosowanie finałowe będzie przebiegało tak, jak w poprzednich latach, czyli na forum będziemy wybierać zwycięzców sposród piątki nominowanych. A teraz właśnie wybueramy tę piątkę w każdej z 10 kategorii w głowaniu na identycznych zasadach, jak ostatnio w baromatrze i głosowaniu na Najlepszą postać MNS - z 12 niżej podenych wybieramy 10 i szeregujemy od najlepszej do najgorszej, przyznając punkty: 12,10 i od 8 do 1. Pierwsza piątka z każdego głosowania będzie nominowana do MNS Site Awards. Tradycyjnie, po linki do wszystkich 10 głosowań można się zgłaszać do mnie na PW (wystarczy tytuł PW "MNS Site Awards") - głosuje pierwszych 13 osób.
Oto kandydaci do nominacji:
Kobiety:
Amber
Bridget
Brooke
Darla
Jackie
Macy
Megan
Sally
Samantha
Sheila
Stephanie
Tricia
Mężczyźni:
C.J.
Clarke
Deacon
Dominick
Eric
Lorenzo
Mark
Massimo
Oscar
Rick
Ridge
Thorne
Serial - Polska
Barwy szczęśćia
Klan
Egzamin z życia
M jak miłość
Na dobre i na złe
Na wspólnej
Niania
Pierwsza miłość
Plebania
Ranczo
Teraz albo nigdy
Złotopolscy
Serial - świat
24 godziny
Brzydula Betty
Chirurdzy
Czarodziejki
Dr House
Bracia i siostry
Gotowe na wszystko
Jerycho
Krok od domu
Krymilnalne zagadki Miami
Skazany na smierć
Zagubieni
Ale ja nie o tym - dziś rusza głosowanie w nominacjach do MNS Site Awards 2003 USA / 2008 Polska. Głosowanie finałowe będzie przebiegało tak, jak w poprzednich latach, czyli na forum będziemy wybierać zwycięzców sposród piątki nominowanych. A teraz właśnie wybueramy tę piątkę w każdej z 10 kategorii w głowaniu na identycznych zasadach, jak ostatnio w baromatrze i głosowaniu na Najlepszą postać MNS - z 12 niżej podenych wybieramy 10 i szeregujemy od najlepszej do najgorszej, przyznając punkty: 12,10 i od 8 do 1. Pierwsza piątka z każdego głosowania będzie nominowana do MNS Site Awards. Tradycyjnie, po linki do wszystkich 10 głosowań można się zgłaszać do mnie na PW (wystarczy tytuł PW "MNS Site Awards") - głosuje pierwszych 13 osób.
Oto kandydaci do nominacji:
Kobiety:
Amber
Bridget
Brooke
Darla
Jackie
Macy
Megan
Sally
Samantha
Sheila
Stephanie
Tricia
Mężczyźni:
C.J.
Clarke
Deacon
Dominick
Eric
Lorenzo
Mark
Massimo
Oscar
Rick
Ridge
Thorne
Serial - Polska
Barwy szczęśćia
Klan
Egzamin z życia
M jak miłość
Na dobre i na złe
Na wspólnej
Niania
Pierwsza miłość
Plebania
Ranczo
Teraz albo nigdy
Złotopolscy
Serial - świat
24 godziny
Brzydula Betty
Chirurdzy
Czarodziejki
Dr House
Bracia i siostry
Gotowe na wszystko
Jerycho
Krok od domu
Krymilnalne zagadki Miami
Skazany na smierć
Zagubieni
Rok 2003 jeszcze się nie skończył ale już dobiega końca. Głosowanie jest narazie na nominacje a właściwe głosowanie dopiero przed nami.Beja pisze:Czy rok 2003 już nam się skończył na TVP1? Myślałam, że jeszcze nie...
Jakoś mało tych kategorii, wcześniej było chyba więcej...
Ja z serialami raczej nie miałem problemu bo sporo ich oglądam. Ale oczywiście nie wszystkie. Raczej miałem porblem z postaciami, szczególnie w kategorii "Najlepsze ciało" bo wiele z nich ma beznadziejne.
Ja miałem problemy z punktacją na końcu , początek zawsze jakoś szedł , Brooke Jackie Megan Darla Samantha i Sheila ( różna kolejność ) natomiast dalej już miałem problemy

[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Marek Forrester
Ja także miałam problem z serialami, bo sporej części nie oglądam, szczególnie z tych polskich. W zagranicznych zabrakło mi Monka, ale cóż, nie można było nominować wszystkich.
Ogólnie fajne głosowanie, ale czekam na niespodziankę - czyli żeby Brooke ustąpiła miejsca innym paniom w jakichś kategoriach. 
Dlaczego w ankiecie nie ma Taylor?
Przecież było kilka scen z Taylor w 2003 roku... We wspomnieniach bohaterów, ale jednak... 
I gdzie ankieta za rok 2002?
To głosowanie powinno obejmować rok 2002 i 2003...
I gdzie ankieta za rok 2002?
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".