Gotowe na wszystko (Desperate Housewives)
Moje wrażenia po wczorajszych odcinkach:
Jak zwykle Bree wspaniała!!! Scena z drugim pogrzebem zniewalająca, chociaż chyba za bardzo to "przeżyła". Ja na jej miejscu obrączkę bym zostawił na pamiatke po Rexie, ale można to nazwać momentem desperacji.
Jeśli chodzi o George'a to całkowicie jest on pochrzaniony i te jego ciągłe "gapienie sie" na Bree też jest zniewalające.....
B@r - zamieścisz scenkę z drugim pogrzebem Rexa??? Pokazuje doskonała mimikę Bree/Marcii. Bardzo proszę.
W drugim odcinku scena na ulicy z Susan i Mike'm tez doskonale zagrana a co ważniejsze przekoująco. Podobało mi się, że było ujęcie na Bree, Lynette i Gabi.
Tą scenke z Susan B@r też proszę bardzo serdecznie.
I jaka była sentencja po pierwszym odcinku?? Bo zapomniałem spisać...

Jak zwykle Bree wspaniała!!! Scena z drugim pogrzebem zniewalająca, chociaż chyba za bardzo to "przeżyła". Ja na jej miejscu obrączkę bym zostawił na pamiatke po Rexie, ale można to nazwać momentem desperacji.
Jeśli chodzi o George'a to całkowicie jest on pochrzaniony i te jego ciągłe "gapienie sie" na Bree też jest zniewalające.....
B@r - zamieścisz scenkę z drugim pogrzebem Rexa??? Pokazuje doskonała mimikę Bree/Marcii. Bardzo proszę.
W drugim odcinku scena na ulicy z Susan i Mike'm tez doskonale zagrana a co ważniejsze przekoująco. Podobało mi się, że było ujęcie na Bree, Lynette i Gabi.
Tą scenke z Susan B@r też proszę bardzo serdecznie.
I jaka była sentencja po pierwszym odcinku?? Bo zapomniałem spisać...
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
- Adex-fan Brooke
Podobno od końca marca już będzie po jednym odcinku.
Mnie teraz najbardziej ciekawią scenki z Lynette i Bree. I właśnie jestem załamany bo przegapiłem całą końcówkę pierwszego odcinka ostatnio -czy może mi ktoś opowiedzieć? Wiem że chyba był drugi pogrzeb Rexa i Lynette coś odwineła w klubie?? (bo to było na reklamie) a właśnie może macie videa z reklamami albo z tymi scenkami właśnie???
Mnie teraz najbardziej ciekawią scenki z Lynette i Bree. I właśnie jestem załamany bo przegapiłem całą końcówkę pierwszego odcinka ostatnio -czy może mi ktoś opowiedzieć? Wiem że chyba był drugi pogrzeb Rexa i Lynette coś odwineła w klubie?? (bo to było na reklamie) a właśnie może macie videa z reklamami albo z tymi scenkami właśnie???
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
W pierwszym odcinku te dwie sceny, które podałeś były końcowe. lynette wariowała w klubie, przez co szefowa Nina aż "usiadła z wrazenia". Potem była scena drugiego pogrzebu Rexa - żałuj Adex, że nie widziałeś. Marcia odegrała idealnie a sama mimika twarzy była godna Oscara. Mary Alice skomentowała to w następujący sposób - "Każdy z nas potrzebuje kogoś, na kim może polegać- lojalnych przyjaciół, oddanych adwokatów, kochającej rodziny. Bywa, że ludzie o których myśleliśmy, że nigdy nas nie odpuszczą, odchodzą. Wtedy zrobimy wszystko, by powrócili..."Adex-fan Brooke pisze:Podobno od końca marca już będzie po jednym odcinku.
B@r - cały czas z niecierpliwościa czekamy, aż zapuścisz nam jakies video.
Pozdr.
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
- Adex-fan Brooke
- Adex-fan Brooke
Tak wiem i to właśnie dopiero dziś zasiadłem oglądać i dziś przegapiłem tę końcówkę 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Nowy "atak" fotek
:

Doug Savant z żoną Laurą Leighton (oboje grali w "Melrose Place" tak jak Marcia

Znowu urocza Marcia:

Doug Savant z żoną Laurą Leighton (oboje grali w "Melrose Place" tak jak Marcia

Znowu urocza Marcia: