Bieżące odcinki "Mody na sukces"
- Adex-fan Brooke
Beznadziejny ten wątek Katie i Ridge'a, ale przynajmniej coś nowego, fajnie też, że powrócił RJ i o dziwo bez sorasu, aczkolwiek jakiegoś irytującego dziwnie wyglądającego dzieciaka dali do tej roli. Hope mnie irytuje jak to ona wielce moralna i jak rozważa wszystko, wg mnie Wyatt nie zrobił nic wielce złego, dobrze Quinn Liamowi przygadał, że niech leci do Steffy sobie zrobić dziecko.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Strasznie głupie te odcinki. Przecież można było inaczej napisać wątek diamentu- Wayat kradnie diament, ale wina spada na Liama, który wędruje do więzienia, Quinn kradnie monitoring, sprawa wychodzi dopiero teraz. Było by to logiczne, ciekawe, dynamiczne, mogła by być wielka afera i wielki międzynarodowy skandal, a tak niby kradzież, a tak naprawdę świetna akcja promocyjna Wayatta, a Liam, Pam i spółka robią aferę z tego, że złodzieje trafili do więzienia
i że oszukano starsznie Hope. Naprawdę, nie wiem za co płacą scenarzystom taką kasę. Wątku Ridge i Kate nawet nie komentuję, jedynie co odrobinę mogłoby być ciekawe to Quinn, która będzie chciała osobą Alex uwieść Liama, ale czy tego nie zawalą, bo ostatnio te wątki albo prowadzone od początku źle, a jak dobrze się zapowiadają, to są zepsute na końcu.
- Adex-fan Brooke
Dobre podsumowanie paw, w pełni się zgadzam. Pomyliłeś imię Aly na Alex.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ridge i Katie wypadają strasznie słabo. Ewidentnie widać, że skoro Brooke "zdradziła" Ridge'a z Bille'm to ten chce jej zrobić na złość uderzając ją związkiem z jej siostrą. Brooke zachowuje się zresztą także idiotycznie, oddając Katie Bill'a tak jakby wydarzenia z 2013 roku wcale nie miały miejsca, bo "wrócił Ridge" i może słusznie ją kara Ridge, ale dlaczego akurat z Katie??? Przecież mógłby wkurzony sprowadzić Taylor do LA(Taylor przecież jako jedyna wykryła, że coś dzieje się pomiędzy parą Brill) i uczucie by odżyło, a i Brooke byłaby jeszcze bardziej nakręcona na odzyskanie jego. To byłoby znacznie bardziej logiczniejsze, mimo że oznaczałoby reaktywację kotleta B/R/T. Ogólnie Brooke powinien się ukazać w tych odcinkach duch Stephanie i dogadać jej jak za starych czasów, bo bez niej Brooke jednak zrobiła się strasznie głupia i infantylna.
Reszta wątków jest głupia, dobrze jednak, że Quinn jest na posterunku. Dogaduje Liamowi tak jak trzeba, prosto z mostu. Intryga ze swataniem Aly i Liama dość fajna.
Reszta wątków jest głupia, dobrze jednak, że Quinn jest na posterunku. Dogaduje Liamowi tak jak trzeba, prosto z mostu. Intryga ze swataniem Aly i Liama dość fajna.
-
Dawidek
- Administrator
Te wszystkie wątki można było lepiej poprowadzić. Ale i tak się cieszę, że sekret z kradzieżą diamentu wyszedł na jaw. I wydaje się, że Wyattowi się upiekło, a Hope mu wybaczyła. I chyba wątek się skończył, a można go było jeszcze dodatkowo pociągnąć - np. Hope mu nie wybacza, a Fullerowie mają policję na karku. To dla Quinn pole do popisu, mogłaby kombinować, jak wybronić siebie i syna. Scenarzyści nie wykorzystują możliwości, jakie sami stwarzają podczas tworzenia wątków.
Katie i Ridge - może ten wątek się rozkręci, mam taką nadzieję. Brooke będzie miała problem, Bill mniej. Ta sytuacja może utrudnić pogodzenie się sióstr, ale do Katie - na tę chwilę - nie mam żadnych uwag tu, jeśli chodzi o etykę czy skrupuły.
Katie i Ridge - może ten wątek się rozkręci, mam taką nadzieję. Brooke będzie miała problem, Bill mniej. Ta sytuacja może utrudnić pogodzenie się sióstr, ale do Katie - na tę chwilę - nie mam żadnych uwag tu, jeśli chodzi o etykę czy skrupuły.
- bosskicinu
To prawda, że wątek z diamentem można było jeszcze pociągnąć. Przede wszystkim Quinn mogła bardziej postraszyć Charliego, teraz mogłaby zemścić się na nim i Pam, że wyjawili wszystko Liamowi. Tak samo z tym podejrzeniem Billa, że Ridge jest gejem. Choć to absurdalne i nie przeszło by to wątek mógł mieć dalszy rozwój, Brooke faktycznie zaczęła by mieć wątpliwości a sam Bill mógłby opublikować te zdjęcia w internecie i wtedy wyszedłby skandal. Niestety sprawa zamknięta i zgadzam się, że Bell potrafi tworzyć dobre wątki, lecz gorzej już z realizacją dla nich.
Quinn jest obecnie dobrą intrygantką i manipulatorką, lecz szkoda że ma to związek tylko z jej synem. Jej konflikt z Donną jak narazie przygasł a przecież obie mogłyby walczyć o Erica. Sama Donna od dawna się marnuje w serialu od czasu rozstania z Nickiem Marone, żyje tylko życiem sióstr. Czasem mam dość oglądania tylko Brooke i Katie w rolach głównych a Donna to obecnie postać trzecioplanowa.
Jeśli chodzi o Ridge'a i Katie to jak narazie mieszane mam uczucia. Ewidentnie widać, że między nimi coś będzie niedługo. I też dziwne, że nagle zaczęli się interesować sobą, kiedy znają się od bardzo dawna. Do tego jeszcze nagle poczuli, że łączy ich zafascynowanie poezją. Lecz w sumie Thorsten Kaye lepiej prezentuje się przy Heather Tom niż gdyby Ridge'a dalej miałby grać Ronn Moss. Za to między Thorstenem a Katherine Kelly Lang nie widzę tej chemii jaką ta miała z Mossem.
Quinn jest obecnie dobrą intrygantką i manipulatorką, lecz szkoda że ma to związek tylko z jej synem. Jej konflikt z Donną jak narazie przygasł a przecież obie mogłyby walczyć o Erica. Sama Donna od dawna się marnuje w serialu od czasu rozstania z Nickiem Marone, żyje tylko życiem sióstr. Czasem mam dość oglądania tylko Brooke i Katie w rolach głównych a Donna to obecnie postać trzecioplanowa.
Jeśli chodzi o Ridge'a i Katie to jak narazie mieszane mam uczucia. Ewidentnie widać, że między nimi coś będzie niedługo. I też dziwne, że nagle zaczęli się interesować sobą, kiedy znają się od bardzo dawna. Do tego jeszcze nagle poczuli, że łączy ich zafascynowanie poezją. Lecz w sumie Thorsten Kaye lepiej prezentuje się przy Heather Tom niż gdyby Ridge'a dalej miałby grać Ronn Moss. Za to między Thorstenem a Katherine Kelly Lang nie widzę tej chemii jaką ta miała z Mossem.
-
Dawidek
- Administrator
Ślub Brooke i Ridge'a nawet fajny, taki dosyć skromny. O tej skromności świadczy suknia ślubna, ale mogłaby być ona troszkę inaczej zaprojektowana. Oczywiście nie obyło się bez zbiegu okoliczności - słynnego już wiersza. Czy Amerykanie mają taki niewielki wybór poetów?
Katie faktycznie czuje miętę do Ridge'a, ostatnie odcinki dobitnie to pokazały.
Nie wiem, po co Quinn chodzi do Billa. Chyba tylko po to, by podnieść sobie ego i ponabijać się z byłego partnera.
Hope i Wyatt totalnie przynudzają. Ona i Liam także to robili, ale byli chociaż troszkę znośniejsi.
Katie faktycznie czuje miętę do Ridge'a, ostatnie odcinki dobitnie to pokazały.
Nie wiem, po co Quinn chodzi do Billa. Chyba tylko po to, by podnieść sobie ego i ponabijać się z byłego partnera.
Hope i Wyatt totalnie przynudzają. Ona i Liam także to robili, ale byli chociaż troszkę znośniejsi.
- Adex-fan Brooke
Tak to była zabawna scena. Natomiast Katie postąpiła bezczelnie w taki teatralny sposób przerywając ślub Brooke i Ridge'a. Niby jej i jego pasja do poezji miałaby jakąś szansę na dłuższą metę z historią parą Bridge?Oni do siebie w ogóle nie pasują.
- Adex-fan Brooke
Dobrze się zaczął nowy rok na Playerze dzięki temu wątkowi Aly. Powrót Taylor w tym przypadku nawet dość dobry, głupio tylko, że już taka pogodzona z Ericem, no ale minęło trochę czasu. O dziwo nawet nie wadzi jej para Brooke i Ridge i życzy im dobrze 
-
Dawidek
- Administrator
Zaskoczył mnie troszkę powrót Taylor. Zniknęła jakiś czas tamu ni stąd ni zowąd, a teraz kumpelska relacja z Ericem. Troszeczkę wyjaśniono jej obecną sytuację, że mieszka w Paryżu, przyjechała do swoich pacjentów i tym podobne. Widać, że w sprawie Aly ma wyrzuty sumienia - śmierć Darli. Pamiętam ożywioną dyskusję na temat tego, czy Hamilton przyczyniła się do śmierci żony Thorne'a.
Aly się mocno rozkręca. Jej niechęć do Wyatta wydaje sie być trochę przesadzona. Jest za bardzo uprzedzona do młodego Fullera, mimo że sam za nim do końca nie przepadam. Ona jednak mocno przesadza. Jestem ciekawy, co z tego będzie dalej.
Aly się mocno rozkręca. Jej niechęć do Wyatta wydaje sie być trochę przesadzona. Jest za bardzo uprzedzona do młodego Fullera, mimo że sam za nim do końca nie przepadam. Ona jednak mocno przesadza. Jestem ciekawy, co z tego będzie dalej.
- bosskicinu
Podoba mi się nowa wersja Aly. Wreszcie zaczyna grać pierwsze skrzypce i do tego z takim impetem
Choć faktycznie jej nagła wrogość wobec Wyatta jest przesadzona to i tak mi się podoba ten wątek. Fajnie, że pokazali Thorne'a, Thomasa no i przede wszystkim Taylor, która mocno zaskoczyła swoją wizytą. Niezły zbieg okoliczności, że akurat przyleciała do LA, kiedy Brooke jest w Paryżu 
Quinn i Bill też dali czadu ostatnio. Scena ich seksu oraz reakcja Liama gdy ich zobaczył, bezcenne
Katie i Ridge jakoś słabo przekonują do siebie. Ciężko uwierzyć jakoś w te ich nagłe uczucie. Ja bym wolał, żeby Ridge walczył z Billem o Brooke.
Quinn i Bill też dali czadu ostatnio. Scena ich seksu oraz reakcja Liama gdy ich zobaczył, bezcenne
Katie i Ridge jakoś słabo przekonują do siebie. Ciężko uwierzyć jakoś w te ich nagłe uczucie. Ja bym wolał, żeby Ridge walczył z Billem o Brooke.
Wreszcie wróciła Taylor!
Mój sentyment do tego odcinka z jej powrotem jest o tyle większy, że tego dnia byłem w Los Angeles na planie. Pierwsze sceny z Hunter były nagrywane 28 lutego 2014 roku.
Pamiętam jak się wtedy zdziwiłem, bo nic nie wskazywało na taki nagły zwrot akcji.
Mój sentyment do tego odcinka z jej powrotem jest o tyle większy, że tego dnia byłem w Los Angeles na planie. Pierwsze sceny z Hunter były nagrywane 28 lutego 2014 roku.
Pamiętam jak się wtedy zdziwiłem, bo nic nie wskazywało na taki nagły zwrot akcji.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
- bosskicinu
Dużo się dzieje w ostatnich odcinkach aż dziwne, że tu taka cisza i nikt nic nie pisze. Fajnie się ogląda wściekłą Aly, która jednak ma coś z głową. Ta jej nagła wrogość wobec Fullerów też jest przesadzona i absolutnie się z nią nie zgadzam, lecz przynajmniej napędza akcję i jest ciekawie. Nawet doszło do szarpaniny między córką Thorne'a i Quinn, choć szkoda że nie było jakiś rękoczynów.
We wczorajszym odcinku dla Aly ukazał się duch Darli ! (lecz tylko sama jej głowa) i ta powiedziała córce tylko, że Forresterowie jej potrzebują. Zmarła żona Thorne'a będzie pewnie od teraz taką "doradczynią" dla córki. Pamiętam jak dokładnie w tamtym czasie, gdy leciały premierowe odcinki w USA, wszyscy się zachwycali, że Darla powraca i liczyli na jej zmartwychwstanie.
Dziś też był niezły odcinek, gdy pijana Brooke przyszła porozmawiać z portretem Stephanie. Po kilku retrospekcjach i użalaniem się nad sobą, ostatecznie zaliczyła zgona. No i dużą atrakcją było to, że Brooke spożywała NASZĄ POLSKĄ WÓDKĘ !
Postać Liama ostatnio coś mało występuje i aż dziwne, że tak jak kiedyś każdy widz miał go serdecznie dosyć, to teraz dobrze ogląda się z nim sceny, szczególnie kiedy kłóci się z Quinn i Wyattem.
Katie i Ridge przynudzają kompletnie. Nie przekonują mnie oni do siebie w ogóle. Prędzej czy później on i tak wróci do Brooke, to jest wręcz oczywiste.
We wczorajszym odcinku dla Aly ukazał się duch Darli ! (lecz tylko sama jej głowa) i ta powiedziała córce tylko, że Forresterowie jej potrzebują. Zmarła żona Thorne'a będzie pewnie od teraz taką "doradczynią" dla córki. Pamiętam jak dokładnie w tamtym czasie, gdy leciały premierowe odcinki w USA, wszyscy się zachwycali, że Darla powraca i liczyli na jej zmartwychwstanie.
Dziś też był niezły odcinek, gdy pijana Brooke przyszła porozmawiać z portretem Stephanie. Po kilku retrospekcjach i użalaniem się nad sobą, ostatecznie zaliczyła zgona. No i dużą atrakcją było to, że Brooke spożywała NASZĄ POLSKĄ WÓDKĘ !
Postać Liama ostatnio coś mało występuje i aż dziwne, że tak jak kiedyś każdy widz miał go serdecznie dosyć, to teraz dobrze ogląda się z nim sceny, szczególnie kiedy kłóci się z Quinn i Wyattem.
Katie i Ridge przynudzają kompletnie. Nie przekonują mnie oni do siebie w ogóle. Prędzej czy później on i tak wróci do Brooke, to jest wręcz oczywiste.