Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

W dzisiejszych odcinkach coś sporo było nawiązań do chomików :) :serce: I w końcu Susan stała się "normalna". Szkoda, że ją Mike zostawił :( Reszta desperatek też była świetna, jak zawsze! I ten różowy gips Edie :mrgreen:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Najbardziej lubię teraz Lynette :lol: 8)
Te jej pomysły i jej szefowa Nina :lol: 8)
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Moje wrażenia po wczorajszych odcinkach:
Jak zwykle Bree wspaniała!!! Scena z drugim pogrzebem zniewalająca, chociaż chyba za bardzo to "przeżyła". Ja na jej miejscu obrączkę bym zostawił na pamiatke po Rexie, ale można to nazwać momentem desperacji.
Jeśli chodzi o George'a to całkowicie jest on pochrzaniony i te jego ciągłe "gapienie sie" na Bree też jest zniewalające.....
B@r - zamieścisz scenkę z drugim pogrzebem Rexa??? Pokazuje doskonała mimikę Bree/Marcii. Bardzo proszę.
W drugim odcinku scena na ulicy z Susan i Mike'm tez doskonale zagrana a co ważniejsze przekoująco. Podobało mi się, że było ujęcie na Bree, Lynette i Gabi.
Tą scenke z Susan B@r też proszę bardzo serdecznie.
I jaka była sentencja po pierwszym odcinku?? Bo zapomniałem spisać...
::rad::
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
emeralda

Post autor: emeralda »

A kto jest teraz narratorem, kiedys czytalam przecieki, ze mial byc Rex...?
Awatar użytkownika
wiwi

Nadal Mary Alice, ale byłoby ciekawie gdyby czasem w tej roli pojawił się Rex :)
Bic

Post autor: Bic »

Czy to jest druga seria czy powtórki. I kiedy to było w USA ?
Tylko Chuck Norris wie ile jest odcinków "Mody na sukces".
Awatar użytkownika
wiwi

To jest druga seria! Ale nie wiem dokładnie kiedy te odcinki były w USA. Myślę, że szybko ich doganiamy bo mamy dwa nowe odcinki tygodniowo!
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Podobno od końca marca już będzie po jednym odcinku.
Mnie teraz najbardziej ciekawią scenki z Lynette i Bree. I właśnie jestem załamany bo przegapiłem całą końcówkę pierwszego odcinka ostatnio -czy może mi ktoś opowiedzieć? Wiem że chyba był drugi pogrzeb Rexa i Lynette coś odwineła w klubie?? (bo to było na reklamie) a właśnie może macie videa z reklamami albo z tymi scenkami właśnie???
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Adex-fan Brooke pisze:Podobno od końca marca już będzie po jednym odcinku.
Mnie teraz najbardziej ciekawią scenki z Lynette i Bree. I właśnie jestem załamany bo przegapiłem całą końcówkę pierwszego odcinka ostatnio -czy może mi ktoś opowiedzieć? Wiem że chyba był drugi pogrzeb Rexa i Lynette coś odwineła w klubie?? (bo to było na reklamie) a właśnie może macie videa z reklamami albo z tymi scenkami właśnie???
W pierwszym odcinku te dwie sceny, które podałeś były końcowe. lynette wariowała w klubie, przez co szefowa Nina aż "usiadła z wrazenia". Potem była scena drugiego pogrzebu Rexa - żałuj Adex, że nie widziałeś. Marcia odegrała idealnie a sama mimika twarzy była godna Oscara. Mary Alice skomentowała to w następujący sposób - "Każdy z nas potrzebuje kogoś, na kim może polegać- lojalnych przyjaciół, oddanych adwokatów, kochającej rodziny. Bywa, że ludzie o których myśleliśmy, że nigdy nas nie odpuszczą, odchodzą. Wtedy zrobimy wszystko, by powrócili..."
B@r - cały czas z niecierpliwościa czekamy, aż zapuścisz nam jakies video. ::ok:: :mrgreen:
Pozdr. :wink:
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Dzięki Bartex! No żałuję :cry:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
wiwi

Adex, ale wiesz że w soboty od 16.00 są powtórki tych odcinków z czwartku?
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Tak wiem i to właśnie dopiero dziś zasiadłem oglądać i dziś przegapiłem tę końcówkę ::jezyk::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Odc. 2x05

Lynette rozładowuje napięcie Niny.

Obrazek
http://rapidshare.de/files/15852102/Lyn ... a.wmv.html
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Nowy "atak" fotek ::jezyk:: :
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Doug Savant z żoną Laurą Leighton (oboje grali w "Melrose Place" tak jak Marcia
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Znowu urocza Marcia:
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Lynette badzo rozwinęła się jako postać i coraz bardziej ją lubię. Szkoda mi Susan:( jeszcze wszyscy musieli zobaczyć jej upokorzenie:(
ODPOWIEDZ