Bieżące odcinki "Mody na sukces"

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Ci dzisiejsi prawnicy byli super. :twisted: Dawno się tak nie uśmiałem. A te prawniczka niby nie znała osobiście tego prawnika, a poszła ze "skunksem" na lunch. ::chytry:: A najlepsze było to, kiedy powiedziała, żeby Ridge i Brooke wrócili do swoich nór, a z Erykiem spotka się w sądzie. I jeszcze o kawę poprosiła. :lol: Poza tym ta kłotnia o władzę: Kto tu rządzi? Stephanie: Ja Ridge: Ja powinienem Brooke: Ty Eryku Thorne: A prezes się nie liczy?! ::cojest:: Tylko Taylor jest z tego grona "dorosła". ::rad::

Taylor nie powinna rozmawiać z Brooke, tylko wyrzucić ją za drzwi i pomówić z Ridge'm. Wiadome jest, że jak Logan porzuci Nicka ( bo to, że będą razem, to tylko kwestia czasu ), to znowu pobiegnie do Forrestera.

Na Bridget po prostu szkoda słów. ::plask wczolo: Brooke nie lepsza. Niby skończyła z Kapitanem, a ciągle słucha jego pioseneczek, wzdycha, marzy o nim ( a tak swoją drogą, to kiedy Nick nagrał dla Logan płytę? :lol: )
Ostatnio zmieniony 2009-09-03, 17:18 przez Pottermaniack, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dziś odcinki były świetne, głównie pierwszy z zbiorową sceną, te docinki, ci prawnicy, można było się uśmiać, albo Stephanie o wywaleniu na bruk.
Taylor w ogóle nie powinna się mądrzyć, Brooke ma prawie takie prawa jak Ridge do FC bo też poświęciła tej firmie wiele.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Beja

Post autor: Beja »

Również twierdzę, że dzisiejsze odcinki były świetne i piszę to pomimo że oglądałam je piąte przez dziesiąte, bo byłam zajęta czymś innym. ::jezyk:: Chyba nadrobię sobie jutro w necie. Z tego co wyłowiłam najlepsze były teksty z kłótni o firmę.
Przytulny gabinecik Stephanie wybrała dla Eryka, Brooke i Ridge'a, nie sądzicie? 8) (dla Ridge'a też ma on być, tak? Bo usłyszałam coś, że Brooke będzie na środku, żeby mieli do niej równą odległość, więc mniemam, że chodzi o Ridge'a)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Genialny był odcinek 4472. Kłótnia w biurze między wszystkimi postaciami była zabawna a jednocześnie zacięta. Na pytanie kto powinien zarządzać firmą każdy poczuł w sobie pierwiastek właściciela! Stephanie - JA, Ridge - JA POWINIENEM, Brooke - TY ERYKU, Thorne - A PREZES SIE NIE LICZY?! Prawnicy mają rację, w sądzie to wszystko będzie się ciągło a firma na tym straci, dużo zależy od Stephanie jeśli ona zgodzi się na negocjacje może uda się jakoś wspólnie pogodzić.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

W ogóle te odcinki jakby całkowicie oderwane od rzeczywistości ::loll::
Myślałem, że zobaczymy romansujących akcie i Eric'a, a tu Eric siedzi w swoim biurze sobie projektuje ::loll:: Myślałem, że przegapiłem jakieś odcinki :lol:

Myślałem, że Thorne miał kiedyś gabinet w piwnicy, a jednak da się zejść jeszcze niżej ::loll::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Zgadzam się z wami, niesamowite odcinki.
Najpierw te docinki Stephanie i Eryka, potem ci adwokaci - Gregory i Gloria (Jonathan poszedł w końcu w odstawkę), ta rozmowa kto rządzi firmą i wylądowanie Eryka w piwnicy. :lol:
Chyba nawet jeszcze raz je sobie w weekend obejrzę na stronie TVP. :D
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Tim

Post autor: Tim »

Co mogę powiedzieć o dzisiejszych odcinkach. Wszystko co było do powiedzenia zostało powiedziane. :) Ogólnie w dzisiejszych odcinkach nie było rzeczy, które mnie jakoś zdenerwowały. No może rozmowa Brooke z Dante. Właśnie chciałem się o to spytać od kilku dni . Co się Brooke stało w rękę?
Dr. House : "You want to make things right? Too bad. Nothing's ever right."
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Tim pisze: Co się Brooke stało w rękę?
Jeśli dobrze pamiętam to aktorka wtedy miała wypadek podczas jazdy konnej i złamała rękę.
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Odcinki - boskie. Aktorzy mieli ciężkie zadanie, by skoordynować swoje kwestie. :D
Najlepsi byli dziś prawnicy - szczególnie ta Gloria, która z tymi norami wypadła wręcz rewelacyjnie. :serce: :serce: Ta postać na trwale mogłaby wejść do serialu, wiele by wniosła. :D Prawnicy mieli rację - rodzinka musi się dogadać, inaczej firma padnie. Stephanie musiała przyznać rację (miała świetne miny dzisiaj :D ).
Bridget jest między młotem a kowadłem. Mam nadzieję, że z dzieckiem nie będzie aż tak źle. ::bojesie::
Brooke mogła sobie odpuścić rozmowa z Dante. :|
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kiedyś Stephanie nie strzelała tyle min co teraz, zauważyliście? Dobre jak wyzywała Johnatana i zapytała "znowu się rozwodzi?" to chyba było złe przetłumaczenie?może rozwodzi kogoś, biedak stracił posadę u Eryka ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Mikiks

Post autor: Mikiks »

Damians pisze:
Beja pisze: A ona ma swój rozum przecież!

Właśnie chyba nie ma
To samo chciałem napisać. Bridget nie ma własnego rozumu. Odkąd zmienili aktorkę, wszyscy myśla za nią. Najpierw wszyscy myśleli za nią i mówili jej, że nie ma wiązać się z Nickiem, potem Dante myślał za nią i wymyślił udaną aborcję, potem Stephanie myślała za Bridget i powiedziała, że Brooke i Nick nie przeszli jej próby, a teraz znów wszyscy starają się ją przeciągnać na swoją stronę. Bridget nie ma mózgu, nie ma swojego zdania, jest głupia i słaba psychicznie. Zupełne przeciwieństwo jej znakomitej poprzedniczki ::kwasny::

Dobrze, że Johnatan został z niczym. To zwyczajny oszust, niech się cieszy, że nie siedzi w więzieniu, bo na to zasłużył.

Ogólnie nudne to wszystko
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Bridget chyba podjęła decyzję - kontrowersyjną, ale jednak zdecydowała, że zostanie z mężem i dzieckiem. Niech teraz na siebie uważa.
Taylor mogła mieć sporo racji, co do uczuć Stephanie. Jackie też - przecież Stephanie i Eric kłócą się jak małżonkowie. Widać było, że Siwa, jak ją nazywacie, była zazdrosna o swego byłego męża....
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

No oczywiście, że Stephanie i Eric łączy jakaś tam miłość, ale po tych wszystkich obustronnych upokorzeniach i wyzwiskach nie wyobrażam sobie, żeby oni byli razem.
Stepha powiedziała Eric'owi, że ten brzydko śpiewa :mrgreen: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
DeaconFan

Post autor: DeaconFan »

Tak, ta kłótnia "małżeńska" była super. :lol:

Antonio Sabato Jr., który wciela się w rolę Dante w końcu miał większe pole do popisu. Dantem targały dziś emocje, co mi się bardzo podobało. :)

Co do pary Nick i Bridget, to nawet już chyba nic do nich nie mam. A niech sobie będą razem jak chcą, ale pewnie do czasu... ::chytry::
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
Awatar użytkownika
Pottermaniack

Post autor: Pottermaniack »

Bridget odziedziczyła ślepotę na pewne sprawy od Brooke - Logan nie dostrzegła, że Eryk nadal kocha Stephanie. I to bardziej od niej! A Jackie powinna zostać psychiatrą, jak Taylor. ::loll::

Teraz uważam, że Bridget powinna być z Nickiem przynajmniej do porodu. Potem niech skoczy w ramiona Brooke, lub na odwrót. :roll:

Szkoda mi Dante. Jak tak myślę, to może uda mi się polubić Jackie. :lol:
ODPOWIEDZ